2777
2789
دورت بگردم انشا...باشم بعدشم ازخداخواستم بعدمن هرروزیکی یکی بیاین بگین باردارین واسم گروه وعوض کنیم ...

ماها ک فعلا اقدام نیستم فعلا در خدمت هم میمونیم ، انشالله ک همینطورم میشه ولی من خیلی شانس بارداریم کم میشه چون باید ببینم فقط کی از تخمک چپ ازاد کنه ک اونم ایا بشه یا نه 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
من ۳۶ سالمه خداروشکر ازمایشاتم خوب بود به این زودیا یائسه نمیشم ولی چون قبلا ازمایشی نداده بودم ترس ...

خب بدکاری کردی زعفرون خوردی دوستایی دارم هم ین توهستن تازه شوهرکردن ودنبال عشق وحالن اخرم میگن بچه دست وپاگیرباشه ۶یا۷سال دیگه انگاردختر۲۰سالن خداروشکرانشا....باردارمیشی ازاول ماه محرم گفتم یارقیه توپیش خداواسطه شودخترم سالم برگرده توهم حضرت رقیه روواسطه کن عزیزدلم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جانم مری دختردارمیشی خداروشکرکن توکه پسرداری جفتشونوتواریان ببین خدابهت ببخشش اگه بدونی چقدرخواهر ...

ممنونم مهربونم.عزیزم چه خواب خوبی!!خیره انشالله.اونی که گم شده همون دخترته که آسمونی شد.اون یکی هم که بهت خواهرت چسبیده دختر آینده ات هست به امید خدا.عالیه توکل به خدا

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
انشالله شما باردار باشی دستت رو سر هممون بکشی ماهم پشت سرتون باران جون اذر جون زهرا جون و مریم جون و ...

انشالله عزیزم خودتم به زودی چون انتظار کشیدی و السا جون درد داغ یه طرف درد انتظار یه طرف خدا هیج زنی رو تو حسرت مادر شدن نزاره ک بزرگترین درده

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
دورت بگردم انشا...باشم بعدشم ازخداخواستم بعدمن هرروزیکی یکی بیاین بگین باردارین واسم گروه وعوض کنیم ...

انشالله خدا هر وقت صلاح دونست بهم بده. دوستم که ماماست الان حرف میزدم باهاش میگفت یکی از احتمالات اینه غلطت خون داشتی که خودش باعث جدا شدن جفت هم میشه...میگفت جدیدترین رفرنس استرالیایی که تازه به دستمون رسیده میگه مادر باید از یکسال قبل بارداری فولیک اسید بخوره. من دادم میخورم تا بعد عید ۹۹ اقدام کنم

گفت بهترین پیشنهادم واست اینه هفته ۳۴ به بعد بیمارستان بستری شو و مانیتور بشی گفت حتما از دکترت بخواه خیالت راحت میشه.

گفتم تغذیه هم از بعد زایمان خیلی سالم تر از قبل شده گفت قراره فیلسوف به دنیا بیاری🤣🤣

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
انشالله خدا هر وقت صلاح دونست بهم بده. دوستم که ماماست الان حرف میزدم باهاش میگفت یکی از احتمالات ای ...

مرده شورهرچی غلطت خون وببرن که منوبدبخت کردکاشکی بتامنم میپرسیدی مری

ماها ک فعلا اقدام نیستم فعلا در خدمت هم میمونیم ، انشالله ک همینطورم میشه ولی من خیلی شانس بارداریم ...

عزیزم من بارداری قبلیم ازتخمک چپم بود وتواین چندماه که سونورفتم گاهی چپ بوده گاهی راست توهرماه مدام اقدام کن سنتم کمه مطمئن باش میشی شک نکن 

مری جان شوهرم بوشهر بود هم بندر عباس دوستای خیلی خوبی داره اونجا  شیرازم داره 

موقعیت پیش نیومد من برم  ولی اونا اومدن 

شیرازم امسال همه چی شوهرم آماده کرد رزور کزد ولی نتونستم برم هرکاری کردم پاهام یاری ندادن قرار بود با پسرم بریم نشد حتی همه وسایل جمع کرویم بریم امام رصا لحطه اخر من بهمش زدم نرفتم نتونستم 

شوهرم میگه خیلی عروبهای زیبایی داره 

تا میتونی استفاده کن 

اره گرمای بندرعباس  از خوزستانم بدتره اونجا رطوبت بالاست 

انشاله بیام بندر عباس 

شما هم بیای اهواز رامهرمز 😍

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

اخ جون مهرا بارداری 

از دست ناله سر کن شماره یک خلاص میشیم  

انشالله بزودی از دست ناله سر کن شماره سه ( ارسام ) هم خلاص میشیم 

منم که ناله سر کن همیشگی خواهم بود پس باید بهم عادت کنید مگه معجزه ای اتفاق بیفته 

مری تو هم قبل عید برو اقدام دیگه حالا آیه نیومده که اردیبهشت حتما اقدام کنی 

انشالله تا عید همه توی دلتون نی نی باشه سر سفره هفت سین دلتون شاد باشه 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 

بچه ها خیلی دلم گرفته  دلم بچمو میخاد میخام بعلش کنم محکم به سینم فشارش بدم  آخه من که خیلی روش حساس بودم  وای همش به مامانم و شوهرم میگفتم مواظب باشین بهش دست نزنید چطور سپردمش به خاک سرد اونم بعد از این که کلی با امپول و سرم تیکه پارش کردن چقدر درد کشید 

😔😭😭😭😭😭😭

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین