2777
2789
عزیزم آرسام رو آبان ۹۵ باردار شدم و خرداد ۹۶ از دست دادم  دومی رو آبان ۹۷ حامله شدم و بهمن از ...

چرااخه عزیزم خیلی سخته میدونم خداکمکت کنه بزودی دوباره بچه سالم بهت بده نمیتونم بهت بگم امیدوارباش چون خودم ته ناامیدیم ولی توخیلی جوونی حالاحالاهاوقت داری به بدنت برس وزیرنظردکتربارداری پرخطر دوباره باردارشوخیالتم راحت باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشا...بت دوقلو بده راحت شی باهم بزرگ بشن

فداتشم عزیزدلم انشالله برا هممون ، شوهرم میگه کل زندگیمون شده بچه راست مبگه از سال ۹۵ گیرم ولی چکار کنم دست خودم نیست تا نیاد من همین وضعم 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
من توی رامهرمز مسجد سلیمان خرمشهر آبادان بهبهان و اهواز دوست دارم ینی دوستایی که میشه رفت خونه هاشون ...

چه عالی عزیزم چطور دوست  شدی دانشگاه

حدس بزن من کدوم یکی از این شهرهام 

بیای درخدمت باشیم😍😍😍😍😍

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
عزیزم آرسام رو آبان ۹۵ باردار شدم و خرداد ۹۶ از دست دادم  دومی رو آبان ۹۷ حامله شدم و بهمن از ...

فاصله بارداری اول و دومت خوب بوده تقریبا ۱۶ ماه بوده

فاصله بارداری دوم و سومت خیییلی کم بود تقریبا دو ماه

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
میفهمم ولی کاری از دست هیچ کدوممون بر نمیاد فقط ماییم حسرت عزیزم دو تاش پسر بود اونی یکی نمیدونم ولی ...

اره شدم حسرت وناامیدی لک دیدم میگم لک لانه گرینی تالحظه اخرامیددارم درحالی که میدونم نیست وای چقدرادم مادمیشه بدبخت میشه

چه عالی عزیزم چطور دوست  شدی دانشگاه حدس بزن من کدوم یکی از این شهرهام  بیای درخدمت باشی ...

بله بچه های دانشگاه و هم اتاقی خوابگاه بودن.تو شهرهای دیگه هم دوست دارم شیراز بوکان اصفهان و ..در حدی که رفت و آمد داریم و با خانواده هاشون و فک و فامیلشونم منو میشناسن😁یه بار ازت پرسیدم گفتی عرب نیستی لر بختیاری هم که نیستی حدس میزدم یا بهبهانی باشی یا شوشتری!!

عزیزم منم برات متاسفم.شما چرا نی نیتو از دست دادی؟

متاسفم عزبزم چند وفته از دست دادی و بچه چندمت بود چن سالته

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
شاید چون رایگانه ازمایشات تکمیلی نمینویسن چون برای دولت بار مالی داره.درسته؟

رایگان نیست. مثل خودمونه، بستگی به نوع بیمه داره.

بعضی از آزمایشها رو بیمه پرداخت نمیکنه و خودمون باید پرداخت کنیم. کلا باید دلیل باشه که چرا پزشک میخواد این آزمایش رو انجام بده.

قرص ها هم اینجا کاملا رایگان نیست. مثلا لووتیروکسین هر ۵۰ قرصش، ۱۵ یورو است، با بیمه  ۵ یورو میشه. ولی فولیک اسید و مولتی ویتامین که دکتر زنان نوشته، بیمه پولش رو نمیده ازاده

فاصله بارداری اول و دومت خوب بوده تقریبا ۱۶ ماه بوده فاصله بارداری دوم و سومت خیییلی کم بود تقریبا ...

بعد از آرسام هر ماه با بهترین فولیکول باردار نمیشدم میرفتم میومدم همچی چک شد گفت هیچ مشکلی نداری فقط استرس و شرایط روحیت نمیزاره ک بعد یکسال و نیم باردار شدم ک اونم دقیقا همون روز ک آرسام باردار شدم دقیقا همون روز باز رفتم آزمایش و ... دیگه میفهمی چه حالی داشتم ک دقیقا یکی شده بود همچی قشنگ میگفتم خدا دقیقا همون داده بازم همون موقع ولی نشد ک بشه خدا لعنت کنه دکتر رو 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
بله بچه های دانشگاه و هم اتاقی خوابگاه بودن.تو شهرهای دیگه هم دوست دارم شیراز بوکان اصفهان و ..در حد ...

چرا عریزم لر بختیاریم دانشگاه  چمران  بودی

رامهرمزم  عزیزم 

فداتشم عزیزدلم انشالله برا هممون ، شوهرم میگه کل زندگیمون شده بچه راست مبگه از سال ۹۵ گیرم ولی چکار ...

عزیزم توبارداریات مثل من خیلی غصه میخوردی؟اخه میگن ادم باغصه باردارنمیشه ولی توشدی شوهرم میگه بخاطراعصابت باردارنمیشی ارسام توبااعصاب خراب باردارمیشدی؟

عزیزم نگفتین مشکل کبدتون چی بود؟

عزیز دلم هدانا مشکل کبد تو باردادی نداشته .پسرشو ۱۶ روزه از دست میده اونم بخاطر مشکل قلبی.من مشکل کبدی داشتم که البته قبلا توضیح دادم که فقط فقط انزیمای کبدم قبل زایمان بالا بود و در طول بارداری انزیمای کبدیم چک نشده بود چون علامتی نداشتم.از قبل بارداری هم مشکل کبدی نداشتم بعد زایمانمم انزیمام اومد روی ۱۴ و کمتر... تعجب میکنم کلستاز کبدی بچه رو نمیکشه!!شما چطور دکتر متوجه نشدن؟؟