2777
2789
من 12 هفته و 5 روز رفتم ان تی گفتن 9 هفته و 5 روز ایست قلبی کرده. چون تو اون هفته های اول تکونای جنی ...

خب عزیزم معلومه جنسیتش مشخص نبوده چون خیلی کوچولو بوده وقتی از بین رفته بعدم سه هفته مونده بوده تو شکمت..بازم خدا رو شکر کن خیلی سختی نکشیدی که بخوای نه ماه بهش عادت کنی و زودتر از ما به زندگی عادیت برمیگردی و خدا دوباره بهت یه هدیه دیگه میده انشالله

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظرتون چندبارمیشه سزارین کرد؟

من دیدم پنج بار هم سزارین شدن

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
بنظرتون چندبارمیشه سزارین کرد؟

والا نظر دکترا روی سه باره..ولی بیشتر از سه بار هم کسایی بودن که سزارین شدن و اتفاقی پیش نیومده واسشون.ولی دکتر سولماز پیری به من گفت میدونی که یه بار دیگه بیشتر فرصت بارداری نداری چون سزارین شدی؟؟؟ گفت باید این ریسک رو بپذیری

الهی سیندی جان کاشکی منم ۴ماه بودم 

انشاءالله به زودی مامان میشی، 9 ماه رو به سلامتی طی میکنی و ی نی نی ناز و تپلی و سالم رو در آغوشت میگیری

خدایا بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم، بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم، بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم،بابت هر گره ای که به دست تو باز شد و من به شانس نسبت دادم،بابت هر گره ای که به دستم کور شد و من تو را مقصر دانستم،مـــرا ببـــخـش ….کمک کن تا بفهمم تو، کنار منی، نه روبروی من!
خب عزیزم معلومه جنسیتش مشخص نبوده چون خیلی کوچولو بوده وقتی از بین رفته بعدم سه هفته مونده بوده تو ش ...

خیلی روزای سخت و عذاب آوریه فرقی نمیکنه ی روز باشه یا صد سال... همین که لذت مادر شدنو تجربه میکنی هر اتفاق بدی که واسه نی نیت بیفته رنج آوره. روزای اول خیلی ناسپاسی میکردم خیلی ناآروم بودم ولی الان باهاش کنار اومدم خیلی آروم ترم

خدایا بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم، بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم، بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم،بابت هر گره ای که به دست تو باز شد و من به شانس نسبت دادم،بابت هر گره ای که به دستم کور شد و من تو را مقصر دانستم،مـــرا ببـــخـش ….کمک کن تا بفهمم تو، کنار منی، نه روبروی من!
خیلی روزای سخت و عذاب آوریه فرقی نمیکنه ی روز باشه یا صد سال... همین که لذت مادر شدنو تجربه میکنی هر ...

اره عزیزم میفهمم..آفرین که پذیرفتی..سخت ترین مرحله اش همین پذیرشه

اره عزیزم میفهمم..آفرین که پذیرفتی..سخت ترین مرحله اش همین پذیرشه

انشاءالله خدا به هممون صبر و توان بیشتر بده 

ی تاپیکی رو خوندم تو همین نی نی سایت، خیلی به آروم شدنم کمک کرد پیشنهاد میکنم شما هم برید و مطالبش رو بخونید حتما 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2966111/سلام-ازهمه-دوستای-گلم-که-از-داغ-عزیزشون-دارن-رنج-می

من دیروز از یکی از معتبرترین پزشکان تهران پرسیدم کفت تا ۴ ۵ بار هم میشه

متخصص زنان بود؟؟ دوباره بهت کی اجازه بارداری دادن؟برای بعدی باید تحت نظر پریناتولوژیست باشیم..من که برنامم اینه آبان پیش خانم دکتر مرصوصی ویزیت بشم.

متخصص زنان بود؟؟ دوباره بهت کی اجازه بارداری دادن؟برای بعدی باید تحت نظر پریناتولوژیست باشیم..من که ...

بله متخصص زنان بود.اگه اینستاگرام دارین سرچ کنین نیلو سنتر براتون میاره.به من بعد شش ماه اجازه بارداری دادن.با چندتا دکتر مشورت کردم.خیلیا بودن بعد چهل روز از سزارین باردار شدن.هیچی نشده.بعضیا با یه بار زایمان طبیعی رحمشون پاره شده

کارشناس ارشد حقوق قضایی
بله متخصص زنان بود.اگه اینستاگرام دارین سرچ کنین نیلو سنتر براتون میاره.به من بعد شش ماه اجازه باردا ...

بله وابسته به ازمایشگاه نیلو؟ دکتر قربانی؟