2777
2789

اینا بعد از ازمایشات و سونوهای قبل شروع ای وی افه 

اگر خانم هایپر شد و تخمدانش زیاد تحریک شده بود و .. انتقال عقب میوفته تا دوتا پاکی بگذره 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

اینا بعد از ازمایشات و سونوهای قبل شروع ای وی افه اگر خانم هایپر شد و تخمدانش زیاد تحریک شده بود و . ...

این دارو ها که بهمون میزنن ضرر نداره خدایی؟

من باید دو یا سه بار پانکچر بشم تخمدانم ضعیفه ذخیرش 😓😓😓برای من بیشتر طول میکشه کلا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینا بعد از ازمایشات و سونوهای قبل شروع ای وی افه اگر خانم هایپر شد و تخمدانش زیاد تحریک شده بود و . ...

هاپیر ینی جی؟

اگر هایپر نشن کی انتقال میدن؟همون ماهی ک پانکچر کردن بفرض انتقال میدن یا میمونه برای ماه بعدی؟

ادم میترسه هزینه کنه نشه اونوقت جی

خاانواده هامونم خبری ندارن نمیخایم کسی بفهمه 

ادم میترسه هزینه کنه نشه اونوقت جیخاانواده هامونم خبری ندارن نمیخایم کسی بفهمه

دیگه وقتی طبیعی باردار نشدیم مجبوریم این راهو امتحان کنیم 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

هاپیر ینی جی؟اگر هایپر نشن کی انتقال میدن؟همون ماهی ک پانکچر کردن بفرض انتقال میدن یا میمونه برای ما ...

اگر هایپر نشیم بعد که تخمک کشی کردن و جنین تشکیل شد وقتی ضخامت رحم اوکی بود خبر میدن برا انتقال همون ماه

از نظر هورمونی و کیست و توده تو سینه و .. بررسی میشید قبلش 

به هرعوارض ممکنه داشته باشه مخصوصا اگر کسی چندین مرتبه مجبور بشه ای وی اف کنه .