2777
2789
افرین منم تاقبل بارداری برام فرق نمیکردالان که دخترموازدست دادم دارم دیوونه میشم اصلاخواب ندارم اومد ...

پس هنوز کامل به خدا توکل نکردی و خودتو بهش نسپردی که یهو از ترس اینکه خدا دخترتو نده از خواب میپری.هر وقت تونستی با تمام وجود بهش تکیه بدی و اععتماد کنی و شک نکنی دوباره دلتو شاد می کنه هم به ارامش میرسی هم به دخترت

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2_3 صفحه رو تونستم بخونم مریم جون واقعا ممنون بابت پیامای پر از انژی مثبتت ناراحت شدم برای چند تا ...

♥️♥️♥️♥️♥️خیلی مخلصم به قول آقایون😘😘😘😘

بعدمن ۱۰۰بارنمیگم تومیگی؟

من صد تا لعن رو نمیگم فقط به جاش میگم: "صد مرتبه" بعد ازش رد میشم.به صد تا سلام هم که رسیدم باید ۱۰۰ بار بگم که نمیتونم چون وقت ندارم ۳ بار میگم

مریم جان نادعلی وکی بایدبخونم؟

۱۱۰ مرتبه بعد از نماز صبح تا ۴۰ روز

نادعلی المظهر العجائب تحده عونا لک فی النوائب ، کل همِّ و غمِّ سینجلی برحمتک یا الله و بنبوتک یا محمد و بولایتک یا علی یا علی یا علی

راستش من خودم تا حالا ۱۱۰ بار انجام ندادم ولی بعد نماز صبح هر چند بار بتونم میخونم زیر ده بار تا حالا تونستم بخونم😁

😁😁😁نه بابا..من اردیبهشت سال دیگه میخوام اقدام کنم الان تازه چهار ماه میگذره بدنم و روانم امادگی ن ...

😆😆ععع فک کردم تو اقدامی ،،، منم ۳۱ اردیبهشت نی نی مو از دست دادم،، فقط ی بار پریود شدم اونم اولای شهریور بود... البته من مشکلات دیگه ای بعد زایمان داشتم ک از حوصله بحث خارجه،،،

خدایا شکرت❤
متوجه نمیشم آزمایش چیو میگی، نه آزماش ندادم، فقط بچه ک دنیا اومد نمونه جفتمو فرستادن پاتووولژی،، من ...

ازمایش غلظت خون و خودایمنی و کاریوتایپ من پریناتولوژیست گفت از عفونته و متخصص ژنتیک گفت ممکنه مشکل ژنتیکی هم باعث بشه کیسه پاره شه.مشکل قلب و کلیه واینا.

من خود به چشم خویشتن دیدم که جااانم میرود.
۴ ماه از زایمانم میگذره.خب سزارین بودم باید زمان بده بدنم ۳۴ هفته بچه رو تحمل کرده و هر چی مواد معدن ...

پس خیلی وقت نیست .تا وقتی اقدام نیستی حساابی خودتو تقویت کن و گرمی بخور دیگه موقع اقدام زیاد نمیتونی.

من خود به چشم خویشتن دیدم که جااانم میرود.
شما چرا فکر میکنی از دستش میدی خدابی نکرده😔

۱۷مرداد اخرین پریود بودسیکلم ۲۸ روزه بود۱۶ شهریور ازمایش دادم،بتام ۱۵۰بود.۲۴  شهریور،بتام ۶۲۵ بوداز ۲۴ شهریور لک میبینم که امروز پر رنگ تر شده.

دکتر گفت بتات کمه.سپردم دسته خدا

۱۷مرداد اخرین پریود بودسیکلم ۲۸ روزه بود۱۶ شهریور ازمایش دادم،بتام ۱۵۰بود.۲۴  شهریور،بتام ۶۲۵ ب ...

ایشالله ک میمونه ولی اگه خدایی نکرده چیزی شد ناراحت نباش ب قول مامانم بچه ک سالم باشه میمونه❤

خدایا شکرت بابت همونی که خودت میدونی🥰

منم بچه اولمو شکمم از دست دادم مرده بود شکمم

الان که یه بچه دوسالو نیمه دارم بازم وقتی یادم میفته غصه میخورم 

بعد سقطم افسرده شده بودم همش گریه میکردم خیلی دردناک بود و هنوزم از یادم نرفته و هیچوقتم نمیره جیگرگوشه مادره هیچوقت فراموش نمیشه