2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کسی میتونه تگ کنه ..تنهای ۹۶ نمیدونم چرا امروز همش فکرم پیششه..تنها۹۶ یا 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
هدانا جان شما هم فامیلین ؟ برای آزمابشای ژنتیک کاری کردین؟

تنها جان حالت چطوره خوبی عزیزم  از صبح بفکرتم   ..

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
منم دارم از دست میدم.میشه بهم بگی چحوری از دست دادی؟

خدانکنه ایشالله ک واست میمونه

من رحمم دوشاخه و اینک نمیدونستم باردارم و اصلا مراقبت نکردم و خیلی کارهایی ک نیاید انجام میدادم رو دادم و توشش هفته لکه بینی دیدم ک کم کم خونریزی شدید پیدا کردم و خودش بدون هیچ قرص و دارویی اومد ولی دکتر نگفت بخاطر چی سقط شد

خدایا شکرت بابت همونی که خودت میدونی🥰
سونو و ازمایش انزیم کببد برا چیه؟من بچم زنده بود ولی بعد زایمان حاالم خییلی بد بود جسمیا .یعنی بخاطر ...

اخه انزیمای کبدیم خیلی بالا بود.ازمایش هر هفته فقط بخاطر اطمینان از روند پایین اومدن انزیم های کبدم بود وگرنه متاسفانه چون مشکلات کبد به بیماری خاموش معروفه خیلی علائمی نداره که ادم بفهمه

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
بدنت داره آماده میشه واسه بارداری،،،انشاالله ماه بعد بارداری

😁😁😁نه بابا..من اردیبهشت سال دیگه میخوام اقدام کنم الان تازه چهار ماه میگذره بدنم و روانم امادگی نداره

تو چند وقته از زایمانت میگزره؟چرا گفتن اقدام‌نکنی؟

۴ ماه از زایمانم میگذره.خب سزارین بودم باید زمان بده بدنم ۳۴ هفته بچه رو تحمل کرده و هر چی مواد معدنی و ویتامین داشتم از دست دادم.البته من ۳۶ سالمه.مگر اینکه دختر بگه ذخیره تخمدانت کمه و زودتر اقدام کن اونوقت آذر اقدام می کنم

اخ عزیزم داری میگی یاد دوستم افتادم باهم حامله بودیم بچش زایمان زودرس شد و نموند به من نگفت تا نگران ...

چه دوست خوبی!قدرشو بدون.این آدما نایابن

ایندفعه تموم سعیمو میکنم تا تمومش کنم.توروقران مریم جان دعا کن خدا بهم یه پسربده واقعا دیونه میشم اگ ...

چشم به روی چشمم.از خدا میخوام بهت یه پسری بده باعث افتخارت باشه و سالم و با ایمان و عشق امام حسین تو قلبش باشه