💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
سعیده جان، چکار میکنی که سر دردت اروم شه؟ مدام قرص میخوری؟ من قبلا خیلی قرص میخوردم اما الان نه، سع ...
بله عزیزم خیلی خیلی زیاد دارو میخورم من با استامینوفن و ژلوفن تنها اصلا جواب نمیده اینارو باید بخورم به اضافه ارگوتامین سی ، دکتر میگه نخور ارگوتامین خطرناکه عروق مغز تنگ میکنه مگه میتونم تلاش میکنم تهش طاقت نمیارم
اره کاش باران برای من و ارسام هم از این خوابا ببینی
اخی جووونم من و تو یه درد دیگه هستیم تو این تاپیک فقط زجریم و درد از خدا میخام برات معجزه کنه حالا ک شوهرت لج کرده خدا بخاد میشه هر چند هیچ وفت این حسی ک خودت میگی دیگه مادر نمیشی برام الکیه چون میدونم میشی حتما هم میشی
توی خوابم، اسم دخترش ماهک نبود، به یه اسم دیگه صداش میکرد و نازش می کرد
صد درصد دختر بادیش هست
چقدرم دلش میخواد دختر بشه طفلی
منم با تمام وجودم دلم میخواد نی نی بعدیم دختر بشه ولی پسر هم بشه بازم شکر گرچه که بمن امیدی نیس اصلا . برای من دیگه حامله شدن و بچه داشتن به رویاها پیوست
باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود
بین سومی و چهارمی سه سال و نیم فاصله افتاد شوهرم راضی نمیشد اصلا بین اولی و دومی هم دو سال در ...
میگم تو منی باور نمیکنی منم برا دومی با بهترین شرایط طول کشید باردار بشم مرده زایی بند ناف و احتمال پوچ و خارج از رحم و برداشتن لوله فالوپ و ...خطای پزشکی پی در پی