2777
2789
عنوان

تازه زایمان کردم

116 بازدید | 20 پست

زایمان کردم هیچکسو ندارم ازم مراقبت کنه مادرم روز پنجم رفت خونش قبلشم با منت برام غذا می پخت. حوصله نگه داری بچه ندارم خصوصا که روز می‌خوابه شبا بیداره 

شوهرت یا مادر شوهرت کمکت نمیکنن ؟ طبیعی بودی یا سزارین 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بالاخره مادرها هم خسته هستن عزیزم. گناه دارن هم ما رو بزرگ کنن هم بچه های ما رو... با کلی مشکلات یائسگی و کمبود خوابی که دارن

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهی بگردم 

منم مث تو بودم

مادرشوهذتم نذار بیاد

اون کجاس؟

این روزا میگذره مراقب باش بخاطر فکررو خبال افسردگی نگیری 

در عوض کلی تجربه کسب میکنی

مشکل مادرت چی بود زود رفت

طبیعی بودی؟

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

عزیزم بچت بجز تو کسی رو نداره سختیش فقط یکماهه تحمل کن عزیزدلم میدونم سخته 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
مادر شوهرم نمیاد فقط زنگ زد تبریک گفت

نمیتونی کمکی بگیری ؟ خیلی سخته اوایل بچه داری 

[QUOTE=362226281]چه بی زحم ای بابا از همسذت کمک بخواه یا اگر میتونی کارگر بگیر خوب تا ۱۰ روز حداقل استراحت کن [/Qاستراحت مدارم از روز پنجم دارم ظرف می‌شورم خونه مرتب میکنم و کارای بچه

سعی میکنم ولی وقتی از درد به خودم میپیچم حالم بده میشه

هر چهار ساعت شیاف بزار دیکلوفناک مسکن هایی که دکتر داده بهت رو حتما سروقت بخور غذاهای که تفخ میارن نخور تا بچه نفخ نکنه با گریه هاش بیشتر اذیت بشی برنج بخور برای شیرت ... زردی نداره بچه ؟ سزارین بود