2777
2789
چه شوهر خوب و باحالی که اینقدر منتظر خبر بارداری ات هست  من هر وقت بی بی چک مثبت نشون میدادم ب ...

بامنی عزیزم؟

زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد🍃❤.... .......۲۰/۹/۹۹..خدایا مرسی ک منم مامان شدم
نمیدونم عزیزم ۳ماهه بود فکرکنم بعد ۵روز ک فهمیدم باردارم خون ریزی کردم..

انشالله این فرشته ات سالم میاد بغلت 

کاش مال منم همون هفته هفتم که خونریزی شدید کردم سقط می‌شد نه هفته ۲۲

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوبین دوستان

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
شما لکه هات چطوری بود ؟چندروزبود؟

من لک هام قهوه ای بود با ترشح 

تا چند روز بود بعد قطع می‌شد 

من فکر میکردم پریود شدم منتظر بودم خونریزی شدیذ شروع بشه ولی نمیومد 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 

وای چقد چت کردین بچه ها

من میرم میام صد صفحه اضافه شده کاربرای جدید اومدن

ولی نمیدونم چرا اصلا باورتون ندارم فکر میکنم تنها برا من این اتفاق افتاده

بچه ها من از وقتی داروهای اعصابمو قطع کردم انگاری دیوونه شدم چیزای واقعی رو هم باورم نمیشه همین شماها هم یکیش

فکر میکنم تو دنیا تنها بچه من مرده و حتی اینجام الکی و رویاست برام

مهرا جان داروهاتو استفاده کن اینقدرر به خودت فشار نیار خدای نکرده بیماری چیزی میگیری  

مهرا جان باور  کن من تو زندگی خیلی خیلی صبوری کردم لحطه های سختی را گذراندم  خیلی سخت ولی تحمل کردم اینقدر گریه نکن اگه ۲۴ ساعته گریه کنی که دخترت بر نمیگرده ودنیا به عقب بر نمیگرده 

باید روح و جسمت  آمادگی  کامل داشته  باشه  تا بتونی یه مادر قوی باشی از همین امشب شروع کن به خودت به همسرت انرژی مثبت بده خوب اقدامو ادامه بده فقط به هیچی فکر  نکن هنوز چند روز مونده  که حنی یه روز پری هم احتمال بارداری وجود داره 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

ممنونم دوستان😙😙

حتی یک پست از این تاپیک دروع نیست عزیزم 

براچی داروهاتو قطع کردی

بچه ها این روزا فرشته من کم کم باید شروع کنه به غذای کمکی بنظرتون الان چی دوست داره؟

عزیزم فرشته شما الان تو بهسته وبهترین چیزها براش محیاست اون خیلی جاش ارومه و ارامش داره