2777
2789
خوب شما که باورت اینقدر ضعیفه و هنوز چله تموم نشده میگی چه فایده، چرا می خونی پس؟!!!

افرین خدا رحمت کنه اون مادرتو♥️♥️ببین تا زمانی که به خدا یا اصلا هر دعا و ایه ای یا حتی یه تکه چوب ایمان و توکل کامل نداری امکان نداره به خواسته ات برسی

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

افرین خدا رحمت کنه اون مادرتو♥️♥️ببین تا زمانی که به خدا یا اصلا هر دعا و ایه ای یا حتی یه تکه چوب ا ...

مری ازاین ناراحتم که همه علائمشوداشتم گفتم بااون خواب حاجتموگرفتم امام حسین برای باردوم جوابموداد سرشکسته شدم توحال منومیدونی

دقیقامثل همسایه ماکه ازشون فراریم 

دیروز بچه شو موقه رفتن دیدم .سعی میکردم رو در رو نشم باهاش ولی دیروز تو راهرو دیدم چون صمیمی هستیم مجبور شدم بچه رو بگیرم بغلم بوسش کنم یعنی مهرا  نمیدونی اون چندثانیه چی گذشت بهم.بعده رفتن یه دل سیر گریه  کردم

دیروز بچه شو موقه رفتن دیدم .سعی میکردم رو در رو نشم باهاش ولی دیروز تو راهرو دیدم چون صمیمی هستیم م ...

میدونم عزیزم چی میکشی منم همینم توخیلی قوی بودی بغل کردی من یباردیدم تااومدم توخونه یهوغش کردم ازفشارعصبی

میدونم عزیزم چی میکشی منم همینم توخیلی قوی بودی بغل کردی من یباردیدم تااومدم توخونه یهوغش کردم ازفشا ...

ناامید نشو خدایی که یه شبه بچه هامونو گرفت نمیتونه تو یه هفته اونو بهمون برگردونه؟دلتو بده بهش مطمئن باش ناامیدت نمیکنه.ذکر بگو فکرتو از موضوع دور کن ..چندسالته مهرا

بچه هااااا الان بین دو نمازم دلم گرفته بود چون یکی از خانوم های همکارای همسرم که با من باردار بود و در طول بارداری رفت و آمد داشتیم و در مورد پسرامون حرف میزدیم زایمان کرده و بچش پسره.خدا واسش حفط کنه .مجبورم زنگ بزنم برای تبریک😢😢😢اشکام میومد و قرآن رو برداشتم بعد از خوندن یه سوره گفتم خداااااایاااا با من حرف بزن و ارومم کن وااای چه جوابی بهم داد بیخود نیست انقدر عاشقانه میپرستمش و خاک درگاهش هستم:

پس ما دعای او(ایوب) را مستجاب کردیم و درد و رنجش را برطرف ساختیم و اهل و فرزندانش را(که از او گرفتیم) با عده دیگر به مثل آنها باز به او عطا کردیم تا هم لطف و رحمتی در حق او کرده باشیم و هم اهل عبادت متذکر(لطف و احسان ما)شوند.۸۴ انبیا

و یاد آر حال اسماعیل و ادریس و ذوالکفل را که همه از بندگان صابر ما بودند.۸۵ انبیا

به خود خدا قسم که از رگ گردن به ما نزدیکتره صبوری کنیم که پاداش خوبی داره و به عنوان یه بنده خوب وظیفه داریم صبور و تسلیم باشیم😢😢😢بعد این آیات اشکام تمام صورتمو خیس کرده بود فقط از ذوق و شوق اینکه خدا چقدرررر بهم نزدیکه داشتم بال درمی اوردم که حتی نزدیکترین کسم همسرم متوجه اشکام نشد ولی خدا جوری حواسش به منه انگار فقط من یه بنده رو داره😭😭😭بهش اعتماد و توکل میکنم مث همیشه.هر چی برام بخواد سر تعظیم و تشکر فرود میارم😍😍😍😍

مری ازاین ناراحتم که همه علائمشوداشتم گفتم بااون خواب حاجتموگرفتم امام حسین برای باردوم جوابموداد سر ...

اصلا نمیتونم درکت کنم مهرآ..جدی میگم و حالا فهمیدم اصلا به خدا توکل نکردی و به امام حسین هم توسل نکردی چون اگر از ته دلت ایمان داشتی الان انقدر ناامید حرف نمیزدی ..

بچه هااااا الان بین دو نمازم دلم گرفته بود چون یکی از خانوم های همکارای همسرم که با من باردار بود و ...

الهی بمیرم برات خیلی سخته ایمانت قوی خودتم قوی هستی خداخیلی دوستت داره مثل من اینقدرداغون وضعیف نیستی ماشا...قبول باشه مری منم خیلی دعاکن من ازهمه سست ترم 

😍🤩عزیزم قبول باشه انشالله

ممنونم عزیزم.خداوند مهربونتر و بخشنده تر و عاشق تر از اونه که در تفکر و تخیل ما بگنجه...صبور باشیم تا خدا ازمون راضی باشه و نتیجه صبرمون ببینیم.انشالله دلت شاد بشه به حق قرآن.آمین ای پروردگار عالم♥️

الهی بمیرم برات خیلی سخته ایمانت قوی خودتم قوی هستی خداخیلی دوستت داره مثل من اینقدرداغون وضعیف نیست ...

خیلی دعات میکنم بخدا امروز که گفتی منفیه..گفتم خدایا مهرآ حامله بشه دیگه دست از سر تو برداره🤣🤣بعد به خودم گفتم چرا چرت میگی!! مهرآ بنده اونه و خدواند یکی از صفات اینه که اصرار اصرار کنندگان او را خسته نمیکند..پس عاشق صدای مهرآست خودش براش سورپرایز داره و دوست داره مهرا صداش کنه..دیدم واقعا فقط لایق خدایی خودشه و بس