2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پسر  ٢٠ روزه ام كفن شده تونستم بغل بگيرم از بس گريه مي كنم تار مي بينم

وای عزیزم خدا بهت صبر بده ..انشاالله که جاش برات سبز بشه اگه ناراحت نمیشی میشه بپرسم چه اتفاقی افتاد؟

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..

پسرم هفت ماهه به دنيا اومد تو دستگاه بود براي وزن گيري همه چي به ظاهر خوب بود تو اين ٢٠ روز به خاطر  اينكه مزاحم خوابش نشم به خاطر اينكه پسرم از ميكروب دور باشه به راحتي حتي نوازشش هم  نكردم اما خودم از آمبولانش تا سر خاك بردمش تو بغل خودم بود سفته سفت بغلش كرده بودم

پسرم هفت ماهه به دنيا اومد تو دستگاه بود براي وزن گيري همه چي به ظاهر خوب بود تو اين ٢٠ روز به خاطر ...

واقعا نمیدونم چی بگم عزیزم، فقط میتونم بگم خداوند بهت صبر زده خیلی خیلی سخته

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
من پسر  ٢٠ روزه ام كفن شده تونستم بغل بگيرم از بس گريه مي كنم تار مي بينم

چرا خودت اینکارو کردی؟؟...من شوهرم اصلا نزاشت برم.. حتی یبار رفتم بدون اجازه وقتی میخواست پسرم رو ببره پزشک قانونی..وقتی فهمید دارم میرم کلا اونروز بچه رو تحویل نگرفت هرچی داد و هوار کردم گفت دور از جون خودت رو بکشی نمیزارم بغلش کنی..نمیدونم‌عزیزم چی بگم مادره دیگه.... خدا بهت صبر بده الهی زودتر دامنت سبز شه... خیلی برات ناراحت شدم😔😔😔