2777
2789
بچه هاآزمایشم منفی بوددیدیدگفتم میدونستم خدالیاقتشوتو من ندیده بخدادارم ناامیدمیشم

بمیرم برات عزیزم حالتو میفهمم 

دیگه بهش فک نکن حتما مصلحتت این بوده 

انشالله ماه دیگه باردار میشی

لطفا برای واقعی شدن تیکرم یه صلوات مهمونم کنین🙏
انشا...که میده اره سخته بزودی دلت شادشه 

انشالله دل شمام بزودی شاد بشه و مطمئنم شاد میشه هفته پیش رفتم امامزاده برا همتون دعا کردم نماز خوندم یه دو رکعت نماز مخصوص مهراجون خوندم انشالله حاجتت براورده شد یه ماهک کوچولو کنجد خانم اومد توی دل قشنگت بهم بگو تا برم دو رکعت نماز بخونم چون برات نذر کردم

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه هااااا الان بین دو نمازم دلم گرفته بود چون یکی از خانوم های همکارای همسرم که با من باردار بود و ...

وای خدایاااااااا چه جوابی بهت داده😍😍😍

میشه یکی هم واسه من بگیری؟

مرسی عزیزم موندم چراعلائم دارم تهوع دارم 

شاید بارداری آخه تازه اوایلشه خیلی زود رفتی آزمایش هنوز یه هفته مونده اووووووو یه هفته خیلیه ها 

ازالان بمدت ۱۴روزامروزیکبار فردادوبار پس فرداسه بارتا۱۴روزروزاخرم ۱۴بار

اخ که من چقدر قبلا ها این ختم رو برمیداشتم چقدر امید داشتم خدا بهم بچه میده 

۹ سال گذشت و هنوز دست خالی هستم بعد آخرین سقطم 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
انشالله دل شمام بزودی شاد بشه و مطمئنم شاد میشه هفته پیش رفتم امامزاده برا همتون دعا کردم نماز خوندم ...

برای منم دعا کن عزیزم با دل پاکت

خیلی داغونم 

من در حدی هستم که حتی به فرزند خوانده و رحم اجاره هم راضی هستم 

فقط یکی باشه که بهم بگه مامان 

وای خدایاااااااا چه جوابی بهت داده😍😍😍 میشه یکی هم واسه من بگیری؟

ببخشید عزیز دلم من صلاحیت ندارم واست قرآنو باز کنم چون خیلی گناهکارم و آدابشو بلد نیستم.وقتی خودت خیلی دل شکسته ای بعد نمازت و با حضور قلبت قرآنو باز کن و قبلش با خدا راز و نیاز کن ازش بخواه باهات حرف بزنه و آرومت کنه حتما مث من جوابتو میده

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

مری جون به به چه آیه قشنگی اومده برات 

چقدر خوبه اینقدر ایمانت و توالت زیاده و بنده خوب خدایی 

من که هر روز در حال گله هستم ازش 

هر کار میکنم دلم ازش صاف نمیشه 

توی این اتفاق هر کی رو میخوام مقصر بدونم میبینم کسی مقصر نیس 

نه خودم که همه کاری از دستم بر میومد انجام دادم هر استراحتی هر چی بگی همه زندگی ام رو تعطیل کردم فقط بچه سالم بیاد ، نه میتونم شوهرم رو مقصر بدونم که بیچاره همه کار کرد برام توی بارداری ، نه دکترام رو مقصر بدونم بگم سهل انگاری کردن بلکه بیچاره ها هر نوع دارویی بود بهم دادن هر عملی انجام دادن هر سونو و مراقبتی بود کردن 

فقط میتونم خدا رو مقصر بدونم که اون برام نخواست این طور آتیش میگیرم خدایی که میگن از رگ گردن به ما نزدیک تره چطور دلش اومد این طوری کنه با دل رخم خورده من . 

بچه ها بیایم همگی برای مهرا جون دعا کنیم این ماه حامله باشه و اگرم خدای نکرده پریود شد آخرین پریودی اش باشه

طفلی خیلی بیقرار هست ، آدم ها تحملشون در برابر سختی ها متفاوت هست مهرا خیلی شکننده هست خوب طفلی پدرش رو هم توی بچه گی از دست داده ضربه خیلی بزرگی خورده من واقعا بهش حق میدم . امیدوارم خدا به حق دل های شکسته همه اتون اول از همه مهرا جون رو مادر کنه بعد بقیه شما عزیزان رو . در آخر هم دری بروی من باز کنه دلم آروم بشه از این همه فشار روحی خلاص بشم مخصوصا از طرف شوهرم 

مهرا جون انشالله سال دیگه اینموقع بیای مثل الان ناله کنی بگی وای چقدر بچه داری سخته دهنم سرویس شد با وروجکم