2777
2789
سلام  من این تاپیکو یه ماه پیش دیدم و خوندم ولی اون موقع عضو نبودم...تاپیک هایی مثل این که راج ...

حق داری عزیز منم میگم همون دخترموبده تااروم شم من ازخداپخترموخواستم میگم صلاح میدونی بده جاش پرشه اسم همونوبزارم وسایلشوبیارم داغ وسایلش به دلم نمونه خواستتوهمیشه به خدابگو خدابهت ببخشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم روز چندم برم سونو ک نشون بده ازاد شده یا ن؟

عزیزم من دوماه اول ۱۲میرفتم گاهی هرروزگاهی یک روزدرمیون اندازه فولیکولم عالی بودازادنمیشد کوچیک میشدتوماه سوم دکترگفت برودکترزنان برات آمپول بنویس آزادشه منم میدونستم برااسترس وغم وگریه زاری دیگه گریموکم کردموقرص ضداسترس واضطراب خوردم ودکترمم نوشت امپولو سونوگرافیست گفت روز۱۱پریودت بیاوفولیکولت خوب بودامپول وبزنی که روز۱۱رفتم آزادشده بودبدون آمپول 

مهرا از خدا انقد دلگیررررررررررررررم میگم وقتی میدیدی من فرشتتو چقد میخواستم قد زمین و آسمون عاشقش ...

منم دقیقاحرفای تورومیزدم همش چرا چرا میکردم الانم تامیام بگم چرا حرفمومیخورم چون حکمتشونمیدونیم  منم میگم خداغمش بیشترازوجودمه ولی خودموسپردم بهت این اتفاق باعث شدمن به خدانزدیک شم منوتوحکمتشونمیدونیم الان که دارم مینویسم دارم گریه میکنم ولی همش زیرلب میگم شکرللله همین تامیتونی خداروشکرکن معجزشومیبینی بگوشکرت بابت همه چیزایی که دادی ودارم شوهرخوب زندگی خوب آرامشمووبچمم هروقت صلاح میدونی خودت برش گردون

سلام دوستان

منم یه مادریم که بچمو از دست دادم چون پست زیاد بود تاپیکو سر سری خوندم تو این لابلا متوجه شدم مثل اینکه من از همه شما دردم بزرگتره،نمیخوام وارد جزئیات شم هدانا جون خودشون در جریان هستن،برای منم دعا کنین‌ تا دوباره دامنم سبز بشه

انشالله به حق همین ماه عزیز همه ی منتظرای این تاپیک دامنشون سبز بشه 

لطفا برای واقعی شدن تیکرم یه صلوات مهمونم کنین🙏
مهرا از خدا انقد دلگیررررررررررررررم میگم وقتی میدیدی من فرشتتو چقد میخواستم قد زمین و آسمون عاشقش ...

بمیرم برای دلت عزیزم دقیقا میفهمم و درکت میکنم که چی میگی،ولی اینجوری نگو ناشکری نکن به این فک کن هستن کسایی که دردشون خیلی خیلییییی بیشتر از توئه،منم امسال از وقتی مهر شروع شده کم کم دارم به ۱۷ آبان نزدیک میشم هر روزش برام یه سال میگذره داغون شدم همش یاد پارسال میفتم میگم پارسال این موقع تو بغلم بود با شیرینکاریاش دلمو میبرد،هنوز سرما نخورده بود روزارو دارم میشمارم تا برسم به روزی که سرما خورد و بردمش دکتر و آمپول و بعدشم.......به این فک کن که من چیکار میخوام بکنم ؟بعضی وقتا میگم کاش روی ماهشو نمیدیدم کاش خنده هاشو حرف زدناشو تو بغلم فشردناشو هیچکدومو نمیدیدم کاش وقتی تو دلم بود پر میکشید اون موقع فقط به این فک میکردم که خاطرات جای خالیش‌تو شکمم و تکون خوردناش ناراحتم میکرد ولی حالا از چی بگم از چیا بگم از کدوم خاطره هاش بگم که تا ابد برام مثل یه حسرت و عقده و آتیش مونده که هروقت تو ذهنم میاد تمام وجودم آتیش میگیره،از خنده هاش بگم از راه رفتناش از حرف زدناش از مامان مامان کردناش یا از آخرین لحظش که نمیتونست نفس بکشه و محکم دستمو گرفته بود و منه مادر هزار بار تو اون لحظه شکستم و از خدا خواستم نفس منو بگیره بده به اون

لطفا برای واقعی شدن تیکرم یه صلوات مهمونم کنین🙏
عزیزم من دوماه اول ۱۲میرفتم گاهی هرروزگاهی یک روزدرمیون اندازه فولیکولم عالی بودازادنمیشد کوچیک میشد ...

من تخمک گذاریم روز یازدهم هست. یعتی باید چندبار برم سونو تابفهمم ازاد میشه؟ قبل ازادشدن میگه یا بعدش

من تخمک گذاریم روز یازدهم هست. یعتی باید چندبار برم سونو تابفهمم ازاد میشه؟ قبل ازادشدن میگه یا بعدش

برامن این ماه ازادشددیگه نرفتم ولی ماهای قبل ازادنمیشدتا۴بارهم رفتم خب مشکل استرس داشتم که آزادنمیشده