2777
2789
واقعا منم بدترین روز عمرم بود وقتی دخترم‌با بغل خالی امد خونه اون روز واقعا مردم😥

😭😭😭😭کاملا میفهمم.وقتی با بغل خالی اومدم خونه به مامانم از قبل گفتم فقط تو رو به خدا اسفند دود نکنین..دیگه چیزی مونده که چشم نخوره؟؟بچه ای مونده؟؟؟بازم تخم مرغ شکوند و من اشک ریختم فکر میکردم دارم کابوس میبینم

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا منم بدترین روز عمرم بود وقتی دخترم‌با بغل خالی امد خونه اون روز واقعا مردم😥

انشالله روزای خوب دخترتون میرسه به حق عصمت حضرت زهرا.آمین

مریم جان احساس میکنم خیلی به خدا نزدیکی 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
😭😭😭😭کاملا میفهمم.وقتی با بغل خالی اومدم خونه به مامانم از قبل گفتم فقط تو رو به خدا اسفند دود نک ...

😢😢😢😔😔😔😔

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
انشاالله که سال اینده همین موقع همگی بغلتون پر باشه

ممنون عزیزم  دخترتان چند سالشه  والان چند وقتشه

۲۰ سال الان ۴ماهشه انشاالله روزی همه شما

انشالله بسلامتی بغلش کنه 😍😍😍 ممنونم..😘

مریم جان احساس میکنم خیلی به خدا نزدیکی 

نمیدونم من بعد این اتفاق خیلی رویاهای عجیب میبینم.هدانا الان دارم مث اب بهار گریه میکنم خدا چیزای عجیبی بهم نشون داد.حتی اونی بچمو چشم زده

۲۰ سال الان ۴ماهشه انشاالله روزی همه شما

الهی هزار بار شکر.لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم.ای خدای بزرگ بچش رو در پناه خودت حفظ کن.آمین