2777
2789

۸ ساله اقدامم ...من دوتا سقط,داشتم ماهای اول 💔

الانم بی بی زدم مثبته بعد ۳ سال ....ولی بعضی وقتا زیر شکمم میگیره و ول میده نمیدونم چیکار کنم ....همش استرس دوباره سقط شدن باهامه

بعد ۸ سال انتظار...🤱...💕بالاخره گرفتمت بغلم فرشته کوچولوی نازنینم  خدایا شکرت💕
ممنون عزیزم. ما با مخالفت شدید هر دو طرف خانواده ها، ازدواج کردیم. الان خدا رو شکر هر دو طرف خوشحا ...

خداروشکر عزیزم  چند وقت یه بار میای ایران  دلتنگم میشی یا عادی شده برات  اونجا  رفت وآمد خاتوادگی  دارین  یا نه 

راستی دیشب دوستاتون اومدن خوش گذشت 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم. ما با مخالفت شدید هر دو طرف خانواده ها، ازدواج کردیم. الان خدا رو شکر هر دو طرف خوشحا ...

همسرم متولد ۵۹، من هم متولد ۶۰

واقعا عاقلانه تصمیم گرفتیم. البته برای من انتخاب یکی از دو گزینه، ایران و کارم و یا زندگی جدید خیلی سخت بود ولی به خدا توکل کردم و انتخاب کردم. 

اوایل بعد ازدواج خیلی سخت تر شد، یکماه اول مدام نصف شب از خواب بیدار میشدم و وحشت میکردم وقتی حلقه دستم رو میدیدم و می پرسیدم من کجام. یک دقیقه طول میکشید که به یادم بیاد من ازدواج کردم. خیلی هم در مقابل همسرم خجالتی بودم😅😅😅

اما همسرم خدا رو شکر خیلی صبور. چند ماه اول تا عادت کنم صبوری زیادی کرد.

۸ ساله اقدامم ...من دوتا سقط,داشتم ماهای اول 💔 الانم بی بی زدم مثبته بعد ۳ سال ....ولی بعضی وقتا ز ...

بحق فاطمه  زهرا  این دفعه سلامت بعلش میگیری  حتما حتما  پیش یه دکتر کاربلد ویزیت شو عزیزم    

یه ذکری بود مریم جون گفت فک کنم روزی ۷۰۷ بار یاوارث بود تکرارش کن☺

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
خدا نگدره از این دکترای بی سواد😢😢😢منم میفهمیدم بچم حرکاتش کم شده دکتر بی سواد و از خدا بی خبرم می ...

به دکتره میگفتم بچم حرکاتش کم شده میگفت لوس شده🤤🤤🤤وااای خدایا ینی ادم میتونه انقدر خر باشه!!گفتم جدی میگم ..گفت خوابت چطوره؟گفتم ۵ شب پسر بزرگم مریض بود و تب ۳۹ و ۴۰ درجه پایین نمیومد تا صبح بالا سرش بیدار بودم میگفت بخاطر کم خوابی خودته😢ببین میخوام بگم اگر بچه ای نخواد بمونه همه عالم دست به دست همدیگه میدن تا زودتر راهی اون دنیا بشه😭😭😭

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
۸ ساله اقدامم ...من دوتا سقط,داشتم ماهای اول 💔 الانم بی بی زدم مثبته بعد ۳ سال ....ولی بعضی وقتا ز ...

اصلا به چیزهای منفی فک نکن فقط به یه نی نی سالم فک کن که بغلته 

به دکتره میگفتم بچم حرکاتش کم شده میگفت لوس شده🤤🤤🤤وااای خدایا ینی ادم میتونه انقدر خر باشه!!گفتم ...

دقیقا مثل پسر من به شوهرمم میگم همه دنیا دست یه دست هم گذاشتن تا آسمونی شد 😢😢😢

همسرم متولد ۵۹، من هم متولد ۶۰ واقعا عاقلانه تصمیم گرفتیم. البته برای من انتخاب یکی از دو گزینه، ای ...

میشع بپرسم چه شغلی داشتی ایران  اگه دوست داستی بگو☺

سلام دوستان منم یه مادرم که حسرت نینیم روی دلم موند... 

آقا جون من هرجا چشمم به اسم مبارکت میخوره، اشکم روان میشه، قلبم به درد میاد. میگم  امکان نداره من از درگاهتون دست خالی برم. السلام علیک یاابا عبدالله الحسین(ع) 
هی میخام نیام اینجاحال بقیروخراب کنم نمیشه که نگم وای بچه منم ۳۴هفته و۵روزبوداگه زنده بودباخودم میوم ...

خوبی عزیزم مهرا جان حس میکنم  بارداری 

بحق فاطمه  زهرا  این دفعه سلامت بعلش میگیری  حتما حتما  پیش یه دکتر کاربلد ویزیت ...

این ذکر اگر به تعداد خونده بشه و تعدادش بالا و پایین نشه خیلی مجربه.هدانا ذکری که مربوط به تو هست فرق داره باردار شدی بهت میگم چون بچت به دنیا اومده بعد فوت کرده

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
سلام هدانا جان.پیاماتو تا یه جایی خوندم و با تک تکتون گریه کردم .بخاطر پسرت متاسفم.انشالله زودی دامن ...

متاسفم عزیزم فقط خداصبرت بده بازم خداروشکرمن یه دلخوشی داری منکه همونشم ندارم

خداروشکر عزیزم  چند وقت یه بار میای ایران  دلتنگم میشی یا عادی شده برات  اونجا   ...

من یک ساله که اینجا هستم، برای عید خواهر و برادرم آمدند و یک ماه از اواسط مرداد تا اواسط شهریور امسال هم من ایران بودم.

برنامه ما اینه که سالی یه بار به ایران بیاییم. همسرم به خانواده ام قول داده حداقل سالی یکبار به ایران میاییم. البته شرایط زندگی خیلی تغییر میکنه و نمیشه از الان برنامه ثابتی داشت. 

آدم مستقلی ام، دلم واسه خانواده ام تنگ میشه اما به شرایط خودم رو وفق میدم.

توی ایران هم سالهای زیادی خوابگاه دانشجویی بودم (۱۱ سال) و بعدش هم  به خاطر شرایط کاری ام، ۶ سال تنها زندگی میکردم.

[QUOTE=106463418]به دکتره میگفتم بچم حرکاتش کم شده میگفت لوس شده🤤🤤🤤وااای خدایا ینی ادم میتونه انقدر خر باشه!!گفتم ...

من فقط از دکتر تو ۳ بارداریم ضربه خوردم سر پسرم  هزار بار بهش گفتم خیلی میگرده و محکم لگد میزنه گفت چکارش داری بچت رزمی کاره بزار بزنه خدا لعنتش کنه بچم بند ناف افتاده بود خورش تلاش میکرده بدتر میفتاده جای دیگش سر دومی ک گفتم پوچه پوچه بعد فهمیدن نه جنین بوده ریز بوده دکتره گفت خانم آبیه ک ریخته شده و مرتب شکایت کردم ولی دولت هیچ زمان نمیزاره به سود من مادر و سر سومی دکترم گفت بزار دخترم با اولبن پریود بزار گفتم کورتاژ شدم گفت اشکال نداره بزار اونم شد خارج رحم رفتم بزا عمل میگفتن چرا انقدر زود اقدام کردی وقتی انقدر سطح رحم و دستکاری کردن اصلا شانس نمیارم خدا لعنت کنه هیچ وقت نمیگذرم از هیچکدومشون بچه های من حقشون نبود اینجوری برن 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......