2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله ولی حس کسایی که اینجان رو میفهمم منم این حس رو تجربه کردم 

ای جااانم به سلامتی عزیزم.هزار ماشالله.الهی خدا واست حفظش کنه.به سلامت و به موقع بچتو بغل بگیری..تو این تاپیک هم نیا خدای نخواسته از ما انرژی منفی نگیری😁😘😘فقط هممون دعا کن لطفا

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
ای جااانم به سلامتی عزیزم.هزار ماشالله.الهی خدا واست حفظش کنه.به سلامت و به موقع بچتو بغل بگیری..تو ...

ممنون عزیزم.. مرسی دوست عزیز 🌹 انشاءالله خدا خواسته های شما رو هم اجابت کنه🤲❤️

💕همسرم همه دنیامه💕کوچولوی عزیزم رو هم میسپارم به خودت سلامت به من و باباش برسونش❤️
انشاءالله خدا به دلت نگاه کنه و به خواستت برسی دوست عزیز 🤲

ممنون عزیزم خدا نی نی شما هم حفط کنه ..شما بعداز چند وقت اقدام کردی ..بچه قبلیتون طبیعی بود یا سزارین

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
ای جااانم به سلامتی عزیزم.هزار ماشالله.الهی خدا واست حفظش کنه.به سلامت و به موقع بچتو بغل بگیری..تو ...

ما باید به هم انرژی مثبت بدیم عزیزم 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
ممنون عزیزم خدا نی نی شما هم حفط کنه ..شما بعداز چند وقت اقدام کردی ..بچه قبلیتون طبیعی بود یا سزاری ...

متشکرم عزیزم... من اسفند زایمان کردم و خرداد باردار شده بودم من میخواستم بدنم استراحت کنه و وزن کم کنم ولی به خواست خدا و بدون اینکه اون روز و روز بعدش رابطه داشته باشم باردار شدم و ازش بی‌نهایت ممنونم و امیدوارم هرکی مثل منه خدا بهش نگاه کنه.. طبیعی عزیزم 

💕همسرم همه دنیامه💕کوچولوی عزیزم رو هم میسپارم به خودت سلامت به من و باباش برسونش❤️
ما باید به هم انرژی مثبت بدیم عزیزم 

خب همگی داریم سعی می کنیم انرژی مثبت بدیم و قوی باشیم ولی به هر حال خیلی پیش میاد دلمون گرفته و درد دل میکنیم و ..این قسمتش که دیگه انرژی منفیه واسه کسی که بارداره و یادآوری میشه روزای سختی که قبلا داشته..

اره مری جان لابدارثیه که من بدبخت شدم انشا...خدانی نیتوسالم بده بغلت برای همه ماکه بچه میخایم دعاکن  هداناجان انشا...این ماه باردارشی وخبرشوبدی خوشحالمون کنی بچه هامنودعاکنیدخیلی بیقرارم ازبس گریه میکنم میترسم کورشم خیلی محتاجم دعاکنیداین ماه منم حامله شم دلم اروم بگیره

اره مری جان لابدارثیه که من بدبخت شدم انشا...خدانی نیتوسالم بده بغلت برای همه ماکه بچه میخایم دعاکن ...

نگران نباش این روزای تلخ توام میگذره...تا قوی نشی تا زمانیکه تمام جسم و روحت مملو از امید نباشه باردار نمیشی پس خودت فقط میتونی کمک کنی...ببین مصی جون اینهمه امیدوار بود ولی چون استرس داشت این ماه باردار نشد ..ماه بعد حتما باردار میشه چون با امیدواری و انرژی مثبت به استرس غلبه میکنه

انشاله عزیز دلم . من با این همه امید واری والبته استرسی ک این ماه داشتم با دارو و امپول اقدلم کردم . ...

مصی جون پیشنهاد میکنم یکی دو ماه باشگاه برو شاد میشی و استرست کم‌میشه مطمئن باش خیلی زود باردار میشی

مری میرم توگوشی خواهرم یواشکی عکس اتاقشومیبینم زارمیزنم نمیدونی مری عکس اتاقش چقدرمیسوزونتم وسایل بچ ...

خب فایده نداره عزیزم جز اینکه داغونتر بشی..منم تمام وسایلشو بر داشتم جایی که حتی نگاهم بهش نیفته