2777
2789
من نمیتونم خیلی عمیق یا طولانی بخوابم. خوابم کوتاه همیشه

بی خوابی هم تاثیر داره 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها. تازه از چشم پزشکی برگشتم. خسته ام. این سومین باره که در عرض یکسال میرم چشم پزشک. اولی ...

سلام عزیزم.ولی بعید میدونم دلیل چیزی به جز اینکه دکترت گفته باشه.خواهرم علائمش مث شماست خیلی هم دنبالش رفت بیمارستان فوق تخصصی چشم نور که انقدر پزشکای خوبی دارن معلوم شد میگرن داره و زیاد با کامپیوتر سر و کار داره

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
رابطه داشتم  ۲۰ نوبت پری نه من باید اول کبدم درمان کنم میگم اگه باردار  باشم چی😐

تو اول باید قرص های کبدتو تموم کنی بعد ازمایش بدی بعد اقدام کنی

اینجا راحت سی تی اسکن یا ازمایش خون نمیگیرند. رفتم دکتر زنان خودم رو کشتم که آزمایش خون بدم قبل بار ...

شاید چون رایگانه ازمایشات تکمیلی نمینویسن چون برای دولت بار مالی داره.درسته؟

چه عالی تو این هوااای گرم!!یادمه یکی از شهرهای خوزستان هستی

اره هواش خنک بود رفتم بلوار مخصوص پیاده روی واینا اونجا  یه قسمت شهر شالیکاری هست نسیم خنک بود 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
نی نیمو هفته سیو پنج از دست دادم بخاطر کلستاز.ببخشید شما چه مشکل کبدی دارین؟

عزیزم خیلی متاسفم.منم اول هفته ۳۵ از دست دادم.میشه علائمتو بگی؟؟

=106865077]چه عالی تو این هوااای گرم!!یادمه یکی از شهرهای خوزستان هستی[/QUOTE]

اره هواش خنک بود رفتم بلوار مخصوص پیاده روی واینا اونجا  یه قسمت شهر شالیکاری هست نسیم خنک بود 

مرسی عزیزم باحرفای زیبایت بچه هات چی بودن?عشقم دارم اتیش میگیرم بخدادارم اتیش میگیرم

میفهمم ولی کاری از دست هیچ کدوممون بر نمیاد فقط ماییم حسرت عزیزم دو تاش پسر بود اونی یکی نمیدونم ولی حسم میگفت دخمل بود

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
اره هواش خنک بود رفتم بلوار مخصوص پیاده روی واینا اونجا  یه قسمت شهر شالیکاری هست نسیم خنک بود& ...

من توی رامهرمز مسجد سلیمان خرمشهر آبادان بهبهان و اهواز دوست دارم ینی دوستایی که میشه رفت خونه هاشون..چون اونا هم میان پیشم میمونن عاشق دوست بازی هستم😁بچه های خوزستان که گل و ماه هستن.دزفول و شوشتر هم رفتم اونجا هم دوست دارم ولی اصلا روم نمیشه برم پیششون

زهرا جان فاصله هر سه بارداریت به ترتیب چند ماه بود؟

عزیزم آرسام رو آبان ۹۵ باردار شدم و خرداد ۹۶ از دست دادم 

دومی رو آبان ۹۷ حامله شدم و بهمن از دست دادم 

سومی رو اخر فرودین ۹۸ حامله شدم و خرداد از دست دادم 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......