2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوساعت دیگه حاضر میشه برام دعا کنید خیلی داعونم ازمایشگاه میگفت یا شیمیایی اگه بالا نرفته باشه یا خارج رحمی، مگه خارج رحمی نباید حون ریزی داشته باشی من ندارم خونریزی

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
خدادخترتوبرات حفظ کنه اره سخته منم ازخداخواستم دخترموبرگردونه داغش تاابدنمونه چون هیچ چیزی ازش ندارم ...

عزیزم بزودی انشاله جاش برات سبز میشه بسپر به خودش تو زمانیکه انتظارش رو نداری دلت رو شاد میکنه 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

دیشب خیلی گریه کردم سرنمازحضرت فاطمه بودم خیلی زارزدم دادزدم ناشکری نکردم گفتم خدادلم پرامام حسین دلموشادکن امروزصبح بیدارشدم ودوباره خوابیدم دیدم جایی هستم زیارتی وچادرمشکی سرمه یه ضریح بودیهوضریح خلوت شدبااینکه قبلش خیلی شلوغ بودبادوستم بودم باورتون نمیشه اون دوستمو۲۰سال ندیدم دوست دوران دبستانم بودولی خیلی مومن بوداون موقع هامن چسبیدم به ضریح وگریه کردم وفقط میگفتم امام حسین ماهکموبرگردون یهویه مریض باتخت اوردن بردن توضریح ولی توضریح تموم کرد ومنودوستم نتونستیم ببینیم برگشتیم این خابم بود ونمیدونم خوبه یابد؟

دوساعت دیگه حاضر میشه برام دعا کنید خیلی داعونم ازمایشگاه میگفت یا شیمیایی اگه بالا نرفته باشه یا خا ...

عزیزم سعی کن آروم باشی انشاله که خیره

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
دیشب خیلی گریه کردم سرنمازحضرت فاطمه بودم خیلی زارزدم دادزدم ناشکری نکردم گفتم خدادلم پرامام حسین دل ...

خیره عزیزم 

دوساعت دیگه حاضر میشه برام دعا کنید خیلی داعونم ازمایشگاه میگفت یا شیمیایی اگه بالا نرفته باشه یا خا ...

اولش باشه خارج رحمی خونریزی نداره بعدش که دیرشه خونریزی داره صلوات برات نذرکردم به حق این ماه هیچی نباشه 

دیشب خیلی گریه کردم سرنمازحضرت فاطمه بودم خیلی زارزدم دادزدم ناشکری نکردم گفتم خدادلم پرامام حسین دل ...

عزیزززم حتما خیره انشالله توکلت بخدا باشه.خیلی خواب خوبی بود.امام حسین حاجتت رو میده و جواب همه توسل ها و دعاهات رو گرفتی.الهی شکر

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست