2777
2789
چه خوب!چند جلسه رفتی؟ من چند سال اپیلاسیون میرفتم و خوب بود ولی باردار شدم دیگه ریسک نکردم واسه لیزر ...

ماری جون، من ۸ جلسه لیز رفتم، خیلی خوب بود و لیزر جواب داد. بعدش ۶ ماه نرفتم، شروع کرد به دوباره نمایان شدن.

الان بعد ۱ سال تقریبا نصفش برگشته😶

ماری جون، من ۸ جلسه لیز رفتم، خیلی خوب بود و لیزر جواب داد. بعدش ۶ ماه نرفتم، شروع کرد به دوباره نما ...

😞😞😞😞اینکه بده..دوباره در اومده

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه خوب!چند جلسه رفتی؟ من چند سال اپیلاسیون میرفتم و خوب بود ولی باردار شدم دیگه ریسک نکردم واسه لیزر ...

عزیزم جاباجافرق داره اینجاکه رفتم سه جلسه کامل ازبین رفت بمیرم باردارشدم نرفتم تاامسال تیررفتم الان مهروقت دارم انشا...باردارشم نتونم برم ولی کلاباسه جلسه ازبین رفت تاامسالم درنیومده بود

عسل و سیاه دونه هم عالیه.من خیلی دلم میخواد هر صبح عسل و سیاهدونه بخورم رحمو تقویت میکنه و بیماری زن ...

آره گرمیه دیگه

البته برای من جنسیت اصلا فرق نداره

من دوتا بارداری اولم دختر میخواستم

همش سردی میخوردم دخترم شدن

تو سومی دیگه گفتم فرقی نداره اما بازم دختر شد

من کلا عاشق دخترم اما ایندفعه هم میسپارم به خودش....

عسلم واسه اینکه اون خانوم گفتن مشکل ژنتیکی و اینجور چیزا داشتن اما شکر خدا بچه شون سالم شد واسه همین میخپام بخورم که تقویت شم....

عزیزم جاباجافرق داره اینجاکه رفتم سه جلسه کامل ازبین رفت بمیرم باردارشدم نرفتم تاامسال تیررفتم الان ...

چقد خوب با سه جلسه کلا از بین رفت؟

من موهام به لیزرم خیلی خوب جواب نداده مقاومه

وگرنه کسایی که با من همونجا رفتن موهاشون خیلی کمتر شده

شما تهران میرین لیزرو....؟

عزیز دلم انشاله فرزندت رو بسلامت بغل میگیری ❤❤❤ حتما همین طوره حکمت خدا بی علت نیست . . . منم برام م ...

ان شاالله نتیجشو میبینی برام آیت الکرسی میخونم باردار شدی خبربده عزیزدلم

با خدا باش و پادشاهی کن بی خدا باش و هرچه خواهی کن
ان شاالله نتیجشو میبینی برام آیت الکرسی میخونم باردار شدی خبربده عزیزدلم

ممنون از محبتت قشنگم  حتما بارداریمو اینجا اعلام میکنم  💗💗 تلاش خودم و لطف خدا و دعاهای خیر اطرافیان شامل حالم بشه حتما نتیجه میگیرم عزیز دلم 😍😍 . 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲