2777
2789
نه فقط فولیک اسید تنهاست اتفاقا المانی هم هست الان روشو نگاه کردم  ویتامین دی نداره

مال من هم المانیه، قبل بارداری تا سه ماهه اول. ولی فولیک اسید ۸۰۰ داره و ویتامین دی. اینجا اصلا فقط فولیک اسید برای بارداری من ندیدم🙄🙄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واای چه عالی !!که خدا اینجوری زود جوابتو داده😁

خیلی زود نبود، بعد ۶ سال این خاستگار سر زده پیدا شد و کمتر از یک هفته بعد اولین دیدار درخواست ازدواج اش رو مطرح کرد😅 من هم همون موقع هنوز حرفش تموم نشد بود بله رو گفتم🙊🙊

من دخترم ۶سالشه .زایمان زودرس داشتم ۳۴هفته و ۵روز دنیا اومد حتی دستگاهم نرفت با خودم اومد خونه فردای زایمانم.اینم از هفته ۳۲ آبش کم شد ۱۱بود .دکترم برام سرم و ویتامین ب و اینا نوشت خوب بودم هفته ۳۶ با دکترم صحبت کردم قرار سد برم تحت نظر دکتر بیمارستانی که قرار بود توش زایمان کنم.چک کرد گفت مسکلی نیس برو.رفتم هفته بعدش به دکتر بیمارستان گفتم بدام سونو بنویس برا اب بچه.نوشت .شده بود ۱۰.بهش گفتم بستریم کن زایمانم بکنم.من سابقه زایمان زودرس دارم گفت چرا نگرانی همه چی طبیعیه .گفتم من دوهفتس وزنم رو ۶۵مونده گفت طبیعیه.گفتم من الان ۳۷هفتم ولی سونو زده ۳۵هفته چرا اخه گفت بچت ریزه س نگران نباش😭ولی متاسفانه فردای رهمون روز بچم رفت.بعدا که با دکتر خودم صحبت کردم گفت اب بچه کم شده بود رو ۱۰ باید سز میشدی چرا سزارین نکرده تورو.کثافت اصلا نمیبخشمش

منم پسرمو ۱۸مرداد تو ۳۷هفته دقیقا فردای روزی که رفته بودم سونو از دست دادم.شبش تکون نخورد صب رفتم بی ...

سلام عزیز دلم.خیلی خیلی متاسفم و با هر بار اومدن بچه های جدید و تعریف کردن داستان از دست دادن فرشته شون انگار خنجر به قلبم میزنن و تمام لحظات چهار ماه پیش خودم جلو چشامه..غم و مصیبت بزرگیه که قابل وصف نیست.جز صبوری کردن چاره ای نداری و توکل به خدا کن نتیجه صبرتو میبینی خواهر جون.آمین

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
من دخترم ۶سالشه .زایمان زودرس داشتم ۳۴هفته و ۵روز دنیا اومد حتی دستگاهم نرفت با خودم اومد خونه فردای ...

خدا نگدره از این دکترای بی سواد😢😢😢منم میفهمیدم بچم حرکاتش کم شده دکتر بی سواد و از خدا بی خبرم میگفت همه چی خوبه.اول هفته ۳۵ بودم و میشد بچم زنده بمونه وزنش ۲۵۰۰ و قدش ۵۰ بود😭😭😭دردتو میفهمم جیگرت آتیش گرفته قربونت بشم

من دخترم ۶سالشه .زایمان زودرس داشتم ۳۴هفته و ۵روز دنیا اومد حتی دستگاهم نرفت با خودم اومد خونه فردای ...

خیلی متاسفم.

ان شااله بار دیگر صحیح و سالم فرزندت رو به آغوش بگیری و عاقبت بخیر بشه🙏

مال من هم المانیه، قبل بارداری تا سه ماهه اول. ولی فولیک اسید ۸۰۰ داره و ویتامین دی. اینجا اصلا فقط ...

دیگه دیگه ما جلوتر از آلمانیم😁😁

خیلی زود نبود، بعد ۶ سال این خاستگار سر زده پیدا شد و کمتر از یک هفته بعد اولین دیدار درخواست ازدواج ...

😉😉😉ای جاان عزیزم بهترین کارو کردی عاقبت بخیر بشین و در کنار هم آرامش داشته باشین

😉😉😉ای جاان عزیزم بهترین کارو کردی عاقبت بخیر بشین و در کنار هم آرامش داشته باشین

ممنون عزیزم.

ما با مخالفت شدید هر دو طرف خانواده ها، ازدواج کردیم.

الان خدا رو شکر هر دو طرف خوشحالند.

سلام هدانا جان.پیاماتو تا یه جایی خوندم و با تک تکتون گریه کردم .بخاطر پسرت متاسفم.انشالله زودی دامن ...

ممنوتم عزیزم از همدردیت انشالله همه مانانای این تاپیک دامنشون بار دیگه سبز بشع و خدا یع بچه سالم صالح وزیبا بهشون عطا کنه و همچنین شما🤗

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

اکثرا مردم ایران کمبود اهن و ویتامین  دی دارن🙁

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
ممنون عزیزم. ما با مخالفت شدید هر دو طرف خانواده ها، ازدواج کردیم. الان خدا رو شکر هر دو طرف خوشحا ...

الهی شکر.لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم.عاقبت بخیر بشین الهی♥️♥️♥️