2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آذر جون، من هم سن ام بالاست، و ذخیره تخمدان ام هم زیاد نیست. اما توکل به خدا. واقعا امید دارم به خود ...

اخی عزیز دلم انشالله قلب فرشته بعدی ات صد سال برات بزنه 

نه عزیزم فکر نمیکنم دلیلش مواد شیمیایی باشه 

من خودم با رادیو اکتیو کار میکنم که وقتی حامله شدم بهشون گفتم ضرر نداره برای جنین ام 

گفتن نه چون اون اشعه رادیواکتیو که بمن نمیرسه من فقط بیمار رو آماده میکنم برای اشعه رادیواکتیو و بعد اتاق رو ترک میکنم و به بیمار اشعه میدم پس به من و جنین نمیرسه . البته من همون اول که حامله شدم ازشون پرسیدم . 

برای شما هم فکر نمیکنم مواد آزمایشگاه باعث ایست قلبی جنین شده باشه . 

تازه من به بیمارهای سرطانی رادیواکتیو میدادم که خیلی دوز بالاتری از اشعه عادی برای عکس برداری بود 

ولی قلب بچه هیچی نشد 

اون هفته ۲۲ هم ایستاد دلیلش چیز دیگه بود چون من فقط ماه دوم  و اوایل سوم بیمارستان کار کردم که قلب بچه سالم بود 

و بقیه اش رو توی خونه بودم که امتحان داشتم و کلا گفتم دیگه نمیام بیمارستان بخاطر شرایط زودرس بودنم 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
من فکر میکنم چون تنهایی و توی خانه بیکار هستی و جایی نمیری روحیه ات هم ضعیف شده  با کسانی رفت ...

بامامانم نمیتونم درددل کنم هرچی باشه مادرخواهرمم که غم ندیده میگه یکی دیگه اتفاق باهاش دعوام میشه تنهایی خیلی بهتر

عزیزم من که ناامیدرفتم دکترزنانم بهم گفت یه خانومی ۹بارداری نافرجام داشت ازماه سه سقط داشت تا۹بعضیاش ...

خوشبحالش . کاش منم مث اون خانم بعد این همه سختی مادر یک فرشته زمینی بشم 

بامامانم نمیتونم درددل کنم هرچی باشه مادرخواهرمم که غم ندیده میگه یکی دیگه اتفاق باهاش دعوام میشه تن ...

خوب اگه نمیتونی دردا کنی عزیزم باهاشون برو بیرون برو خونشون وقتت رو پر کن باهاشون . تنهایی بدتره باعث میشه آدم همش فکر کنه بگه چرا این اتفاق افتاد چرا برای من افتاد چرا خدا با من اینکارو کرد 

هزار چرای دیگه 

کاش من نزدیک مامانم خواهرام بودم همش میرفتم خونه هاشون 

خوب اگه نمیتونی دردا کنی عزیزم باهاشون برو بیرون برو خونشون وقتت رو پر کن باهاشون . تنهایی بدتره باع ...

میرم الان دوروز رفتم صبح تاشب خونه مامانمم ولی حالم بدچون گرفتم مامانمم نگام میکنه میفهمم ناراحت میشه

اخی عزیز دلم انشالله قلب فرشته بعدی ات صد سال برات بزنه  نه عزیزم فکر نمیکنم دلیلش مواد شیمیای ...

من برای استخراج ترکیبات مورد نظرم از الکل ها (متانل، اتانول، ایزوپروپانول)، کلروفرم خیلی زیاد استفاده میکنم، همچنین با وسایل مربوط به PCR و ژل اگارز و اکریل امید، که واقعا خوب نیست تنفس اینها.

کار با اشعه هم توی دانشگاه اینطوری است که همه از خودکار مخصوص استفاده میکنند و هر بار ورود و خروج به اتاق، میزان اشعه دریافتی رو چک میکنند اما به محض  بارداری، اجازه ورود به اتاق رو نداریم.

استادم بهم گفته تو از همون ماه اول که می فهمی بارداری حق نداری توی آزمایشگاه کار کنی و فقط باید توی اتاق پشت کامپیوتر بشینی. البته اون خیلی حساسه. چون خودش رحمش رو برداشتند و هیچ بچه ایی نداره.