2777
2789

لیاجان دقیقامثل همیم دیروزعروسی پسرخالم بودهرکی بامن بودبارداریش بچه داشت یاحامله بودحالم خیلی بدبوددلم میخاست زاربزنم ولی متوجه شدم که بیشترفامیل مادریم بچه اولشونوتوماهای مختلف ازدست دادن دلیلشونمیدونم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واای من دیشب خواب میدیدم یه دختر دارم حدود ۱۴ ساله انقد زیبا بود و عجیب بود که محجبه بود 😄ما هیچ کدوممون حجاب نداریم..انقدر سفید و زیبا و قد بلند بود مث فرشته ها آروم و ناز...منم همش واسش از عشق مادر به فرزند میگفتم و عاشقانه میبوسیدمش..

امیدوارم تعبیرش خیر باشه

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
لیاجان دقیقامثل همیم دیروزعروسی پسرخالم بودهرکی بامن بودبارداریش بچه داشت یاحامله بودحالم خیلی بدبود ...

عزیزم میفهمم منم روز عید غدیر عروسی پسر عموم بود نرفتم حوصله نداشتم چون یکی از دختر عموهام بارداریش حتی روزش هم با من یکی بود و میگفتم بچشو ببینم حالم بد میشه.مامانم گفت والا تا نوزادو دادن بغلم سرم گیج رفت از ترس اینکه بچه نیفته دادم به مامانش😢مامانم میگفت همش به این فکر میکردم اگه الان پسرت بود این شکلی بود..میگفت تا اخر مراسم سردرد داشتم😭خوبه خودم اونجا نبودم

انشا...منکه هرنفسم برام عذاب خدازودتربده خیلی دارم زجرمیکشم 

برای منم دعا کنید این ماه خدا بهم یه هدیه بده سالم 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

انشاءالله خدا به دلت نگاه کنه و به خواستت برسی دوست عزیز 🤲

💕همسرم همه دنیامه💕کوچولوی عزیزم رو هم میسپارم به خودت سلامت به من و باباش برسونش❤️

انشاءالله خدا به دل همه ی مامانایی که کوچولوهاشون آسمونی شدن اول آرامش بده بعد هم دوباره بهشون یه نینی سالم و صالح هدیه بده🌹

💕همسرم همه دنیامه💕کوچولوی عزیزم رو هم میسپارم به خودت سلامت به من و باباش برسونش❤️
واای من دیشب خواب میدیدم یه دختر دارم حدود ۱۴ ساله انقد زیبا بود و عجیب بود که محجبه بود 😄ما هیچ کد ...

خیر باشه انشاءالله

انشاله عزیز دلم . من با این همه امید واری والبته استرسی ک این ماه داشتم با دارو و امپول اقدلم کردم . اولین اقدامم بعد 8ماه بود گفتم مثل دفعه قبل ک با یک بار پسرمو باردار شدم بازم همون اتفاق میوفته اما امروز پریود شدم 😢 رفتم دکتر گفت اصلا ب بارداری فکر نکن و استرس نداشته باش این ماه حتما باردار میشی .. دوباره برام دارو تجویز کرد ک این ماه بخورم . توکل ب خدا . 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
انشاله عزیز دلم . من با این همه امید واری والبته استرسی ک این ماه داشتم با دارو و امپول اقدلم کردم . ...

انشالله این ماه به راحتی باردار میشی عزیزم فکر و خیال نکن