2777
2789
بچه ها من انگیزه همچی از دست دادم مثلا میخام قرص بخورم یا چیزی بخورم قبل اقدام یا کاری کنم هنش ولش م ...

منکه سنت وفهمیدم دلم میخواست لهت کنم بابابروعشق وحال وجوونیتوبکن توخیلی فرصت داری نکن اینطور منومیگی توبچگی پدرموازدست دادم ضربه روحی شدیدی خوردم اینم دومین ضربه توبلندشوازسرنوشروع کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من انگیزه همچی از دست دادم مثلا میخام قرص بخورم یا چیزی بخورم قبل اقدام یا کاری کنم هنش ولش م ...

نه یه تقویم جیبی کوچیک بردار برنامه فردا و کارای مهمتو بنویس شبش خط بزن خودتو عادت بده منظم باشی و پشتکار داشته باشی.باید از این کرختی و بی انگیزگی بیای بیرون.یکی از راه های بدون هزینه اش کتاب خوندنه.اگه نمیخوای بخری دانلود کن.

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
منکه سنت وفهمیدم دلم میخواست لهت کنم بابابروعشق وحال وجوونیتوبکن توخیلی فرصت داری نکن اینطور منومیگی ...

یا خدا   من خودم له هستم عزیزم اگه همین سن بودم و فکر اینجور چیزا بودم خوب بود میزدی لهم میکردی ولی الان فرق میکنه سرنوشتم تغییر کرده 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
حتما بهت کمک میکنه. دختر خواهرم ۸ سالشه میخواست پیانو بخره انقدر تمرین کرد که واقعا بهش رسید. ماما ...

چ خوب ولی واقعا حس خوب میده باعث میشه خیلی از داشته هامونو که برامون عادت شده بیشتر ببینیم

باران جان چند هفته از دست دادی ؟ نی نی چی بود ؟

۲ ماهه بودم، ضربان قلب و شرایط جنین خیلی خوب بود، اما بدون هیچ دلیل و مشکلی یه روز به خونریزی افتادم و تمام.

دکترم وقتی معاینه کرد واقعا گریه میکرد، می گفت من نمیدونم بهت چی بگم، همه چی خوب بود،

زود هم منو فرستاد اورژانسی واسه کورتاژ. 

نه یه تقویم جیبی کوچیک بردار برنامه فردا و کارای مهمتو بنویس شبش خط بزن خودتو عادت بده منظم باشی و پ ...

مریم جون تو بیا حالیم کن یکم به خودم بیام مثلا میخام داروهای گیاهی بخورم ک عفونت نداشته باشم یا قبل اقدام به خودم برسم ولی انگیزه ندارم فقط فقط میفتم به جون خونه میسابم ولی به فکر خودم نیستم اصلا

۲ ماهه بودم، ضربان قلب و شرایط جنین خیلی خوب بود، اما بدون هیچ دلیل و مشکلی یه روز به خونریزی افتادم ...

جنین رو برای بررسی فرستادند، اما نتونستند دلیلی پیدا کنند. تنها چیزی که دکترم بهش شک کرد، تیروئید بود که بی دلیل بالا رفته بود، بعد هم بهم قرض داد و گفت هر روز صبح ناشتا بخورم و به هیچ عنوان فراموش نکنم. همین

من الان فولیک اسید و لووتیروکسین  می خورم. از این ماه هم مولتی ویتامین رو شروع کردم

یا خدا   من خودم له هستم عزیزم اگه همین سن بودم و فکر اینجور چیزا بودم خوب بود میزدی لهم میکر ...

بسپاربخدادرست میشه دکترمیگفت همه بدبختیاازاعصاب حتی میگفت ام اس ازاعصاب یوقتایی میگم بااین اعصاب ام اس هم بگیریم شوهرمون طلاقمونم بده 

مریم جون تو بیا حالیم کن یکم به خودم بیام مثلا میخام داروهای گیاهی بخورم ک عفونت نداشته باشم یا قبل ...

حالا خوبی که...

من حالم خوب نباشه دست به خونه نمیزنم یعنی اصلا حس و حال تمیزکاری ندارم😌😌😌

۲ ماهه بودم، ضربان قلب و شرایط جنین خیلی خوب بود، اما بدون هیچ دلیل و مشکلی یه روز به خونریزی افتادم ...

الهی عزیزم تو هر شرایطی سخته انشالله بزودی جاش سبز بشه برات 

مریم جون تو بیا حالیم کن یکم به خودم بیام مثلا میخام داروهای گیاهی بخورم ک عفونت نداشته باشم یا قبل ...

خوب نکن این کار رو عزیزم،

شما واقعا کم سن و سالی، برو کمی تفریح، خوش باش . بیخیال باش و استرس رو دور کن از خودت