2777
2789
منم خیلی ناراحتشون هستم ۶ ساله ازدواج کردن اینم بعد اینهمه انتظار اینجوری شد.بچه هم پسره

اخی طفلکی،انشالله خدا به دل مامانش رحم کنه خیله سخته 

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر منم اگه پر نمیکشید آذری بود‌...‌ ولی من همچنان عاشق پاییزم.. عاشق پاییز میمونم... چون گلی رو فرس ...

انشالله خداوند دلمونو دوباره تو اذر شاد کنه

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
راند قبلی که تکرار نمیشه و نتیجه هم عوض نمیشه این فقط آرزوی تو نیست دوست خوبم.آرزوی همه آدم های کره ...

هم امضاتون هم حرفاتون به دلم نشست

ولي امضاي يكي ار دوستان اينه كه

هر كه به خدا مقرب تر است جام بلاش بيشتر است

اميدوارم  هر كه به خدا مقرب تر است جام آرامشش بيشتر باشد🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

هم امضاتون هم حرفاتون به دلم نشست ولي امضاي يكي ار دوستان اينه كه هر كه به خدا مقرب تر است جام ...

ممنونم عزیز دلم.

سعدیا گر بکند سیل فنا خانه عمر

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

بله همسرمم همیشه بهم میگه:

هر که در این بزم مقرب تر است

جام بلا بیشترش می دهند 

ولی زیبا جان باور کن هر چقدر دلتو به خدا بسپاری و بپذیری که باید تسلیم خواسته اون باشی جام آرامش رو بیشتر و بیشتر سر می کشی و از این سردرگمی و بی قراری یکم رها میشی..

بچه ها من بعد از زایمانم امروز چهارمین پریودم هست ولی چیزی که نگرانم کرده فاصله بین پریودهام خیلی کم شده آخریه ۱۸ روز شد.قبلیش ۱۷ روز و قبلیش ۲۲ روز..

سونوگرافی هم دادم دو سه ماه پیش هیچ مشکلی نبود

بچه ها من الان مشهدم.نمیدونم دعا کنم،گله کنم چه کنم 😔پارسال از امام رضا یه نی نی سالم خواستم گفتم اگه به صلاحم هست بهم بدین.بهم نی نی دادن اما حتی نتونستم بغلش کنم.من این ماه میخواستم اقدام کنم اما بعد از پریودم لکه های قهوه ای تیره میبینم کسی میدونه چیه؟

کارشناس ارشد حقوق قضایی
کدوم تاپیک؟

ایلیانا عزیرم  دیدمش  

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
بچه ها من الان مشهدم.نمیدونم دعا کنم،گله کنم چه کنم 😔پارسال از امام رضا یه نی نی سالم خواستم گفتم ا ...

منم  پارسال  تو بارداریم امام رصا بودم امسال نتونستم برم هرکاری کردم نتونسنم حتی  همه وسایل  سفر  آماده  بود من لحطه اخر نتونستم من میخاستم باهم  بریم😔

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
بچه ها من بعد از زایمانم امروز چهارمین پریودم هست ولی چیزی که نگرانم کرده فاصله بین پریودهام خیلی کم ...

حتما برو  دکتر بپرس بلین علتش چیه

بچه ها من الان مشهدم.نمیدونم دعا کنم،گله کنم چه کنم 😔پارسال از امام رضا یه نی نی سالم خواستم گفتم ا ...

عزیزم من علتشو نمیدونم..

ازت خواهش می کنم برای من دعا کن و سلام و ارادت منو به سلطان ابالحسن آقا امام رضا برسون♥️♥️♥️♥️♥️خیلی دلتنگشم دعا کن منو بطلبه.من آخرین بار سال ۹۰ رفتم.امیدوارم که آقا ضامنت بشه و از خدا واست یه فرزند سالم و صالح بخواد تا نتیجه صبر و شکرگزاریتو ببینی.

آمده ام ای شاه پناهم بده..😢😢😢