2777
2789
مرسی عزیزم، ممنون که به یاد مایی🌹🌹🌹 از خدا میخوام شادی و سلامتی رو به خونه ات بیاره و برای همیشه ...

همیشه به یادتون بودم و هستم همینطور برای شما.ان شاءالله با اومدن فرشته های زمینی ذره ای از این غم بزرگمون کم بشه

من جمله تو بودم و نمی دانستم...
نه عزیز بچه اولم بود

اخی عزیز دلم 

الان چند وقته از دستش دادی 

اگه دوست داری از خودت ‌ و فرشته ات برامون بگو 

الان اقدامی ؟ 

البته اگه اذیت میشی نگو 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این طوری فکر نکن ارسام  الان همسن های تو دنبال دوست پسر بازی هستن  تو این طوری مث مادر ب ...

خب با بارداری اولم همچی خراب شد افتادم تو این مسیر الانم نمیتونم بیخیالش بشم جیگرم سوخته دیگه نمیتونم مثل قبلا فکر کنم.اونوقت مادر نبودم ولی الان ...

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

بعدش چندتا دکتر دیگه رفتم بررسی کردن اصلا راه ایسم باریک نبود من حین گرفتن عکس رنگی ترسیده‌بودم از‌درد، در اثر انقباض اونطوری تو عکس دیده شده بود، بعدش من اصلا تنبلی تخمدان نداشتم که میخواست تحریک کنه بحساب خودش تخمدان

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 

من اول اسم کاربری ام رو میخواستم بذارم تنها و یا دلشکسته 

ولی قبول نمیکرد 

چه جالب حالا توی این گروه هم تنها داریم هم دلشکسته 

چسبندگی رحم میاره. ایران که بودم دکترم بهم گفت ژلوفن رو قطع کن چون چسبندگی رحم میاره،  اما دک ...

واقعا ژلوفن چسبندگی میاره؟؟؟؟؟

من دوبار باردار شدم یکی اولی خودبخودسقط شد دومی خارج از رحم بود یعنی ممکنه منم چسبندگی رحم داشته باشم؟؟؟؟ 😢 

چسبندگی با عکس رنگی معلوم میشه؟؟

😊

دوستان من تو هفته ۳۲ ام منم تا ماه هفت همه جی نرمال بود تا اینکه سونو گفت دور شکم بچت کوجیکه و در دسته iugr با اینکه دکتر گفته فعلا نگران کننده نیست و تمام عوامل خونرسانی داخل سونو خوب بود ولی همش نگرانم میگم نکنه بچمو از دست بدم دارم امپول هپارین میزنم . بچمم خیلی تکون میخوره ولی گاهی ترس میفته تو دلم   اخه شکمم نسبت به بقیه که همین سن بارداری دارن کوچیکتر خیلی ناراحتم 

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
من ی دختر دارم ولی ناخواسته باردار شدم اونم سه قلو ولی هرسه تاش مردن دوهفتس کورتاژ شدم .😢

ای خداااای من.خیلی متاسفم عزیزم.هفته چندم بودی؟

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
خب با بارداری اولم همچی خراب شد افتادم تو این مسیر الانم نمیتونم بیخیالش بشم جیگرم سوخته دیگه نمیتون ...

اره میدونم حست چیه 

ولی خوب باید به خودت فرصت بدی 

من بعد سقط سومم. نابود شدم بخودم فرصت دادم یکسال و البته یکسال تبدیل شد به سه سال و نیم چون شوهرم راضی نمیشد 

ولی دیگه حداقل روحم اینقدر آسیب ندیده بود دیگه حاملگی و سقطی نبود 

الان میگم ای کاش پارسال بود و هنوز اقدام نکرده بودم اصلا چه اشتباهی کردم ولی خوب بخاطر سنم مجبور شدم اقدام کنم 

تو خوبی  عزیزم حالت چطوره 😘😘

ممنون هدانا جان خوبم خیلی بفکرت بودم هر زمان که دلتنگ بغل کردن پسرم میشدم نیگفتم متاسفانه فقط من نیستم مامانای دیگه ای هم هستن مثل اونا محکم باش بعد یاد تو می افتادم ولی واقعا سخته

من جمله تو بودم و نمی دانستم...
دوستان من تو هفته ۳۲ ام منم تا ماه هفت همه جی نرمال بود تا اینکه سونو گفت دور شکم بچت کوجیکه و در دس ...

نگران نباش عزیزم 

به یکی از دوستای من گفتن توی سر بچه اش کیست هست 

ممکنه بعد بدنیا اومدن مشکل داشته باشه 

الان اینقدر پسرش ناز و سالم هست نگو