2777
2789
اره عزیزم بهت حق میدم  شکست قبلی ات خیلی بزرگ بوده توی سن بحران نوجوانی  دیگه تحمل شکست ...

نه پیش روانشناس رفتم دارودادنخوردم که باردارشم ولی هیچی به هیچی یوقتایی میگم یعنی میشه بخابم صبح برم پیش باباموبچم 

مرسی عزیزدلم شماهم بزودی مامان شی ولی نه دیگه نمیتونم قوی شم بابام رفت تمام بدنم شکست دوباره ساختم د ...

باید قوی باشی تو میتونی عزیزم نگو نمیتونم تو قوی هستی فقط خیلی شکننده شدی 

اینقدر بخودت نلقین نکن من قوی نیستم 

به خودکشی هم فکر نکن اصلا 

ببین یکی از آشناهای خیلی دور ما شوهرش بهش خیانت کرد شوهرش با دختر خواهرش با هم بهش خیانت کردن و هر دو هم مزدوج بودن . شوهرش این خانمه رو طلاق داد دختر خواهر نامردش هم از شوهرش طلاق گرفت با شوهر خاله اش ازدواج کرد .  این خانمه دو تا بچه داشت که خانواده شوهرش ازش گرفتن . یکی از بچه هاش چهارده ساله بود پسر چهارده ساله میره از اونور خیابون توی سوپر مارکت برای مدرسه فرداش کیک بخره جلوی چشم پدر بزرگ مادر بزرگش ماشین بهش زد مرد . این خانمه که میگم داغون شد از یک طرف خیانت شوهرش و دختر خواهرش از یک طرف داغ بچه چهارده ساله اش 

چندین بار خودکشی کرد باز نجاتش دادن . آخر سر خودش رو نمیدونم از کجا پرت کرده که نمرده ولی نخاعش آسیب دید و مث یک تیکه گوشت الان افتاده . چون مادر پدری هم نداشت خواهر برادراش نتونستن مراقبت کنن ازش . گذاشتنش آسایشگاه . خانمه خیلی هم جون هست 

ببین با خودکشی چه بروز خودش آورد اون طور زندگی هزار بار بدتر از مردن هست . کاش خودکشی نمیکرد با همون یک پسر دیگه ای که داشت میتونست زندگی اش رو دوباره از نو بسازه . شاید مرد خوبی پیدا می‌شد باهاش ازدواج می‌کرد بازم صاحب بچه می‌شد و غم بچه اش کمرنگ می‌شد . ولی خودکشی رو انتخاب کرد که این طور شد و از بغل کردن اون پسر دیگه اش هم محروم شد . 

بخدا اینا رو مامانم تعریف می‌کرد برام من گریه میکردم براش . درسته ضربه خیلی بدی خورد هم خیانت شوهر هم مرگ بچه 

ولی نباید این کارو با خودش می‌کرد 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه پیش روانشناس رفتم دارودادنخوردم که باردارشم ولی هیچی به هیچی یوقتایی میگم یعنی میشه بخابم صبح برم ...

ببین خودت از همه بیشتر به خودت میتونی کمک کنی عزیزم 

ببین چه کاری آروم ترت میکنه 

اگ بودم خبرمیدم...ممنون عزیزم وقت گذاشتی❤

من سر دو تا پسرم لک لانه گزینی داشتم البته موعد پریودی 

اگر هم باشی به احتمال زیاد نی نی ات پسره 

باید قوی باشی تو میتونی عزیزم نگو نمیتونم تو قوی هستی فقط خیلی شکننده شدی  اینقدر بخودت نلقین ...

وای چه سخت بغضم گرفت من فقط باگریه کردن ارومم اینقدرگریه میکنم که ازحال میرم چشمم عملیه دکترگفته گریه خوب نیست واسم

وای چه سخت بغضم گرفت من فقط باگریه کردن ارومم اینقدرگریه میکنم که ازحال میرم چشمم عملیه دکترگفته گری ...

گریه به اندازه ای کن که سبک بشی نه اینکه دیگه خودتو هلاک کنی 

منم هر روز چند بار گریه میکنم ولی در حد چند دقیقه بعد آروم میشم 

دیگه مث تو خودمو هلاک نمیکنم 

منم چشمام رو سالها قبل لیزر کردم البته باز خیلی ضعیف شده بخاطر گریه هایی که این سالها کردم 

دوباره باید عمل کنم 

حتما فدات خوش خبرباشی عزیزم ترشح بی رنگم زیادداری؟

۵روز از موعدم گذشته..بی رنگ الان ندارم فقط ظهر خیلی کم لکه قهوه ای والانم کمرم فقط درد میکنه..

زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد🍃❤.... .......۲۰/۹/۹۹..خدایا مرسی ک منم مامان شدم
۵روز از موعدم گذشته..بی رنگ الان ندارم فقط ظهر خیلی کم لکه قهوه ای والانم کمرم فقط درد میکنه..

به احتمال خیلی زیاد بارداری عزیزم 

فرشته ات رو چرا از دست دادی ؟

من سر دو تا پسرم لک لانه گزینی داشتم البته موعد پریودی  اگر هم باشی به احتمال زیاد نی نی ات پس ...

شما لکه هات چطوری بود ؟چندروزبود؟

چه شوهر خوب و باحالی که اینقدر منتظر خبر بارداری ات هست 

من هر وقت بی بی چک مثبت نشون میدادم به شوهرم با بی تفاوتی میگفت خوب که چی ؟ حامله ای دیگه 

به احتمال خیلی زیاد بارداری عزیزم  فرشته ات رو چرا از دست دادی ؟

نمیدونم عزیزم ۳ماهه بود فکرکنم بعد ۵روز ک فهمیدم باردارم خون ریزی کردم..