2777
2789
بله یک ماهه اقدام کردم‌ ولی داروهای اعصابمو قطع کردم اصلا حالم خوب نیس همش گریه میکنم دستامو چونم ...

ای بابا چه بد 

دکتر بمنم قرص آرام بخش داده بود و قرص خواب چون بعد سقطم حتی یک ساعت نمیتونستم بخوابم دایم هم میپریدم توی خواب مث تشنج . شوهرمم همین طور شده بود دایم توی خواب دست و پاهاش و تنش میپرید . همه بخاطر اعصاب بود . 

اما من قرصام یک مدت تموم شد نخوردم حالم مث شما بد نشد ولی دکترم گفت قطع نکن الان یک سری جدید گرفتم که مصرف کنم 

شوهرم از ایران سفارش گل گاو زبون داد دوستش برامون آورد الان هر شب دم میکنم هر دو میخوریم قبل خواب 

خیلی بهتر شده اعصابمون دیگه هر دو نمی پریم توی خواب . گرچه شوهر من خیلی آدم قوی هست و توی خودش میریزه حتی تا الان من یک قطره اشکش رو ندیدم ولی خوب معلوم بود اونم داغون شده چون آخرین امیدمون بود اون بچه . دایم شبها توی خواب ناله می‌کرد و میپرید الان خدا رو شکر بهتر شده 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای منم دعا کن عزیزم با دل پاکت خیلی داغونم  من در حدی هستم که حتی به فرزند خوانده و رحم اجا ...

قربون دلت برم عزیزم چشم محتاجم بدعا، میرم دوباره امامزاده بنیتت برات نماز میخونم 

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
وای نگوهرگلی بوی خودشوداره بگوخدایهوبهم دوقلوبده راحت شم اینجوری نگومری یه دونه داره ولی اونم سربچه ...

اره میدونم برای مری و هدانا هم خیلی خیلی سخت بوده 

ولی کاش من حداقل یک بچه داشتم دیگه اینقدر حسرت به دل نمی موندم خدا هم هر چقدر میخواست بلا سرم می آورد 

قربون دلت برم عزیزم چشم محتاجم بدعا، میرم دوباره امامزاده بنیتت برات نماز میخونم 

فدای دل پاکت دوست خوبم 

همون قدر که زبونا هم دعا کنی برام خودش کلی هست 

دعاهای من که از سقف خونه امون بالاتر نمیره 

نه اعصابمون آروم نیس ولی خوب چه کنیم پوست کلفت شدیم به قول خواهرم 

انشاا... که خدا جواب اینهمه ناراحتیامونو با شادی های بزرگ بهمون بده فندق هامونو برگردونه من که بدجور چشم انتظارم

انشاا... که خدا جواب اینهمه ناراحتیامونو با شادی های بزرگ بهمون بده فندق هامونو برگردونه من که بدجور ...

انشالله که این ماه بارداری 

علتش مشخص نشد برات ؟

انشالله که این ماه بارداری  علتش مشخص نشد برات ؟

نه هیچ علتی

الکی تو بیمارستان تو برگم زدن پره اکلامپسی

آخه من نه فشارخون دیابت ... هیچی نداشتم هیچی کجاش مسمومیت بارداری میشه