💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
مهرا منم مث تو خیلی ناامیدم آینده برام تیره و تار هست حداقل تو یک امیدی داری اقدام دار ...
میدونم سخته ولی چه امیدی هرماه هرماه دست خالی باراول سردوماه حامله شدم اینبارچی ۳ماه گذشته دیگه امیدی ندارم منم میگم کاش میشدتمام این ۴ماه که گذشت یه خواب باشه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
یعنی منظورش تو بوده که نری ؟ ارسام منم خیلی خسته ام حالتو درک میکنم
اره من خاک بر سر السا به ارواح خاک پسرم من همیشه ذوق همه رو میکنم این فکر تو سرم نمیاد نمیدونم چرا اینقدر دلم میشکونن خیلی خستم خیلی هیچ راهی ندارم جلو روم چرا انقدر بی رحمن خدایا من خستم یکم خدایی کن بزا منم برا امثال من
نگو غم نگو تنهایی دیگه به جای بدی رسیدم حالم خرابه نمیخام اینجا بگم انرژی منفی بدم ولی جایی ندارم کس ...
بگوعزیزم منم نمیومدم حال بقیه روخراب نکنم ولی میبینم همه بچه هاحال منودارن بگویکی مثل من که کسی ونداره حرف بزنه مجبوراینجابگه شایدسبکترشدمیترسم زندگیمم ازهم بپاشه ازخونم بدم میادبجازندگی مردگی توش جریان داره خداچراصدامونمیشنوی 😭😭😭😭😭
بگوعزیزم منم نمیومدم حال بقیه روخراب نکنم ولی میبینم همه بچه هاحال منودارن بگویکی مثل من که کسی وندا ...
چی بگم دیگه قول دادم به خودم هبچی نگم دق کنم برم مهرا نآمید نشو هنوز معلوم نیست شاید لقاح تازه بوده و بتا بالا نرفته بوده عددش هم شاید خبری باشه نگران نباش
ای وای چطور دلشون میاد این حرفو بزنن خدا جوابشونو بده چه آدمای بیشعور و عوضی هستن ...
نمیدونم این دیگه چه خفتی هست دارم میکشم همونا بهترن خدا خدای اوناست نه من اون از روزی ک داشتم زار میزدم تو بیمارستان اونجوری دلم شکست اون زنه ک صدای شکستنش تو گوشم بود اینم از این