2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا بخاد فک کنم یه عفونت نازی گرفتم ک هم اون ترشح رگه خونی اومد هم ترشح زیاد ، حالا حالا ک اقد ...

سریع برو دکتر برای درمان..همیشه بعد زایمان و کورتاژ و سقط احتمال عفونت خیلی بالاست چون رحم دچار التهاب میشه.ببین من از دو سه هفته بعد زایمانم شروع کردم شبی یه لیوان دم کرده گزنه خوردم اگه بدونی چه معجزه ای میکنه.رفتم معاینه شدم دکتر میگفت انقدر رحمت تمیز و پاکه!!گفتم خانم دکتر امکان نداره من تازه زایمان کردم و بعدش اصلا دارویی استفاده نکردم اون ابزارشو نشونم داد گفت بیا نگاه کن انقدر تمیزه..نه عفونت نه التهاب ..

بعد به خواهرم گفتم گفت به خاطر دم کرده گزنه هست خودش همیشه از عفونت مینالید ولی از وقتی دم کرده گزنه میخوره و عنبر نسا دود میکنه دو ساله یه پماد هم استفاده نکرده و هیچ عفونتی نداره سرما هم نمیخوره..

به خصوص چون یه لوله داری حتما دکتر برو عفونت خودش باعث چسبندگی لوله میشه

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
سریع برو دکتر برای درمان..همیشه بعد زایمان و کورتاژ و سقط احتمال عفونت خیلی بالاست چون رحم دچار الته ...

یعنی برم عطاری گزنه بخرم دکتر ک باید برم ببخشید ترشح سفید رنگ خیلی دارم عنبر نسا دود دادم خیلی خوبه 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
یعنی برم عطاری گزنه بخرم دکتر ک باید برم ببخشید ترشح سفید رنگ خیلی دارم عنبر نسا دود دادم خیلی خوبه& ...

ترشح سفید ینی شبیه سفیده تخم مرغ پخته یا سفیده تخم مرغ نپخته؟؟

شیراز عطاری های خوب زیاد داره چون اونجا خیلی به درمان های گیاهی باور دارن.یه عطاری خوب که میشناسی برو بگو پودر گزنه میخوام.یه پودر سبز رنگه.من شبی نصف قاشق چایخوری میریختم تو یه لیوان با اب جوش روی لیوانو میپوشوندم یه ربع که دم کشید  بزار اون پودر ته نشین میشه..مث جای سبز قیافش..اونو بخور هر شب .درمان دارویی هم انجام بده که خیالت راحت باشه ولی دم کرده گزنه رو قطع نکن 

منم یکماهه نخوردم دوباره باید شروع کنم ویروس و عفونت میاد مریض نشم

خدا بخاد فک کنم یه عفونت نازی گرفتم ک هم اون ترشح رگه خونی اومد هم ترشح زیاد ، حالا حالا ک اقد ...

دیگه واسه عفونت شکایت نکن😠😠😠😠نکنه اونم مقصرش خداست🤔🤔🤔ببین زهرا جون اکثر خانوما زود به زود عفونت میگیرن به خصوص کسایی که رابطه شون بیشتره با اینکه پارتنر هم بهداشتو رعایت کنه، افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارن ..ماست پروبیوتیک هم سعی کن همیشه بخوری..من همه این کارا کردم ولی اِی بدک نبوده ولی هیچ کدوم مث دم کرده گزنه نیست میتونی بری نت سرچ بزنی ببینی چقدر سودمنده!!

سلام بچه ها من  ویتامین دیم هفته پایینه دکتر ویتامین دی ۵۰۰۰۰داده مشکلی نداره اقدام کنم..

نه عزیزم ولی من ماهی یک امپول میزنم راحتتر حالاازدکترت میپرسیدی ببینی اون چی میگه؟

نه عزیزم ولی من ماهی یک امپول میزنم راحتتر حالاازدکترت میپرسیدی ببینی اون چی میگه؟

یادم رفت در این مورد بپرسم الانم بخاطر همین سوال نمیتونم برم بپرسم از طرف دیگه شنیدم ویتامین دی تو ماههای اول خوب نیست

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..