💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
اره بخاطر تحریم هاس ،،، من دکتر م از شاگردای دکتر صارم بوده اون که موسسه نازایی داره تو تهران، کارش ...
بله میشناسم دکتر صارم..اتفاقا همش با خودم گفتم برم تحت نظر پرینات لوژیست های بیمارستان صارم.بعد که دکتر سولماز پیری نامه معرفی به دکتر وجیهه مرصوصی داد که ایشونم تو فلوشیپ طب مادر و جنین جز چند نفر اول ایرانه.ممنون که اطلاعات مفید در اختیارمون میزاری.میتونم اسم دکترت بپرسم؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سزارین شدی شما ؟ چرا ؟ مگه بچه اولت نبود ؟ آخه منو هر کاری کردم سزارینم نکردن با آمپول فشار از صبح تا شب درد کشیدم تا دنیا اومد،، گفتن باید طبیعی دنیا بیاد😧
یعنی هر کدوم چند تا دارن؟ خواهرشوهر من روزی که پسرم فرشته شد اومد گفت بی بی زده مثبت شده. نمیدونم فا ...
فازش این بود که فوق العاده کم شعوره و اصلا معنای همدلی و هم دردی رو نمیدونه ..اونم نه با یه غریبه تو خیابون ..همدلی با برادر خودشم بلد نیست متاسفانه.منم تا هفته ۲۱ به کسی نگفتم جز خانواده خودم و همسرم