2777
2789
بچه ها چندروز رفتم اومدم از ۲۴۵ رسیدین به ۳۱۶ حالا من اینهمه رو چجور بخونم !

لیا جان عزیزم یادت کردم اتفاقا ، درد ودل کردیم همش حرفامون یه دنیاست میایم میگیم خالی بشیم 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام شب همگی بخیر بچه ها اگه یادتون باشه گفته بودم سقط اولم واسه مشکل کلیه بود دومی هم داون بود با ...

سلام عزیز دلم.بله منم همه حرفم همینه و داشتم چند روز پیش به بچه ها همینو میگفتم این که ما نگاهمون محدوده و فقط به داشتن بچه فکر میکنیم ولی خداوند به همه چی مسلطه و تا اخر عمر اون بچه رو داره میبینه شاید از بس دوستمون داره دلش نمیخواد خودمونو بچمو زجر بکشیم چرا به جای شکایت از خدا یکم نگاهمون رو عوض نکنیم!! خدا عاشقانه ما رو دوست داره از روح خودش تو وجود ما دمیده و تو قلبمون خونه کرده بعد بیاد ما را اذیت کنه!!اینا با عشق و رحمت بی نهایت خدا منافات داره..

خدا رو شکر خداوند بهت نشانه داد و اروم تر شدی .به همه ما نشونه میده و اروممون میکنه.

عزیزم لطفا اسم مشکل کلیه بچه ات رو میگی میخوام بدونم.

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
بچه ها چندروز رفتم اومدم از ۲۴۵ رسیدین به ۳۱۶ حالا من اینهمه رو چجور بخونم !

سلام عزیزم.چهره اش اینه زود به زود بیای به تاپیک سر بزنی که مجبور نشی اینهمه صفحه رو بخونی😉😉😉😉♥️♥️♥️💋💋💋💋

سلام عزیز دلم.بله منم همه حرفم همینه و داشتم چند روز پیش به بچه ها همینو میگفتم این که ما نگاهمون مح ...

مرسی عزیزم😘😘😘

یه کلیه ش هیدرونفروز شدید داشت که گفتن در اثر انسداد(upjo)  اینطوری شده و اون یکی کلیه ش هم چند تا کیست کوچیک داشت

اخه مشکل اینجاست که میگفتن کیستا خوب میشه اما اون بجه ی اون خانوم دقیقا همون کلیه ش که کیست داشت از بین رفت به اون بنده خدا هم همینطوری گفته بودن اما من خیلی تو نت سرچ کرده بودم دیدم خطرناکه

نی نی تو فرستادن جنین شناسی ؟

نه عزیزم من قبلش با ازمایشگاه صحبت کرده بودم گفتن بگین بیمارستان تو ی مایع بذاره بفرسته

به بیمارستان که گفتن انگاری ی چیز عجیب شنیده باشن بعد که گذاشتن تو ی مایع مخصوص تا فرداییش که مرخص شم آزمایشگاه گفت باید قبل 24 ساعت از فوتش میاوردی الان دیگه نیار فایده نداره

اگه بود که عالی بود چون میتونستن ژن معیوبشو با آمینو تشخیص بدن

نه عزیزم من قبلش با ازمایشگاه صحبت کرده بودم گفتن بگین بیمارستان تو ی مایع بذاره بفرسته به بیمارستا ...

ماها موندیم با هزار تا سوال بی جواب ،،، انشاالله نی نی بعدیت صحیح و سالم دنیا بیاد عزیزم

خدایا شکرت❤
مرسی عزیزم😘😘😘 یه کلیه ش هیدرونفروز شدید داشت که گفتن در اثر انسداد(upjo)  اینطوری شده و اون ...

خب ینی بچه ای که فقط کلیه هاش کیست داره هم اجازه سقط میدن؟

هدانا جان رژیم دارچین و عسل چیه؟

یکی از مامانا  گفته که انجام داد و یه بچه سالم  دنیا آورد...

بع مدت سه ماه هرشب گفت که شوهرمون یه قاشق  عسل و دارچین بماله به لثه هاش و تا کم کم با بزاقش خورده بشه بعدش نباید آبی چیزی میل کنه

روزی یه بارم غرق کاسنی بخوره 

خودمون هم قبل صبحونه یه قاشق عسل و دارچین بخوریم 

ویتامین ث هم گفت فراموش نشه سبزی اینا

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

سلام دوستان.

یه سوال از اونهایی که تجربه دارند،

توی ماهای اول بارداری نمیشه با اتوبوس رفت و آمد کرد؟ 

مثلا ۶ ماه، هر روز یه چیزی حدود ۴۰ دقیقه رفت و بعد برگشت؟؟

من توی اقدامم البته امروز، روز ۱۵ سیکل هستم،

ولی امروز ترس برم داشته که اگه باردار بشم با این مسافتی که هر روز میرم و اتوبوس و دست انداز چکار کنم🙈🙈.

سلام دوستان. یه سوال از اونهایی که تجربه دارند، توی ماهای اول بارداری نمیشه با اتوبوس رفت و آمد کر ...

عزیزم چرا باید اینکارو  کنی خیلی مواظب باش انشالله این ماه بارداری...مواطب خودت باش سه ماه اول خوب استراحت  کن

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
خب ینی بچه ای که فقط کلیه هاش کیست داره هم اجازه سقط میدن؟

زن عموم میگه اجیم تو سنو گفتن کلیه هاش مشکل دارن تو بارداری ماهی یه آمپول زد الان بچش سالم سالم  خداروشکر...