2777
2789
عزیزم من دوماه اول ۲۰ شدم ماه پیش ۱۴

از تخمک گذاریت ۱۴ روز گذشته باشه بی بی جواب میده چون تو هم زمانی ک رفتی سونو ازاد شده بود یکی بزن 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مادرم دچار سرطان دستگاه گوارش شده بود، اما تا روزهای اخر به من چیزی نگفتند. همش نگران بود که چون دخت ...

😭 خیلی متاسفم عزیزم روحشون شاد 

لطفا برای واقعی شدن تیکرم یه صلوات مهمونم کنین🙏
امشب دوستای شوهرم تنهایی آمدند واسه فوتبال و خانم هاشون رو نیاوردند. من هم توی اتاق خودم دارم سرچ م ...

درسته میومدن حالت عوض میشدولی من بودم بااین حالم خوشحال میشدم

مهرا جون شکست یعنی چی عزیزم ؟ که میگی هر ماه شکست میخورم 

کلا در حالت طبیعی زن و مرد سالم هر ماه شانس باروری براشوان ۲۵٪ هست پس بدنت داره حالت طبیعی طی میکنه

اون دو ماه هم که تخمک آزاد نشده خوب بسکه استرس داشتی 

استرست رو کمتر کن عزیزم 

ببین اینجا خیلی شرایط بدتر از تو هم هست دنیا که دختر شونزده ماه اش رو از دست داده و نزدیک یکساله اقدامه 

من که چهار بارداری ناموفق داشتم و الان فقط آرزوم اینه شوهرم راضی به اقدام بشه حتی رحم اجاره و فرزند خوانده 

هدانا که طفلی پسرش رو بغل گرفته و دیده . 

و خیلی بچه های دیگه که حضور دهن ندارم الان 

خودت رو نباز عزیزم حتی اگر خدای نکرده این ماه هم پریود شدی ، بخودت بگو من یکبار باردار شدم پس باز هم بدنم میتونه و حتما بزودی مادر میشم 

اگر دیدن اتاق دخترت هم خیلی بهم میریزت درش رو تا یک مدت قفل کن و کلیدش رو بده همسرت که نری 

انشالله که دخترت بزودی برگرده و همه اون وسایل رو استفاده کنی براش 

برات از ته قلب شکسته ام که هزار تیکه اس از خدا میخوام همین ماه باردار باشی و بی بی بزنی بیای بگی مثبت شدم 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
امشب دوستای شوهرم تنهایی آمدند واسه فوتبال و خانم هاشون رو نیاوردند. من هم توی اتاق خودم دارم سرچ م ...

امشب خیلی راحت میتونم چت کنم با شما 😉

اخه من هر وقت میام نی نی سایت، شوهرم روضه خونی رو شروع میکنه. همش میگه چرا توی نی نی سایتی، چطور به بقیه که نمی شناسی دوست میشی. یه بار که خیلی عصبانی ام کرد بهش گفتم اگه راضی نیستی کلا نی نی سایت رو حذف میکنم.  اما اینها دوست هایی هستند که با هم دردی میکنیم و برای هم دعا میکنیم. من دوست دارم باهاشون چت کنم.  دیگه چیزی نگفت، اما میدونم حساسه.

الان توی اتاق تنهایی راحت می تونم چت کنم😅😅

مهرا جون شکست یعنی چی عزیزم ؟ که میگی هر ماه شکست میخورم  کلا در حالت طبیعی زن و مرد سالم هر م ...

خوبی عزیزم؟میدونی عزیزم قرصموقطع کردم حالم خراب شده شب وروزمونمیفهمم مرسی ازراهنماییت چشم عزیزدلم