2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای گلم منم.تازگی هافهمیدم باردارم. حتی تامرز پریودی هم رفتم. لطفن برام دعاکنید این یکی برام بمونه دیگه تحمل ازدست دادن بچه روندارم😔😔 امیدوارم تک تک شماهم بیاییدخبربارداریتونو بدین. راستش چندروزه استرس دارم درحد مرگ براهمینم خبربارداریمو به کسی ندادم ازترس سوال وجوابا. فقط ازشما میخوام بادلهای شکستتون دعاکنید بچم سروقت بدنیابیاد.

پسرم هفت ماهه به دنيا اومد تو دستگاه بود براي وزنم گيري همه چي به ظاهر خوب بود تو اين ٢٠ روز به خاطر ...

خدا صبرت انشاالله که خدا زودی جاشون برات سبز کنه که اینهمه درد وغم یادت بره

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
سلام دوستای گلم منم.تازگی هافهمیدم باردارم. حتی تامرز پریودی هم رفتم. لطفن برام دعاکنید این یکی برام ...

خوشحال شدم عزیزم مبارکت باشه، انشالله بارداری خوبی داشته باشی و بسلامتی فرشته کوچولومون صحیح سالم بدنیا بیاد، خیلی مراقب خودت باش عزیزم، هر روز صبح براش سه تا ایت الکرسی بخون بسپارش بخدا

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
خوشحال شدم عزیزم مبارکت باشه، انشالله بارداری خوبی داشته باشی و بسلامتی فرشته کوچولومون صحیح سالم بد ...

ممنونم عزیزم بخدا وقتی بیبیم مثبت شد ازته دلم برا همه کسایی ک دلشون بچه میخوان ازخدا خواستم. ولی استرس کل وجودمو گرفته  نمیخوام ازدستش بدم لطفن برام دعا کن عزیزم ان شااله ب مراد دلت برسی

بشوهرم میگم بریم ای وی اف نمیاد خستم کرده اگه مشکل نداشتم میشدم

مهرا جونم اخه مشکلی نداری که بخدای ای وی اف کنی از بس استرس داری خودتو اذیت میکنی عزیزم واقعا سخته شاید بگی درکم نمیکنید ولی برای خودت میگم گلم سعی کن استرس از خودت دور کنی برگردی به زندگی بخدا سریکماه نشده باردار میشی ،اخه استرس نمیزاره تخمکذاری یا لقاح انجام بگیری 

سلام دوستای گلم منم.تازگی هافهمیدم باردارم. حتی تامرز پریودی هم رفتم. لطفن برام دعاکنید این یکی برام ...

سلام ملیسا عزیزم مبارک باشه جانم خیلی خیلی خوشحال شدم انشالله بسلامت سپری کنی این دوران رو و نی نی نازت بسلامت بیاد بغلت تا درد های کشیدی یکم کمرنگ بشه و دلت شادشه التماس دعا عزیزم 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
ممنونم عزیزم بخدا وقتی بیبیم مثبت شد ازته دلم برا همه کسایی ک دلشون بچه میخوان ازخدا خواستم. ولی است ...

فدات بشم عزیزم کاری که از دستمون برنمیاد جز دعا کردن برات گلم من بنیت سلامتی فرشته کوچولومون ۵۰۰ تا صلوات هدیه به نرجس خاتون امشب میفرستم، انشالله هم خودت هم نی نیت سالم و سلامت باشین