2777
2789
مرسی عشقم دیگه جونی توبدنم واسه امیدواری ندارم

برات دعا میکنم انشالله تا آخرماه دلت شاد بشه.من چله زیارت عاشورا و زیارت امین الله برداشتم گلم.توام سعی کن بخونی خیلی آروم میشی غسل صبر انجام بده هربار میری حموم.من اصلا باورم نمیشه انقد تحملم زیاد شده .روزای اول افتضاح بودم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهرا جون یکم صبر کن عزیزم اینقدر ناامید نباش  منم مطمینم تو تا قبل عید بارداری  و جزو او ...

خدا پدر و مادرتو بیامرزه که حرف حساب میزنی

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
خیلی خوبه این روحیت خوشبحالت ازصبح اشکم بندنیومده

مهرا، تا میتونی گریه کن، بلکه سبک بشی. دلتنگی هات رو روی کاغذ بنویس ببین چه چیزهایی داره اذیت میکنه. با شوهرت درد و دل کن. اجازه بده همسرت کمی آرومت کنه.

گرچع از کلمه خوشبحالت به شدت بدم میاد، ولی چون خودت خیلی استفاده میکنی، فکر کنم موردی نداره من هم استفاده کنم و بگم خوشبحالت که حداقل می تونی گریه کنی و سبک بشی. من اینکار رو هم نمیتونم بکنم.

بچه ها من قراره اینماه اقدام کنم پنج ماه میگذره از سزم ولی استرس منو گرفته همش میگم بندازم عقب ماه بعدی از طرف دیگه میخوام تا دوتا عروسمون وخواهرم که آذر دی زایمان میکنن خودم حامله باشم تا یه کم سختیم کمتر بشه..

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
خوب شما که باورت اینقدر ضعیفه و هنوز چله تموم نشده میگی چه فایده، چرا می خونی پس؟!!!

نمیدونم چم شده اصلاحوصله شوهرمم ندارم همش دلم میخادتنهاباشم خیلی این ماه به امام حسین التماس کردم گفتم طاقتم تموم شده تومیدونی چقدرضعیفم این ماه که ماه تودستموبگیرمن نمیخام ازبچه های مردم فرارکنم شدم مثل طاعونیاعیب نداره خدابزرگ لابدلیاقتشونداشتم اگه داشتم مثل خواهرم بهم سه تامیداداونم بچه شش ماه رونگه میداشت

بچه ها من قراره اینماه اقدام کنم پنج ماه میگذره از سزم ولی استرس منو گرفته همش میگم بندازم عقب ماه ب ...

عزیزم انشالله زود جواب بگیری منم خواهرشوهرم بهمن زایمانه .دخترخواهرم فروردین😢😭😭ولی خب چی کنم قسمت باشه منم تا اون موقه باردارم.من ۵۰روزه زایمان کردم انشالله ماه بعد اقدام میکنم.البته این ماه هم دلم میخواد ولی دقیقا زمان تخمک گذاریم شوهرم کربلاس.

نمیدونم چم شده اصلاحوصله شوهرمم ندارم همش دلم میخادتنهاباشم خیلی این ماه به امام حسین التماس کردم گف ...

منم مثل توام مهرا.دختر صابخونمون یه هفته بعده من زایمان کردهرروز بچه شو میاره خونه باباش هرروز صدای بچه میاد هرروز لباس بچه پهنه 😢😭ولی چیکار کنم .همش میگم اگه بچم میموند الان اندازه پسر اون بود .انقد باهم نقشه داشتیم برا بچه هامون.ولی 😭😭😭😭