2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برا قبل اقدام بچه ها چه خوبه بخورم یکی دو ماه ؟ هم خودم و شوهرم 

چیزای گرم بخورین   منم عسل و دارچین برا سلامتی گفتن داریم استفاده میکنیم

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
تو بارداریم اصلا ماهی  نخوردم   از ترس جیوه ...شوهرم میگیره قیمتا خوبن

منم از ترس جیوه بعضیاشو که میگفتن سطح جیوه شون پایینه میخریدم 

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
احتمال خیلی خیلی زیاد بچت پسر میشه😁

واقعا

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
فدات بشم عزیزم انشا...توهم سال دیگه باردارباشی عزیزم

راستی دم کرده رازیانه خیلی احتمال دختر شدن بچه رو بالا میبره.و رحم و تخمدان ها رو پاک میکنه ولی تو بارداری نباید خورد

من برا پسرم دو روز قبل پریودم رابطه داشتم همون هم شد چون شوهرم راه دور بود و اوایل ازدواج هم بود سریعرفت برا دومی بخاطر شرایط افتضاح خودم یکسال و نیم شد ولی بعدی سریع

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
من امروز جواب آزمایشم میگیرم.....به نظرتان دکتر طب سنتی هم برم.....مریم جان ماهی چی میشه خورد 

هدانابه آقایی بایه دکترطب سنتی کارمیکردمیگفت طب سنتی چرت الکی گفت یاروکه دکتربودمدرکشوخریده بودمیگفت ۴تاگیاه ومیگفت الکی به مردم  فقط پول میگرفت میگفت من میدیدم کسی پول نداره بدبخت باهزاربدبختی پول جورکرده میادبهش میگفتم بروفایده نداره پولتوبزن به یه زخم دیگه

عزیزم دوروزقبل پریودشدن که میگن احتمال بارداری صفر

نه اصلا چیزی به اسم احتمال بارداری صفر نداریم.خواهرم باکره بود تو دوران عقد باردار شد فکر کن عذر میخوام دخول هم نداشتن

نه اصلا چیزی به اسم احتمال بارداری صفر نداریم.خواهرم باکره بود تو دوران عقد باردار شد فکر کن عذر میخ ...

وای چه شانسی اخی انوقت ماکه میخایم اینجوری واقعاچیکارش کردانداختش؟

امروز یه کار اشتباهی کردم😭 خیلی استرس دارم.

رفته بودم دانشگاه یه سری به دوستام بزنم، یکیشون تیرامیسو درست کرده بود. به من هم تعارف کرد، من هم کمی خوردم. بعدش فهمیدم داخلش کمی الکل بوده. الان خیلی استرس گرفتم و خیلی ناراحتم.

من این ماه توی اقدامم، اگه اتفاقی بیفته چی؟!😭😭