2777
2789
ممنون ملیسا جان...همین الان از مطب دکتر اومدم بیرون.. سونو و آزمایشا رو براش برده بودم..سونو رو میدی ...

عزیزم متاسفم برای این اتفاق.

زمان خیلی زود میگذره تا چشم بهم بزنی، ۴ ماه میگذره و میتونی دوباره اقدام کنی و ان شااله دفعه بعدی همش خوبی و سلامتی است برات🙏🙏

آدینه جان شما متولد ۶۰ هستی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوتا بچه میشن دیگه سومی چطور بیارم میخندن بهم مردم 😔😔😔😔😔😔 

عزیزم چکار مردم داری این مردم برای همه چی یه حرفی میزنن  ببین خودت تواناییشو داری   الان چند هفته ای 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
عزیزم چکار مردم داری این مردم برای همه چی یه حرفی میزنن  ببین خودت تواناییشو داری   ا ...

۳۲هفته🤔😔😔😔میدونی از چی دلم سوخت؟؟هم ان تی هم هفته۱۶گفتن پسره یهوآنومالی گفت دختره

من طبیعیم سی سالمه ولی بازم امیدی ب سومی ندارم

امیدت به خدا باشه من میگفتم همه باید تک فرزند باشن از بچه زیاد بدم میومد میگفتم دوتا هم زیاده ولی الان حسم خیلی عوض شده میگم کسی که امکانات داره چهارتا بچه باید داشته باشه حیف فرصت ندارم 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
عزیزم.دیگه به گذشته فکر نکن.اگه خدایی نکرده مشکلی بود ک باعث سقط بچهات میشد بهتر بود؟ بازم خداراشکر ...

امید بخدا .. نه عزیزم خوب نبود ولی جگر آدم میسوزه ...والله ی سری آزمایش واسم نوشت گفت بررسی آنزیمای بدنت هست بهش گفتم واسه خود ایمنی چی؟ گفت فعلا نیاز نیست...دیگه دقیق نمیدونم چیا هستش رفتم آزمایش میپرسم ببینم چیا هستن البته گفت ۱ ماه دیگه برو آزمایش و فعلا رو روحیه ات کار کن فقط

هدانا جان بالاخره متخصص داخلی واسه علت افزایش آنزیمای کبدیت رفتی؟؟؟

اره عزیزم سنو دادم گفت همچی  نرماله ولی دارم دارو استفاده  میکنم 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
اره عزیزم سنو دادم گفت همچی  نرماله ولی دارم دارو استفاده  میکنم

آزمایش  تکمیلی نوشت بعداز دوماه  گفت انجام بده ولی من پس فردا دوباره میخام یه آزمایش بدم برای آنزیم 

امیدت به خدا باشه من میگفتم همه باید تک فرزند باشن از بچه زیاد بدم میومد میگفتم دوتا هم زیاده ولی ال ...

میدونی خدااینکاروباهامون کردمنم همینومیگفتم حالامیگم خداهرچندتادادی شکرت فقط شکرت