2777
2789
مریم جان رفتم دکتر گفت انزیمهات بالان باید سنو بدی حالا منتظرم اول پریودیم تموم بشه بعد ..شوهرمم آزم ...

میخوان ببینن کبدت چربه یا نه..ولی از الان خیلی مراعات کن.سرخ کردنی شیرینی جات ممنوع کن .امروز ناشتا خاکشیر با آب ولرم خوردی؟؟؟میتونی یه ذره لیمو تازه هم توش بریزی.عرق کاسنی خوردی؟؟

تو اینکارا کن اصلا ضرر نداره.اون قرصا هم که دکتر میده تقریبا جزو داروهای کم ضرره

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
دعا کنید چیز خاصی نباشه فقط لااقل چربی کبد باشه  من دیگه جون ندارم

مطمئنم چیزی نیست الان کبد چرب تو ایران خیلی زیاد شده.پیاده روی درمان کبد چربه.من که حدس میزنم کبدت چربه

چون خوزستانیا خیلی غذاهای چرب و چیلی و سرخ کردنی زیاد میخورن😁😁دست پختاشونم خیلی خوبه

اصلا نگران نباش فقط رژیم غذایی سالم رعایت کن

روغن زیتون برای کبد چرب خیلی مفیده

لیمو ترش که عالیه واسه کبد چرب

سبزیجات و سالاد بخور زود انزیمات میاد پایین

فک کن من شبی که اورژانسی بردنم اتاق عمل انزیمای کبدیم دو تاش ۲۰۰ بود..یکیش نزدیک ۱۰۰۰

هر لحظه امکان از دست دادن کبد رو داشتم.عجیبه که من قبل بارداری و حتی بعد اینکه بچه رو دراوردن انزیمام نرمال شد..البته بعد سه الی چهار هفته نرمال شد تازه فوق تخصص غدد رفتم قرص داد که انزیمام بیاد پایین ولی پروفسور ملک زاده هم که وزیر سابق بهداشت بوده و فوق تخصص کبد هست پیش اونم رفتم گفت لازم نیست قرص بخوری چون مشکل کبد نداشتی فقط دردم این بود که جفت و بچه رو که خارج کردن به مرور انزیمام اومد پایین ولی من تو اون مدت خاکشیر زیاد خوردم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دعا کنید چیز خاصی نباشه فقط لااقل چربی کبد باشه  من دیگه جون ندارم

حسابی جلوگیری کن فقط تا اوضاع کبدت خوب بشه.ازمایش مربوط به کلیه هم دادی؟؟

مریم جان رفتم دکتر گفت انزیمهات بالان باید سنو بدی حالا منتظرم اول پریودیم تموم بشه بعد ..شوهرمم آزم ...

اهاااان من فکر کردم سونو از کبدت باید بدی .. بعد که دوباره جمله ات رو خوندم نوشتی پریودی گفتم احتمالا منظورت سونوگرافی رحم و تخمدان هاست

میخوان ببینن کبدت چربه یا نه..ولی از الان خیلی مراعات کن.سرخ کردنی شیرینی جات ممنوع کن .امروز ناشتا ...

اره عزیزم از دیشب  روغن  و سرخ کردنی نخوردم صبحم خاکشیر اینا خوردم  مرسی عزیزم 😚😚

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
انشالله این ماه مامان بشی

انشاءالله خواهری با هم مامان بشیم

شوهر من..محمدرضای من..محمدم..رضای من..کجا بروم وقتی سرزمین پهناور میان بازوانت را به اسمم زدی..کجا بنشینم وقتی سرم را به شانه هایت میفشاری....تا در حصار گیرند دستان تنومندت تن نحیف مرا..گوش به که بسپارم وقتی قلبت چنان مشت میکوبد بر سینه ات.. و فریاد می‌زند: عاشقتم♥💍🙊🙈.  که را ببینم وقتی هرجا را می‌نگرم،تورا میبینم... کدام عسل کامم را شیرین کند وقتی شهد عشق تو را مینوشم...کدام هیبت قلبم را بلرزاند وقتی رگ گردنت سایه انداخته بر زنانگی هایم...چه شیرین است وقتی کلید می‌اندازی..و شروع میشود تپش این قلب بیقرارم..رسوایم میکند وقتی شتابان به سوی آغوش بازت پرواز میکنم..و جایی میان قلب بیقرارت، عطر تن من با عطر عرق تن تو یکی میشود... و فرشتگان خداوند لبخند میزنند..عاشقتم..شوهرم...🙊🙈💋💍♥🌹🐣.
اهاااان من فکر کردم سونو از کبدت باید بدی .. بعد که دوباره جمله ات رو خوندم نوشتی پریودی گفتم احتمال ...

سنو از کبد باید بدم .گفتم بزارم پریودیم تموم بشه بهتره..اره متاسفانه برنجم زیاد میخوریم  

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
حسابی جلوگیری کن فقط تا اوضاع کبدت خوب بشه.ازمایش مربوط به کلیه هم دادی؟؟

آزمایشم  کامل بود ..اهنمم پایین بود گفت شبی یه قرص آهن بخور..حالا شوهرم میگه فعلا فکر بچه نکن😐

خاکشیر فقط باید صبح بخورم.؟؟؟

جالبه .نشنیده بودم .انشالله هر چی خدا واست خیر و صلاح میدونه اتفاق بیوفته

من یکی دیدم ولی خیلی چاق و قد بلنده میگن تا آخر بارداری مرتب پریود میشد 

سنو از کبد باید بدم .گفتم بزارم پریودیم تموم بشه بهتره..اره متاسفانه برنجم زیاد میخوریم  

سونو از کبد ربطی به پریودیت نداره عزیزم.

برنج هم واسه کبد بد نیست .من الان که دوباره ورزشو شروع کردم برنجو با چند قطره روغن درست میکنم یکم بهم میچسبه ولی مهم نیست چون همیشه کته میخوریم مگه مهمون باشه.برنج خیلی هم مفیده.روغن نخور

سونو از کبد ربطی به پریودیت نداره عزیزم. برنج هم واسه کبد بد نیست .من الان که دوباره ورزشو شروع کرد ...

روغن محلی بهتره نه  ؟؟؟ کاش همین چند روز بیاد پایین 

آزمایشم  کامل بود ..اهنمم پایین بود گفت شبی یه قرص آهن بخور..حالا شوهرم میگه فعلا فکر بچه نکن😐

خب همسرت راست میگه .عاقلانه تصمیم بگیر چند ماه صبر کن جون بگیری و به خودت برس بعد به امید خدا با روحیه خوب و جسم قوی باردار بشی

نمیدونم گاهی میگم نکنه قسمت نیست دوباره باردار بشم .ببینم خدا چه میخاد ‌میسپرم به خدا