2777
2789
میشی شک نکن سن اون ازشمابیشترولی نتیجه گرفت بدیش اینه که ناامیدی تووجودمون رخنه کرده

نمیدونم آینده ام چی میشه 

اگه شوهرم باهام همکاری می‌کرد میدونستم بالاخره نتیجه میگیرم 

ولی مشکلم شوهرمه فعلا

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
۳۶ سالمه، به دکتر گفتم برام ازمایشات سقط بنویس گفت لازم نیست مشکلی نداری فقط ید فولیک بخور هیچی دیگه ...

منم ۳۶ سالمه ولی چرا انقدر اعتماد به نفس کاذب دارم🙄🙄🙄🙄همش فکر میکنم ذخایر تخمدانم عالیه و با اولین اقدام باردارم.توهم زدم🤣🤣🤣چکار میشه کرد ذخیره تخمدان کم نشه؟؟ینی راهی هست که جلوی پیشرویش رو گرفت؟؟؟میدونم با بالا رفتن سن ذخیره تخمدان ها کم میشه ولی به هر حال حتما یه سری عوامل تاثیر گذار دیگه هم داره.درسته؟هر کی میدونه لطفا راهنمایی کنه

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه اگر کم باشه بهت پیشنهاد iui, ivf میدن منم شوهرم بابت اینکارا همکاری نمیکنه ، مشکل هزینه ندارم با ...

شوهر منم عمرا راضی نمیشه دقیقا نه بخاطر پولش فقط میگه بیخیال حال کن و لذت ببر

من برای استخراج ترکیبات مورد نظرم از الکل ها (متانل، اتانول، ایزوپروپانول)، کلروفرم خیلی زیاد استفاد ...

من یادمه سومین بارداری ام توی آزمایشگاه کار میکردم با همین موادی که گفتی 

هفته ای یکی دوبار کلاس آزمایشگاه داشتیم 

بهشون گفتم باردارم ضرر. نداره گفتن نه 

حالا انشالله بارداری بعدی ات اصلا نرو آزمایشگاه 

منم ۳۶ سالمه ولی چرا انقدر اعتماد به نفس کاذب دارم🙄🙄🙄🙄همش فکر میکنم ذخایر تخمدانم عالیه و با اول ...

به مرورزمان کم میشه ولی اگه کیست داشته باشی مخصوصاآندومتریوز خیلی ذخیرش پایین میادمن کیست داشتم خیلی امده بودپایین ولی بادوماه اقدام سرسری باردارشدم 

خدایا کمکمون کن که جز تو پناهی نداریم، دیروز تو مطب مادرای باردار میدیم براشون اروزی سلامتی میکردم، ...

انشالله چرا نمیشه عزیزم!!مث خیلی چیزا تو زندگیمون که قبلا آرزوشو داشتیم و الان داریم و واسمون عادی شده..یه روز میاد که توام مادری و یاد استرس هات میوفتی و میگی چقدر خودمو داغون کردم!!

بایدببریش مشاورخانواده تامشاوربشه

اره گفتم ما رو ارجاع بدن مشاوره 

شاید بتونن نظرشو عوض کنن 

برام دعا کنین نظرش عوض بشه 

بخدا همین آخری رو هم بعد سه سال و نیم راضی شد اقدام کنم 

عزیزم، تغییرات هورمونی روی تیروئید تاثیر میذاره. احتمالا مشکل تیروییدت حل شده اما به محض اینکه بار د ...

منم هر روز دز ۵۰ میکرو میخورم.البته تیروییدم نه کم گاره نه پرکار.گره داره

منم ۳۶ سالمه ولی چرا انقدر اعتماد به نفس کاذب دارم🙄🙄🙄🙄همش فکر میکنم ذخایر تخمدانم عالیه و با اول ...

ماری جان، با یکی دو سال دیرتر اقدام کردن که یهو ته نمیکشه و تمام نمیشه😅

دکتر من گفت نگران نباشم و هیچ قرصی هم بهم نداد که مثلا تقویت بشه. حالا یه بار ایران رفته بودم دکتر زنان. ۱۰۰ تا قرص مختلف ردیف کرده بود که باید بخورم و یا شیاف استفاده کنم.

من دکترم عوض کردم دکتر که میرفتم پیشش بهم گفته بود بخاطر سنت دوماه کافیه بعد اقدام کن دیروز دکترم گف ...

دکتر دومیت درست گفته .خیلی منطقیه که ۶ ماه باید صبر کرد اون رحم بیچاره به حالت عادیش برگرده

دکترت راست گفته که قطع کن. شما که مشکل نداری حین بارداری تیروئید کم کار میشه به خاطر تغییرات هورمونی ...

تا ۳ ساعت بعدش شیر یا قرص کلسیم نخور نمیزاره لووتیرکسین به خوبی جذب بشه.کلا سعی کن هر مکملی داری از ظهر به بعد مصرف کنی