2777
2789
بچه هادکترامروزبرام آمپول آزادسازی تخمک‌نوشت ترخدادعام کنیداین ماه دلم پرشه اروم بگیرم

به امید خدا.♥️♥️♥️♥️شبا از لحظه ای که میری تو تخت تا خوابت ببره پشت سر هم بگو: یا کریم و یا کریم و یا کریم و یا کریم و ....حتما خدای مهربون و بخشنده بهت یه فرزند صالح و سالم میده

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به امید خدا.♥️♥️♥️♥️شبا از لحظه ای که میری تو تخت تا خوابت ببره پشت سر هم بگو: یا کریم و یا کریم و ی ...

همه ذکرایی وکه میگی میگم مریم انشا...این ماه شادم کنه میگم خداطاقتم تموم شده بس این همه غم وناامیدی توکمکم کن

امروزدکترجایی رفتم که تکون بچموحس نکردم رفتم صداقلبشوبشنوم ازدراتاق رفتم حالم بدشدفقط گریه میکردم خد ...

دور از جونت بدبخت چیه..خیلی خوشبختی که تنت سالمه همسر خوبی داری مادر خوبی داری مهمتر از همه نگاه و نظر خدا ازت برنگشته

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

تروخدا دعا کنید بتونم این ماه برم اقدام خیلی صبوری کردم .دیشب نشستم با وسایل بچم کلی گریه کردم سرمو کوبیدم به دیوار هرچه خودمو میزنم اونراه فایده نداره ...بخوابمم نمیاد همش میگم ازمن قهره دلگیره😔

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
 تروخدا دعا کنید بتونم این ماه برم اقدام خیلی صبوری کردم .دیشب نشستم با وسایل بچم کلی گریه کردم ...

هدانا  نمیدونم چی بهت بگم ارومت کنم خودم داونم خجالت میکشم از همه اونا قضیه دومم و سوم منو نمیدونن و فکر میکن بعد پسرم دیگه حامله نمیشم 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
هدانا   نمیدونم چی بهت بگم ارومت کنم خودم داونم خجالت میکشم از همه اونا قضیه دومم و سوم منو نم ...

ممنونم عزیزم..نرفتی دکتر پریود نشدی ..حتما برو خبرمون کن☺

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
هدانا   نمیدونم چی بهت بگم ارومت کنم خودم داونم خجالت میکشم از همه اونا قضیه دومم و سوم منو نم ...

دیگه باید سوخت و ساخت 

اره هر چند هر بچه ای جای خودش و هر گلی یه بویی داره ولی حداقل سرگرم میشن به اون ما هیچ ، اسم دوست خو ...

ممنون عزیز دلم ❤❤ منم بچه ای ندارم ک سرم باهاش گرم باشه 😔 

بچه ها فرصت هارو از دست ندید .. 

ببینید من بعد از 7سال ک بچه نمیخواستم اما با اولین اقدام باردار شدم و با این همه احتیاط زیاد و شرایط مناسبی ک فراهم کردم نشد پسرمو بغل بگیرم تو دلم پر کشید ... ارزوم از موقعی ک یادم میاد داشتن پسر بود❤ ... 

سعی کنین به خودتون بیاید و از نو راهتونو شروع کنین البته این دفعه با تجربه بیشتر و دقیق تر... 

تجربه ای که باعث شد بشکنیم و دوباره خودمونو بسازیم ... انشاله هممون بزودی با روحیه و جسمی عالی باردار میشیم و بچه هامونو با عشق بغل میگیریم ❤❤❤💗💗💗

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
دقیقا همینطوره.هر چقدرم که تلاش کنیم و با روحیه قوی باشیم به هر حال اینهمه مدت تو وجودمون باهاشون اخ ...

از روز اولی ک فهمیدیم بارداریم یعنی شیرین ترین لحظات زندگی تا لحظه پر کشیدنشون یعنی تلخ ترین لحظات ... تفاوتشون مثل فاصله زمین  تا اسمونه ... هیچ دردی در این حد نیست ... و هیچ کسی جز خودمون اینو درک نمیکنه ... 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
 تروخدا دعا کنید بتونم این ماه برم اقدام خیلی صبوری کردم .دیشب نشستم با وسایل بچم کلی گریه کردم ...

دورت بگردم ناراحتی برات سمه ... انشاله با توجه ب نتیجه سونو میتونی اقدامتم داشته باشی ❤❤❤ 

اللهم صل علی محمد و ال محمد وعجل فرجهم . 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲