2777
2789

چند صفحه جا موندم  برم بخونم   😁

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من که خیلی وقته رابطه نداشتم ببخشید میگم 

از همون شب که حامله شدم دخترم رو 

دیگه رابطه ای نداشتم 

دکترم توی بارداری گفت قدغن هست رابطه 

بعدش هم سقط کردم دو ماه خونریزی داشتم 

بعدش هم که پریود شدم 

کاش می‌شد منم مث حضرت مریم باردار میشدم 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
روزی ۷۸۶ بار گفتن :بسم الله الرحمن الرحیم به حق بسم الله الرحمن الرحیم و بعدش ۱۳۲ بار صلوات اینتعدا ...

به خدا این ختم رو هم برداشتم قبلا ها

به خدا این ختم رو هم برداشتم قبلا ها

نمیدونم واقعا حرفی ندارم بهت بزنم چون غمت خیلی بزرگه و از درکش عاجزم فقط میتونم واست دعا کنم چون معتقدم دعا از زبان دیگران براورده میشه

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
ارسام جون پس گیرایی ات خوبه رحمت اسپرم. و رو هوا میزنه  انشالله که همون طور با اون همه مراقب ه ...

اون اوایل اره برا بارداری اول و سومم با همون ماه اول باردار شدم ولی برا بارداری دومم اصلا پریود نمیشدم حال روحی وخیم اصلا خیلی بد بود خیلی طول کشید هر وقت میرفتم میگفت خانم با این حالت باردار نمیش الکی نرو و بیا فایده نداره بار سومم ک کاش نشده بودم حداقل چیزی از دست نمیدادم 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
عزیزم یه چیزی میگم میشه دوباره برگردی به خدا عبادت  خدا ارحم اراحمینه ..السای عزیز شما  چه ...

مرسی هدانا جون 

اره دلم برای خدا تنگ شده ولی همش در خال گله هستم ازش مخصوصا وقتی توی خیابون قدم میزنم 

اخه من بنده بد اون چرا این بلاها رو سرم بیاره چطور دلش اومد 

من که خیلی وقته رابطه نداشتم ببخشید میگم  از همون شب که حامله شدم دخترم رو  دیگه رابطه ا ...

شوهرت دیگه بدتر بنظرم اعصابت خورد میکنه کل زجر تو کشیدی درسته اونم خیلی سختی کشیده و برا خودت میکه ولی باید یکم باهات همراهشه ماها بدبختی تنها درمونمون اینه ک دوباره جاشون پر بشه ، شوهر منم سری اخر جلو همه داد میزد ک یکبار دیگه کسی اسم بچه بیاره و کی میارید من میدونم اون ولمون کنید دو ساله فقط بیمارستانیم سری اخر ک دیگه با شرایط اورژانسی و خونریزی داخلی رفتم اتاق عمل دیگه ترسیده

نمیدونم واقعا حرفی ندارم بهت بزنم چون غمت خیلی بزرگه و از درکش عاجزم فقط میتونم واست دعا کنم چون معت ...

فدات عزیزم دعاهای من از سقف خونه امون بالاتر نمیره 

دعاهای شما حتما قبول میشه چون دلاتون پاکه 

شوهرت دیگه بدتر بنظرم اعصابت خورد میکنه کل زجر تو کشیدی درسته اونم خیلی سختی کشیده و برا خودت میکه و ...

اخ شوهر منم همین طور 

گوشی رو برداشته به خواهرم زنگ زده گفته فقط یکبار دیگه به زن من بگید باز حامله شو من میدونم و شماها

همش هم غر میزنه مامان و خواهرات که هی گفتن حامله شو حالا خودشون بیان جمع کنن این بدبختی ها رو 

بخدا تازه من با این حال خرابم خیلی زود بعد هر سقطم بلند شدم 

سه تا زایمان اولی که چون طبیعی بودم بعد یک هفته از زایمان رفتم سرکار 

این آخری که سزارین بودم بعد دو هفته ، که اصلا بیمارستان راهم نمیدادن میگفتن سزارین کردی برامون مسئولیت داره کار کنی 

بعد هم گفتن حق جابجا کردن وسایل رو نداری حتی وسایل سبک 

فدات عزیزم دعاهای من از سقف خونه امون بالاتر نمیره  دعاهای شما حتما قبول میشه چون دلاتون پاکه& ...

نه اینجوری نیست خداوند همه بنده هاشو دوست داره با هر عقیده و دین و مدهب و ملیت... حتی آدمای گناهکارم دوست داره به همه حرفات گوش میده .نگفته من از رگ گردن به مومنین نزدیکترم .گفته من از رگ گردن به بندگانم نزدیکترم.دوست داره دوباره صداش کنی و بهش توکل کنی..

منم حتما دعات میکنم اگر قابل باشم. حضرت مولانا  مکالمه بین خدا و حضرت موسی رو اینجوری میگه:

گفت ای موسی ز من می جو پناه

با دهانی که نکردی تو گناه

گفت موسی من ندارم آن دهان

گفت ما را از دهان غیر خوان

با دهان غیر کِی کردی گناه

از دهان غیر برخوان کِی اِله

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
اخ شوهر منم همین طور  گوشی رو برداشته به خواهرم زنگ زده گفته فقط یکبار دیگه به زن من بگید باز ...

اره بخدا اصلا نمیزاره یه کلمه دیگه بگم درباره این چیزا وقتی میگم دعوا میکنه ک دیگه بسه ول کن اصلا این بحث ها رو بیچاره ها میخان ما داغونتر نشیم خودشون ترسیدن از بس تو این راه بودیم ولی چه میشه کرد چی بگم شوهر من تک پسره همه چشمشون بهش هست ک بچه دار بشه خودمم تک دختر از همه طرف زوم هستن رو ما 

نه اینجوری نیست خداوند همه بنده هاشو دوست داره با هر عقیده و دین و مدهب و ملیت... حتی آدمای گناهکارم ...

چقدر حرفات قشنگ و آرام بخش هست مری جان 

کاش منم مث تو اعتقاداتم قوی بود 

اتفاقا از اول محرم شروع کردم.ولی حکمت سیبو نمیدونم.ولی از این به بعد هرروز میخورم.انشالله به حرمت زی ...

انشالله که تا این چله ی زیارت عاشورات و خوردن سیبت تموم میشه توهم دیگه حامله ای و صحییح وسالم بچتو دنیا میاری و دیگه هیچوقت از طرف اولاد امتحان نمیشی

لطفا برای واقعی شدن تیکرم یه صلوات مهمونم کنین🙏