💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
من نمیتونم خیلی عمیق یا طولانی بخوابم. خوابم کوتاه همیشه
بی خوابی هم تاثیر داره
💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
سلام بچه ها. تازه از چشم پزشکی برگشتم. خسته ام. این سومین باره که در عرض یکسال میرم چشم پزشک. اولی ...
سلام عزیزم.ولی بعید میدونم دلیل چیزی به جز اینکه دکترت گفته باشه.خواهرم علائمش مث شماست خیلی هم دنبالش رفت بیمارستان فوق تخصصی چشم نور که انقدر پزشکای خوبی دارن معلوم شد میگرن داره و زیاد با کامپیوتر سر و کار داره
چه عالی تو این هوااای گرم!!یادمه یکی از شهرهای خوزستان هستی
اره هواش خنک بود رفتم بلوار مخصوص پیاده روی واینا اونجا یه قسمت شهر شالیکاری هست نسیم خنک بود
=106865077]چه عالی تو این هوااای گرم!!یادمه یکی از شهرهای خوزستان هستی[/QUOTE]
اره هواش خنک بود رفتم بلوار مخصوص پیاده روی واینا اونجا یه قسمت شهر شالیکاری هست نسیم خنک بود
اره هواش خنک بود رفتم بلوار مخصوص پیاده روی واینا اونجا یه قسمت شهر شالیکاری هست نسیم خنک بود& ...
من توی رامهرمز مسجد سلیمان خرمشهر آبادان بهبهان و اهواز دوست دارم ینی دوستایی که میشه رفت خونه هاشون..چون اونا هم میان پیشم میمونن عاشق دوست بازی هستم😁بچه های خوزستان که گل و ماه هستن.دزفول و شوشتر هم رفتم اونجا هم دوست دارم ولی اصلا روم نمیشه برم پیششون