2777
2789
بچه ها گل گاو زبون دم کنید بخورین هم خودتون هم شوهراتون 

منم کلی گل گاو زبون  بهار نارنج  گلاب  اینا  دم میکنم میخورم ذکر صلوات 

ولی کلی موهای سرم سفید سد بچه ها همش دوطرف سرم رگش میپره  از بعد بچم  قشنگ حسش میکنم نکنه سکته کنم کلی موی سفید دراومد تو موهام من فقط یه دونه موی سفید داستم 

حوب ما همیشه ته همه شادیهامون یه غم موج میزنه 

بچه ها وقتی دارین گریه میکنین قرانو باز کنین قشنگ خداباتون حرف میزنه من چندبار امتحان کردم 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

کسی علت پریدن این رگهای سرمو نمیدونه بد جور میزنه 😟

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای خدا چقدر تاپیک میزنن وای بارداریم راه حل سقط بدین 

کسی علت پریدن این رگهای سرمو نمیدونه بد جور میزنه 😟

همش از اعصابه

منم سرگیجه و لغزش دارم تو سرم

دستامو و چونمم بدجور میلرزه هدانا

بخاطر اعصابه

همش میشینم تصور میکنم میخواد چهار دست و پا بره فرشتم

میخواد غذای‌کمکی بخوره

همش به اینا فکر میکنم میبینم فک پایینم داره میلرزه

بچها اینقدر غصه نخورید دیگه کنجدامون مامان زشت چروکیده دل مرده نمیخوانا، مامان ناز با لب خندون میخوان، با این همه استرس چجوری انتظار دارین باردار بشین، استرس برای شما حکم سمو داره خوشکلای من. توکل بخودش کنید مطمئن باشید جوابتونو میگیرید

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 

مهرا جون سوره واقعه رو بعد سالها خوندم اول برای تو دعا کردم خدا فرشته ات رو بهت برگردونه همین ماه یا ماه دیگه 

بعد برای بقیه بچه های اینجا 

آخر سر هم برای خودم دعا کردم راهی جلوی پام باز بشه 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 

سلام خانمای دل شکسته . 

منم یه مادرم که پسر پنج روزم و از دست دادم ۶ روز دیگه میشه یک ساال . اما من همچنان در فراغش میسوزم و میسازم . 

دوران حاملگیم همچیم خوب بود کوچکترین ناراحتی نداشتم مشکلی نداشتم . اما وقتی دنیا اومد گفتن ریه هاش تشکیل نشده ‌ خیلی بچه ها این جوری بودن اما با زدن امپولا خوب میشدن . اما پسر من طاقت نیورد پرپر شد  . 😭😭😢😢😢 

من تا حالا باز نکردم

همین الان باز کن

مهرا جون سوره واقعه رو بعد سالها خوندم اول برای تو دعا کردم خدا فرشته ات رو بهت برگردونه همین ماه یا ...

عزبز دلم شما به شیوه حضرت فاطمه  دعا  کردین 😍

به قول خودش میگه آدم عاقل از یک سوراخ چند بار گیاه نمیشه یک همچین ضرب المثلی میزنه درستش یادم نیس&nb ...

😔😔😔😔عزیزم خیلی ناراحت شدم....اولا شما که نازا نیستی حتما ی مشکلی هست که با رسیدگی و خواست خدا حتما اون مشکل رفع میشه... بعدشم مگه نازایی کمبوده؟؟یا نقصه؟؟یا مگر به اختیار خانوماست؟؟؟از کجا معلوم اسپرم خودشون مشکل نداشته باشه؟؟؟و اگه بالعکس بود چه رفتاری از شما انتظار داشت ؟؟میگفت رهام کن یا منت بزار سرم که باهام موندی؟؟...😔😔😔فقط میدونم اون حق نداره جلوی خواست و غریزه مادری شما رو بگیره... این نظر ماست که بچه نداریم و یا واسه بچه دار شدن مشکل داریم  پس خیلی حرفش بی منطقه... از خدای بزرگ میخوام کمکت کنه عزیزم... و خود خدا این طرز فکر شوهرتو تغییر بده... دامنت سبز بشه تا بفهمه بچه چه موجود عجیبیه... من خودم۰ ۱سال مخالف بچه بودم حرف هیچ کس رو هم قبول نمیکردم ولی وقتی حامله شدم با اینکه از دستش دادم حس مادری رو تجربه کردم و خیلی پشیمون شدم چرا اینهمه سال خودم و شوهرم رو از این نعمت محروم کردم با اینکه وضع مالی مناسبی هم نداریم... کلی اخلاقم بخاطر حضور ۶ ماه پسرم تو شکمم تغییر کرده واصلا دنیا رو جور دیگه ای میبینم... امیدوارم خدا بهت کمک کنه عزیزم

سلام خانمای دل شکسته .  منم یه مادرم که پسر پنج روزم و از دست دادم ۶ روز دیگه میشه یک ساال . ا ...

متاسفم  عزیزم  خدا بهت صبر بده...خدا دلتو اروم کنه مگه چند هفته دنیا اومد ..

اقدامی عزیزم 

پسر منم اگه بود الان دقیقا ۸ ماه و سه روزش بود 😔😔 

دوستان اهل  کدوم استانید