2777
2789
خوبی مهرآ جان؟بلا دور باشه انشالله.انقدر غصه نخور تا زمانی که بیشتر از خدا به شیطان اعتماد داری حالت ...

دلم آروم نیست مریم جان خیلی نگرانم خیلی دلم گرفته همه زندگیم غم وغصص وناآرامی خسته شدم تاکی واقعا

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم دوستان همگی لطف کنید اگر مقدوره برای رفع مشکل باران جان هر ...

منم ۱۰۰تابرات میفرستم باران جان انشا...مشکلت حل شه به حق اقاابپالفضل که امشب شب خودش دل هممونوشادکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلم آروم نیست مریم جان خیلی نگرانم خیلی دلم گرفته همه زندگیم غم وغصص وناآرامی خسته شدم تاکی واقعا

ببین بخدا منم دلم خیلی واسه بچم میگیره و دلم میسوزه یادم میوفته چه زحمتایی کشیدم و چه آرزوهایی داشتم و .. ولی با غصه کاری از پیش نمیره.جز اینکه باردار شدنت عقب میوفته

ببین من سه روز تو هفته میرم باشگاه ..هفته ای یه دونه کتاب میخرم و هر شب کتاب میخونم که کلا حواسم پرت میشه..باقی وقت هامم آشپزی و ... در هر صورت به این نتیجه رسیدم که هیچ کس نمیتونه به جز خودم کمکم کنه.مثلا تو ایام محرم اصلا مزاسم عزاداری نرفتم چون خودم با این حال و روزم زمینه افسردگی دارم بخوام تو محیط های غمگین بمونم روحیه ام خراب مبشه و همسرم اصلا خوشش نمیاد.من زیارت عاشورا هر روز میخونم و تو قلبم برای امام حسین عزاداری می کنم چون میدونم ایشون اصلا به عزاداری من نیاز نداره.وقتی برم مراسم گریه و زاری حال روحیم بدتر بشه بعد حوصله همسر و زندگیمو نداشته باشم.اونوقت امام حسین ازم راضیه؟؟نرو مراسمات عزاداری..انشالله با بچه ات بعدا برو..امام حسین یه عالمه درس تو روز عاشورا به مروم داد ولیما بیشتر به گریه و طبلو سنج و قیمه اهمیت میدیم🙄🙄🙄 من اینهمه بهت پیشنهاد دادم تو یه کدومشو انجام ندادی

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
ببین بخدا منم دلم خیلی واسه بچم میگیره و دلم میسوزه یادم میوفته چه زحمتایی کشیدم و چه آرزوهایی داشتم ...

چراعزیزم منم نرفتم عزاداری ولی پریشب مسافرت صدای مسجدمحله عزاداری علی اصغربودمیومدوای بدجوربهم ریختم باورت نمیشه همه کارمیکنم ولی یهوذهنم میره سمتش

تنهای عزیزم اره ما فامیلیم  ازمایش زنتیک نه ندادم زیر نطر دکترقلبم هست آزمایش کامل برام نوشتن .امروز رفتم آزمایش دادم 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
ببین بخدا منم دلم خیلی واسه بچم میگیره و دلم میسوزه یادم میوفته چه زحمتایی کشیدم و چه آرزوهایی داشتم ...

منم به مهرا جان گفتم که دعا میکنم دخترت پیشت بزگرده  روح دخترت چه تو جسم پسر چه دختر انشالله پیشت برمیگرده 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
من همش خواب میبینم ک مادرم بارداره و زایمان کرده یا دور وریام یا شیر میدم اصلا یه وضعیه 

تعبیرش اینه که بچه جدیدی به خانواده اضافه میشه🙃

چراعزیزم منم نرفتم عزاداری ولی پریشب مسافرت صدای مسجدمحله عزاداری علی اصغربودمیومدوای بدجوربهم ریختم ...

عزیزم قوی باش بخاطر همسرت بخاطر بچه های آیندت بخاطر مادرت 

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
عزیزم قوی باش بخاطر همسرت بخاطر بچه های آیندت بخاطر مادرت 

عزیز دلم میخام ولی چجوری نگاه همسرموبه دخترامیبینم آتیش میگیرم اخه خیلی دختردوست داشت ازاولم دلش دخترمیخواست 

عزیز دلم میخام ولی چجوری نگاه همسرموبه دخترامیبینم آتیش میگیرم اخه خیلی دختردوست داشت ازاولم دلش دخت ...

خب پس تو هم غم وغصه رو از خودت دور کن که زودتر باردار شی وهردوتون شاد شین انشاالله

چراعزیزم منم نرفتم عزاداری ولی پریشب مسافرت صدای مسجدمحله عزاداری علی اصغربودمیومدوای بدجوربهم ریختم ...

من روز جمعه گفتم میرم خونه مامانم رفته بودن خونه باغشون گفتم اونجا حال وهوایی عوض شه  محلشون اونجا یه حسینیه دارن که مراسماشون باشکوه برگزار میشه برا شب هرچه اصرار کردن که بمون بریم مراسم گفتم کار داریم میخوایم بریم چون اصلا تحملشو نداشتم بمونم وگهواره رو ببینم آدرس یه خونه ایی رو بهمون دادن گفتن لیمو دارن از باغش میاره برین بخرین رفتیم خونه اون خانمه همسر شهید بود گفت قبل از اینکه بیاین لیموها رو ببینین گهواره درست کردم داخل خونه برین تبرکی بردارین اینجا بود که اشکای من سرازیر رفتم گهواره رو دیدم دیگه اصلا نتونستم تحمل کنم زدم زیر گریه ..گفتم خدایا من اینهمه امروز فرار کردم  اخرش مستقیم رفتم بالا سر گهواره

من روز جمعه گفتم میرم خونه مامانم رفته بودن خونه باغشون گفتم اونجا حال وهوایی عوض شه  محلشون او ...

حالت اون لحظه میفهمم خیلی سخته خدا دلت شاد کنه و سال دیگه بزاریش داخل همون گهواره عزیزم 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......