2777
2789
خوبه شما علتشو میدونین غِلظت خون یا انزیم کبد...من بدبخت چی بگم هیچ کدومونداشتم.هنوزم نمیدونم چه بلا ...

پریناز جان والا منم هنوز علتشو نفهمیدم فقط میدونم انزیمای کبدیم بالا بود که میتونه چندین علت داشته باشه اول گفتن کبد چرب حاد در بارداری، بعد گفتن کلستاز کبدی در بارداری،بعد گفتن نوعی مسمومیت بارداری یا شایدم دکولمان جفت بوده بدون لکه بینی و خونریزی بعد دوباره یه دکتر هم حدس زد که ممکنه در کنارش غلظت خون هم داشتی و یه دونه آسپرین کافی نبوده..خلاصه هنوز معلوم نشده..

حالتو درک میکنم من دیروز جمعه اینجوری بودم تا شب که بخوابم فقط میرفتم یه جا که تنها باشم خودمو مشغول میکردم و اشک میریختم..دلم میسوزه که از روزی که بچم مرد همش مظلومانه اشک ریختم و حتی یبارم نتونستم از ته دلم با اون جیگر سوختم داد بزنم و همش آروم گریه کردم..واقعا ما داریم غم و مصیبت بزرگی رو تحمل می کنیم و کنار اومدن باااش شوخی نیست.میفهمم آدم بعضی روزا حالش خیلی بدتره

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پریناز جان والا منم هنوز علتشو نفهمیدم فقط میدونم انزیمای کبدیم بالا بود که میتونه چندین علت داشته ب ...

منم دلم خیلی گرفته بغض داره خفم میکنه خسته شدم ازاین همه غم وغصه

ازمایش تست لگن برای میزان بهبودی پس از سزارین: زمان انجام ازمایش باید حداقل ۶ هفته از سزارین گذشته باشد.

با مثانه پر بایستید پاها را به عرض شانه باز کنید و ۲۰ بار بالا و پایین بمرید و سپس ۵ بار سرفه کنید اگر ادرارتان به بیرون نشت نکرد نشانه بسیار خوبی ست ینی شما بهبود پیدا کردید و بدنتان هم آماده ورزش هست.

چه دارویی...گرمیجات بخور حتما  فولیک اسید اینا

لتروزول و hmgو hcg ... فکر کنم روم اثر نداره ک نتیجه نگرفتم . 😔😔😔😔

مکمل هارو ک از بعد زایمانم هر روز دارم میخورم. 

اما این ماه کلا خونریزی با قبلیا متفاوت بود ختی دردی هم نداشتم!!! نمیدونم چرا .. امروز میرم پیش دکترم دلیلشو بپرسم .

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
مصی جان چرااین داروهارومصرف میکنی؟

دارو های محرک تخمدان و فولیکول هستش عزیزم .من قبلشم اقدام طبیعی نداشتم و اندازه فولیکولامم بد نبود .. اما دو ماهه اقدامم و اینکه اقدامم بی نتیجه نمونه برام تجویز کرد ولی نتیجه نگرفتم . ماه اول ک کلا استرس بودم این ماهم ک یکم ریلکستر و عادی بودم 😔😔😔... نشد

بنظرم مصرف دارو اضطراب ب باردار شدن و فکر رو بیشتر میکنه . بازم تجربه 😊😊✅✅✅

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
پریناز جان والا منم هنوز علتشو نفهمیدم فقط میدونم انزیمای کبدیم بالا بود که میتونه چندین علت داشته ب ...

دقیقا مثل من دلم میخاد چنان فریادی بکشم که صدام به فلک برسه  ولی نمیتونم 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
بله صبح ازخواب پاشدم ببخشیدپربودانجام دادم یعنی قبلش داشتم میترکیدم 

خب پس رحمت بعد سزارین بهبود پیدا کرده خدا رو شکر.منم انجام دادم مشکلی نداشتم