2777
2789

شماهایی که بچه دارین میدونم بهتر از من میدونید ولی حواستون به بچه هاتونم باشه شما همون قدر که مادر فرشته های آسمونی هستید مامان این فرشته های زمینیم هستید نذارین دل پر دردتون نگاه محبت آمیزتونو ازشون دریغ کنه.ببخشید کهجسارت کردم میدونم میدونید

من جمله تو بودم و نمی دانستم...
من فقط اینجا و با خدا حرفامو میزنم خیلی وقته 

من ی دختر 1سال و نیم دارم اقدام دارم ولی کم و بیش از بارداری دوم میترسم چون دخترم کوچیکه هم جلوگیری نداریم.موندم طبیعی بارداربشم یا بزارم زیر نظر دکتر متخصص چون یدونه میخام اونم پسر.دی ی سقط داشتم بهد اون پریودم نامنطم شده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم پارسال تو بیست و یک هفته بعلت نارسایی سرویکس پسرمو از دست دادم روزهای سختی رو گذروندم خیلیییی سخت

ولی گذشت و من تا چندهفته دیگه گل پسرمو بغل میکنم به امیدخدا 

زندگی همینه دیگه باید راضی بود به رضای خدا

حس خیلی خوبیه که تا می خوام یه کار بد انجام بدم یادم میفته که خدا داره منو می بینه، واسه همین تا الان چندتایی از اخلاقای خیلی بدمو کنار گذاشتم، این یعنی خدا تنهام نذاشته🥺🤲🤍
بچه ها برای منم دعا کنید چقدر دلتنگ مادری کردنم  

انشالله به حق علی اصغر امام حسین به حق این شبای عزیز به همین زودی های زود باردار بشی و نی نی سالم بیاد تو دلت و سالم بغلش کنی الهم صلی علی محمد و آل محمد

خدا جونم مرسی❤
بچه ها برای منم دعا کنید چقدر دلتنگ مادری کردنم 

حتما حتما ...اگه دوس داشتی تو ختم زیارت عاشورا  شرکت کن گلم 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
حتما حتما ...اگه دوس داشتی تو ختم زیارت عاشورا  شرکت کن گلم

مرسی .من از همون موقع که اعلام کردی درست از شب اول محرم دارم میحونم ان شاءالله که دعاهامونمستجاب بشه و کمی آروم بگیریم

منم پارسال تو بیست و یک هفته بعلت نارسایی سرویکس پسرمو از دست دادم روزهای سختی رو گذروندم خیلیییی سخ ...

ای جااانم.هزار ماشالله. خدا رو هزار مرتبه شکر

لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

به سلامتی فرشته ات رو بغل بگیری.لطفا به اون فرشته نازت بگو دستاشو ببره بالا پیش خدا عزیزه واسه ما مادرایی که داریم اشک میریزیم دعا کنه

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
من ی دختر 1سال و نیم دارم اقدام دارم ولی کم و بیش از بارداری دوم میترسم چون دخترم کوچیکه هم جلوگیری ...

عزیزم بزار دخترت دوسال از شیر مادر تعدیه کنه بعد برو زیر نظر دکتر ولی بسپار به خدا بگو خدایا هرچی که به صلاحمه بهم بده 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
مرسی .من از همون موقع که اعلام کردی درست از شب اول محرم دارم میحونم ان شاءالله که دعاهامونمستجاب بشه ...

انشالله که قبل اتمام ختم با خبرای خوب بیای عزیزم  براتون دعا میکنم حتما حتما امروز که رفتم سر خاک پسرم ازش میخام دعامون کنه

ای جااانم.هزار ماشالله. خدا رو هزار مرتبه شکر لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم به سلامتی فرش ...

حتما عزیزم،با اینکه بارداریه فوق العاده سختی داشتم و هرلحظه بهم گفتن از دستش میدم اما خداشاهده من تموم این مدت اولین دعام برای مادرای دلشکسته و منتظر بوده که ان شالله بحق همین روزا خدا دامنشونو سبز کنه و دلشون شاد شه بازم مثل من

حس خیلی خوبیه که تا می خوام یه کار بد انجام بدم یادم میفته که خدا داره منو می بینه، واسه همین تا الان چندتایی از اخلاقای خیلی بدمو کنار گذاشتم، این یعنی خدا تنهام نذاشته🥺🤲🤍
منم پارسال تو بیست و یک هفته بعلت نارسایی سرویکس پسرمو از دست دادم روزهای سختی رو گذروندم خیلیییی سخ ...

بسلامتی خدا رو شکر.ان شاءالله بسلامتی بدنیا بیاد و کنارت بمونه

عزیزم بزار دخترت دوسال از شیر مادر تعدیه کنه بعد برو زیر نظر دکتر ولی بسپار به خدا بگو خدایا هرچی که ...

خودمم دلم میخاد 2سالش بشه اقدام کنم.دخترم شیر خشکیه.ولی از جلوگیری میترسم چون با معجزه باردارشدم.بعد سقطم چشمم ترسیده.میترسم خدا تنبیهم کنه دیگه بچه دارنشم.ترسش تمام وجودم گرفته زیاد کم سنم نیستم.بخاطر همین هراس دارم

بسلامتی خدا رو شکر.ان شاءالله بسلامتی بدنیا بیاد و کنارت بمونه

ممنونم عزیزم ایشالا شماهم لطف خدا شامل حالت بشه و دلت آروم شه

حتما عزیزم،با اینکه بارداریه فوق العاده سختی داشتم و هرلحظه بهم گفتن از دستش میدم اما خداشاهده من تم ...

خدا روشکر عزیرم انشالله عمر طولانی همراه با سلامتی داشته باشه