2777
2789
متخصص زنان

چون یبار این تجربه رو داشته بهتره تحت نظر پریناتولوژیست باشه که به جز تخصص زنان تخصصشون  طب مادر و جنین هست. نمیخوام تو دلتونو خالی کنم و این که گفتید دکترش به سونوگرافی زیاد اعتقادی نداره حداقل در مورد بارداری هایی مثل ما کاملا غلطه .چون ما باید همش مانیتور بشیم و تحت نظر باشیم.دکتر پریناتولوژیست به من گفت بارداری بعدیت از هفته ۲۸ به بعد هر هفته باید بیای نوار قلب جنین و ...گفت شاید هفته اخر مجبور بشی در هفته دو بار بیای.گفت ضرر سونوگرافی زیاد از بیمارهایی مث شما که قبلا تجربه مرده زایی داشتین ،کمتر از ضرر از دست دادن بچه تونه

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم کاری باهاش کرد تا لحظه اخر زایمانم ولم نکرد بعد ۴۸ ساعت درد و امپول فشار و دقیقا مردنم زایمان ...

برو دعاش کن حداقل بخاطر اینکه میتونسته سزارینت کنه و واسش راحت تر بوده و پروسه زودتر تموم میشده.ولی طبیعی زایمان کردی و الکی جراحی نشدی و کلی عوارض داره

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
برو دعاش کن حداقل بخاطر اینکه میتونسته سزارینت کنه و واسش راحت تر بوده و پروسه زودتر تموم میشده.ولی ...

چه فایده وقتی الان عمل باز شدم بدتر از بدتر 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
خب یه بار جراحی کمتر شدی این خودش امتیازه 

یکبار کورتاژ و بعدش ساکشن مجدد و جراحی باز و برداشتن لوله خدا بخیر کنه انشالله بعدیش زایمان باشه 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

سلام بچه ها

ماشا.... اینجا چ خبره؟

میگم ی ساعتی بذارید که همه  دور هم باشیم😂😂😂

من هر وقت میام هیج کس نیست بعدش میبینم چند صفحه درد و دل کردین

خسته میشم بخونم آخه🙈🙈🙈

ریلکس باش توکه میتونی من بدبخت وبگونمیشم دوماه چشم انتظارم این ماه سوم

مهرا جان چرا روی سر خودت اسم میذاری و مدام میگی نمیشی، اگه اینطوری ادامه بدی یهو دیدی خدای نکرده برات اتفاق می افته. خدا قهرش میگیره. شما الان سه ماه سزارین کردی و مسلم است که بدنت نیاز به تقویت داره. رحمی که تا سه ماه پیش تحت فرمان بارداری بوده و بعد هم سز شده، یهو میخوای واست ریکاوی شده باشه. عزیزم توکل به خدا کن. این همه یاس و ناامیدی رو بذار کنار.

من با اون که سنم خیلی از شما بیشتر است و هنوز فرزندی ندارم، امیدوارم و توکلم به خداست، ذخیره تخمدان های من خیلی کمه ولی من امیدوارم و ناامید نمیشم. اونی که اون بالاست به وقتش به من هم فرزندی سالم و صالح میده🙏🙏 هر وقت صلاح منو ببینه بهم فرزندی سالم میده. شما هم اینطور فکر کن

والا روح و جسمم اصلا اماده نیست.همسرمم راضی نیست.میگه اردیبهشت ۹۹ که بشه یکسال اقدام کنیم

مریم جون من اپن کتابو.که گفتی گرفتم البته مترجمش فرق داره  اسمش جادوی سپاسگذاریه

امروز رپز اولو اجرا کردم...... معجزه شم دیدم😍😍😍😍😍