2777
2789
باران جان من چندروزببخشیدایروزیبوستم یروزنه لگن وکمرمم دردمیکنه پاهامم همینطور دل پیچه هم گاهی دارم ...

یبوست یکی از علائم باردای میتونه باشه، اما این احتمال هم داره چون شما تحرکت کمه و همش خونه ایی دچار یبوست شده باشی. باید بری پیاده روی هر روز حداقل نیم ساعت.

لگن درد هم میتونه به خاطر نشستن زیاد باشه.

ورزش کن، کمی میوه جات مسهل مثل انجیر، زردالو، آلو سیاه بخور.

یا خورشت آلو درست کن.

البته برات دعا میکنم که ان شااله وسط ماه میایی و میگی که بارداری🙂

باران جان من چندروزببخشیدایروزیبوستم یروزنه لگن وکمرمم دردمیکنه پاهامم همینطور دل پیچه هم گاهی دارم ...

من باردادی اولم، همون ماه اول درد ناف و اطراف  داشتم. مثل دل پیچه اما خفیف.

وقتی دکتر رفته بودم گفته بود که طبیعیه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این ماه خیلی حساس شدم، مثلا چایی درست میکنم ولی یه کم ازش می خورم، بعدش میترسم و میگم وای اگه باردار باشم ، خوب نیست، یا همینطور قهوه و دمنوش گیاهی و ...

توی مسیری که هر روز میرم کلاس، مدام صلوات میفرستم که وای خدا چرا اینقدر تکون میخوره و من شیک میشم اگه باردار باشم چی میشه🙈🙈🙈

گیرهای بیخودی!!! حالا خودم میدونم بچه ایی که خدا صلاح بدونه و عمرش به دنیا باشه با این چیزها هیچی اش نمیشه

من خیلی دوست دارم که مامان بشم و به خاطر شرایط سنی ام همش دعا میکنم ای خدا اگه توان و پتاسیل اش رو دارم دوقلوی سالم و صالح به من بده.🙏🙏

من و همسرم خیلی تنهاییم و فقط خدا رو داریم. از خانواده خودم و همسرم خیلی دوریم، اما خدا رو شکر همسرم مرد خوبیه🙏

با همه تنهایی باز هم هر روز میگم خدایا شکرت، راضی ام به رضای خودت. بچه نمیخوام که سرم گرم بشه، بچه میخوام که طعم مادر شدن و یه خانواده داشتن رو بچشم.

این ماه خیلی حساس شدم، مثلا چایی درست میکنم ولی یه کم ازش می خورم، بعدش میترسم و میگم وای اگه باردار ...

من قهوه نمیخورم ولی روزی یه چایی میخورم ولی من کلایبوست نداشتم هیچوقت توکل بخدا بچه هاکسی این علائم وداشت لطف کنه بگه

انشا....خداقسمتت کنه بزودی

همچنین قسمتت خودت  مهرا جان.🙏🙏

عزیزم رمز آروم شدن توی زندگی همینه، چیزهای خوبی که برای خودت و خانواده ات میخوای رو هر روز با خودت تکرار کن. قانون جذب واقعا حقیقت داره.

اما هرگز به منفی هاش فکر نکن🙂

من قهوه نمیخورم ولی روزی یه چایی میخورم ولی من کلایبوست نداشتم هیچوقت توکل بخدا بچه هاکسی این علائم ...

اره، یکی از دوستام از همون هفته سوم دچار یبوست شد. و گاه گاهی آلو سیاه و زردالو میخورد برای رفع مشکلش. درضمن یبوست وقتی شدید باشه باعث درد لگن هم میشه. به پوست صورتت نگاه کن، اگه تیره تر از حالت عادی هست، یعنی تغییرات هورمونی. 

آخرش هم اینکه تا روز موعد صبر کن، 🙂فقط یبوست رو برطرف کن که اذیت نشی.

من قهوه نمیخورم ولی روزی یه چایی میخورم ولی من کلایبوست نداشتم هیچوقت توکل بخدا بچه هاکسی این علائم ...

عزیزم یبوست یکی از علائم بارداریه ،انشالله که این ماه بارداری

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 

مهرا جان تو گروه قانون جذب شکرگذاری ۲۸ روزه رو شروع کردین

همچنین قسمتت خودت  مهرا جان.🙏🙏 عزیزم رمز آروم شدن توی زندگی همینه، چیزهای خوبی که برای خودت ...

باران جان انشالله بزودی دامنت سبز شه

ممنون عزیزم، هر چی خدا مصلحت بدونه🙏🙏. همچنین برای شما ان شااله 🙏🙏

ممنون عزیزم، امروز که باز برای من همه چی تموم شد ولی ناشکری نمیکنم مطمئن هستم منم یکروزی مادر میشم