💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
بمیرم عین من فکر میکنی منم پسرم تازه فوت شده بود میرفتم سر خاکش میگفتم بمیرم برات شبا اینجا تاریک تو تنهایی زیر ی خروار خاک اون موقع ها همش تو بغل من بودی رو زمین دلم نمیشد بزارمت الان اینجا انقد دوری ازم... شبش پسرم اومد تو خوابم انگار سالم شده بود تو بغلم بود همش میخندید هودشو تکون میداد منم قربون صدقش میرفتم بهش میگفتم چ زود اومدی فداتشم همین امروز گله کردم ک ازم دوری پیشم نیستی
نه بابا مشکل تیرویید خیلی مهمه تو بارداری.مردم چه کشکی کشکی باردار میشن و بچشون هم سالمه.بعد من نه دیابت داشتم نه فشار خون ولی هر دو دستگاهشو داشتم و هر روز چک میکردم و اعدادشو یادداشت میکردم ۶ هفته یبار ازمایش تیرویید میدادم باقی ازمایشات و غربالگری ها و اکو قلب جنین که دیگه بماند با اون همه وسواس اخرش چی شد!!هیچی