2777
2789
انشالله که قبل اتمام ختم با خبرای خوب بیای عزیزم  براتون دعا میکنم حتما حتما امروز که رفتم سر خ ...

ممنون عزیزم ان شاءالله همه مامانی دلشکسته بزودی زود دلشاد بشن و یکی یکی بیان خبر از شادیشون بدن و این تاپیک بشه پر از خبرای خوب و شاد

من جمله تو بودم و نمی دانستم...
خودمم دلم میخاد 2سالش بشه اقدام کنم.دخترم شیر خشکیه.ولی از جلوگیری میترسم چون با معجزه باردارشدم.بعد ...

عزیرم برای چی خدا باید تنبیه  ات کنه ..رفتی دکتر یانه   حتما برو دکتر و اقدام کن

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیرم برای چی خدا باید تنبیه  ات کنه ..رفتی دکتر یانه   حتما برو دکتر و اقدام کن

چون خودم تو سقط بچم تاثیر داشتم ولی از ی طرف میگم شاید خودش نطفه ضعیف بوده ک زود سقط شد.اخه فقط ی لیوان زعفرون خوردم واقعا شرایط بچه دیگه نداشتم ب هبچ وجه عقلانی حساب کنم اصلا بارداریم عجیب بود من داروهای اعصاب میخوردم.اصلا از نظر روحی و جسمی امادگیش نداشتم😔

چون خودم تو سقط بچم تاثیر داشتم ولی از ی طرف میگم شاید خودش نطفه ضعیف بوده ک زود سقط شد.اخه فقط ی لی ...

عزیزم اصلا بخاطر اون نبود فک نکنم یه لیوان شربت بخاد بچه را سقط کنه من نا دانسته  خودم ماه اول خوردم دکتر گفت اشکال نداره اونا که میگن روزی یکی دولیوان زعفرون غلیظ میخورن

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
چون خودم تو سقط بچم تاثیر داشتم ولی از ی طرف میگم شاید خودش نطفه ضعیف بوده ک زود سقط شد.اخه فقط ی لی ...

حالا هم بزار خوب از نظر روحی و جسمی آماده بشی

ممنون عزیزم ان شاءالله همه مامانی دلشکسته بزودی زود دلشاد بشن و یکی یکی بیان خبر از شادیشون بدن و ای ...

عزیزم یادمه شبی ک اومدی تو تاپیک حرف زدی روی صحبتت با من بود پس حرفام درک کرده بودی و فهمیده بودی و با حرفای من داغ دلت انگار تازه شده بود ک اومدی گفتی خاموش میخوندم اگه با حرفام ناراحتت کردم ببخشم دردت خیلی سنگینه و اینو خوب درک میکنم خدا به اندازه همه سختی هات انشالله برات جبران میکنه .

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
عزیزم اصلا بخاطر اون نبود فک نکنم یه لیوان شربت بخاد بچه را سقط کنه من نا دانسته  خودم ماه اول ...

من فقط ی بار خوردم فرداش لکه بینی شدم بعدم پریودشدم اصلا ن دردی ن خونریزی شدید راحت پریودشدم.بعدش خیلی عذاب وجدان گرفتم دکترم گفت زعفرون سقط نمیکنه.پس چرا اینطوری شد.من بعدش پشیمون شدم.ولی چون هیچ علایمی نداشتم اصلا حسش نمیکردم و تو فشار بد روحی بودم فک کنم بخاطر اون حالای بدم سقط شد.واقعا امادگیش نداشتم ولی میترسم من مقصر باشم خدا چوبش بهم بزنه😢

دوستان حتما این شعر زیبا از مثنوی مولاا رو بخونید،مخاطبش ماییم:

گفت ای موسی ز من می جو پناه

با دهانی که نکردی تو گناه

....

گفت موسی ، من ندارم آن دهان

گفت ما را از دهان غیر خوان

....

از دهان غیر کِی کردی گناه

از دهان غیر برخوان کای اله

....

آنچنان کن که دهان ها مر تو را

در شب و در روزها آرد دعا

....

از دهانی که نکردستی گناه

آن دهان غیر باشد عذر خواه

....

یا دهان خویشتن را پاک کن

روح خود را چابک و چالاک کن

....

ذکر حق پاکست ، چون پاکی رسید

رخت بربندد برون آید پلید

...

میگریزد ضدها از ضدها

شب گریزد چون برافروزد ضیا

....

چون درآید نام پاک اندر دهان

نه پلیدی ماند و نه اندوهان

پس بیاییم همدیگرو خیلی دعا کنیم و به جز اون، ذکر اسما خدا رو بگیم و ازش طلب استغفار کنیم که خیلی زود غم هامون میره.انشالله

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
عزیزم یادمه شبی ک اومدی تو تاپیک حرف زدی روی صحبتت با من بود پس حرفام درک کرده بودی و فهمیده بودی و ...

مامان آرسام عزیز درد و رنج همه مامانای اینجا ناراحت کننده ست اما حرفای تو بدجور ناراحتم کرد خودمو گذاشتم به جات سه داغ واقعا سخته ولی تو خیلی وقت داری برای مادر شدن خودتو زیاد اذیت نکن.همه مون باید سعی کنیم قویتر بشیم .که البته شما با این انتظاری که از سر گذروندی مامان خوبی میشی ان شاءالله.امیدوارم خبرای خوشمون بزودی شروع بشه 

دوستان حتما این شعر زیبا از مثنوی مولاا رو بخونید،مخاطبش ماییم: گفت ای موسی ز من می جو پناه با ...

آره حتما دعا واقعا تاثیر گذارو مشکل گشاست مخصوصا اگه از طرف دیگران باشه .اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ان شاءالله بزودی همه مامانی دلشکسته مخصوصا این تاپیک دلشون شاد بشه و منتظر اومدن فرشته قشنگسون باشن و ذره ای از غمشون کم بشه اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

مامان آرسام عزیز درد و رنج همه مامانای اینجا ناراحت کننده ست اما حرفای تو بدجور ناراحتم کرد خودمو گذ ...

فداتشم عزیزم درست میگی ۳ تا داغ  برا یه مادر خیلی سخته خیلی جیگرم سوخته هر کدومشون یه تکه  ازقلبم بردن درسته وقت دارم ولی انقدر بهم سخت گذشته همچیم رفته  بنا به شرایط بدنیم ک بعد از جریان سومیم پیش اومده خیلی وقت ندارم التماس دعا دارم ایشالا همه دلشون شادشه 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
فداتشم عزیزم درست میگی ۳ تا داغ  برا یه مادر خیلی سخته خیلی جیگرم سوخته هر کدومشون یه تکه   ...

نگران نباش بسپار بخدا درست میشه خدا بخواد بده با هر شرایط و به هر نحوی میده و دعا ها رو مستجاب میکنه ان شاءالله خیلی زود هم شما هم بقیه به خواسته دلشون برسن تا مرهمی باشه واسه دل شکسته شون.ان شاءالله که خواست خدا و خواست ما یکی باشه و هر چه زودتر همه به آرزومون برسیم

دوستای عزیزم  من امشب رفتم شهدای گمنام شهرمون  برا عزاداری برای همتون  دعا کردم 💞💞