2777
2789
 پسر من وقتی رفت فقط 6ماهش بود ، فقط 40روز از شروع درمانش گذشته بود، توی سی روز بستری بودن توی ...

عزیز دلم هیچ کس جای تو نیست قربونت بشم بمیرم واست چی کشیدی !!! فقط اون دل شکسته ات رو خدا میدونه که توش چی میگذره...هر چی بگی حق داری ..الهی که تو زندگیت یه معجزه ببینی خواهر

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
عزیز دلم هیچ کس جای تو نیست قربونت بشم بمیرم واست چی کشیدی !!! فقط اون دل شکسته ات رو خدا میدونه که ...

انشالله 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برام دعا کنید خدا بهترین راهو بزاره جلو پام....

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
 پسر من وقتی رفت فقط 6ماهش بود ، فقط 40روز از شروع درمانش گذشته بود، توی سی روز بستری بودن توی ...

میدونم چه حالی داوی من بعد از شش سال بدبختی باردار شدم دکتر نفهمید ریش مشکل داره وگرنه دردش درمان داشت تاجایی که آمپول میزدن تو سرش واون زجر میکشید ومن بالا سرش داغون شدم توکلم به خداست

مرد کوچک آسمانی ...شیرینی حضورت چه زود به کاممان تلخ شد .

واقعاحق داریدفقط خداکمکتون کنه منکه گاهی کم میارم میگم خداغمت بیشترازجنبم منوببرپیش بچم بخداهرنفس برام دردبچه هاترخدادعاکنیدبمیرم راحت شم من دیگه کشش ندارم

واقعاحق داریدفقط خداکمکتون کنه منکه گاهی کم میارم میگم خداغمت بیشترازجنبم منوببرپیش بچم بخداهرنفس بر ...

تو که دوباره آرزوی مرگ کردی!!😡😡😡امیدوار باش

مری خیلی داغونم من خیلی ضعیفم ۱۵سالگی بابام تودستام جون دادالانم این مصیبت هرکاری میکنم اروم شم نمیتونم شدم یه مرده متحرک هفته ای یک کیلوکم کردم ازبعدزایمانم ۲۰کیلوکم کردم 

مری جان یعنی منم بعدشش ماه باردارمیشم؟

عزیزم من پزشک نیستم که بدونم الان وضعیت سلامت تخمدان ها و رحمت چجوریه! اونم که گفتم همه دکترا به من گفتن ۶ ماه بعد زایمانت اقدام کن بخاطر سنم بود که بالا نره.ولی اگر مسئله سن و کم شدن تدریجی دخیره تخمدان ها نباشه ،هر چی بیشتر به خودت زمان بدی نتیجه بهتری داره.ولی در مورد تو فقط اینو مطمئنم که به محض اینکه حال روحیت بهتر بشه باردار میشی ..پس فقط سعی کن قوی و پرانرژی یه بار دیگه شروع کنی که هر چه زودتر باردار بشی.گرچه حسم میگه به همین زودیا باردار میشی انشالله به امید خدا

بچم هیچیش نبود هردو سالم بودیم دوشنبه رفتم سونوگرافی گفت همه چی خوبه سه شنبه رفتم پیش دکترم همه چیش ...

هفته چندم بود؟ میشه بپرسم فاصله سزارین اول و دومت چقدر بوده؟

چون منم شرایطم مث شماست

من کیست شکلاتی داشتم دکترامیگفتن باردارنمیشی ولی شدم که کاشکی نمیشدم الان کیست ازبین رفته ولی باپریودشدن کیست برمیگرده ولی بارداربودم پریودنمیشدم کیست ازبین رفته بود

من کیست شکلاتی داشتم دکترامیگفتن باردارنمیشی ولی شدم که کاشکی نمیشدم الان کیست ازبین رفته ولی باپریو ...

ببین منم سر پسر اولم پولیپ داشتم و میگفتن نازایی میاره باید کورتاژ کنی بعد باردار بشی ولی یه دکتر بهم گفت چون تا حالا زایمان نکردی بهتره رحمت دست نخوره.اقدام کن اگر باردار نشدی عمل کن.بعد از چند سال جلوگیری اولین باری که جلوگیری نداشتم باردار شدم. 

کیست به تغذیه و اعصابم مرتبطه.سعی کن سالم خوری کنی و ارامش داشته باشی حالا به هر راهی که خودت بهتر میدونی روانشناس ،کتاب خوندن،رقصیدن،دعا کردن و ...

بچه ها سریال هیولا رو ببینید قشنگه روحیه تون عوص میشه میخندید