2777
2789
بی اراده خدابرگ ازدرخت نمیفته خدامیخواست بچه هاهممون بودحالاکه نیستن لابدنخواسته

دقیقا 

خدا جونم دوباره تلاش میکنم تا لایق یکی از فرشته های کوچولوت بشم بتونم مادر خوبی برای فرشته کوچولوی که بهم میدی بشم میدونم هواموداری و نتیجه این انتظار هام شیرین خواهد بود شکرت برای همه چیز ........از خدا میخوام دوباره بهم برگردونه  دخترم 😔😔😔بد ترین تاریخ زندگیم ۲۹/۳/۱۳۹۸ساعت ۰۰:۳۰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره شش ماه خوبه اجی زن عموم دوماه بعدش ناخواسته باردار شد....چرا بچتو از دست دادی چند وقتش بود .

بچم هیچیش نبود هردو سالم بودیم دوشنبه رفتم سونوگرافی گفت همه چی خوبه سه شنبه رفتم پیش دکترم همه چیش خوب بود دکترم گفت شنبه بیا واسه زایمان.ولی فرداش حس کردم پسرم تکون نمیخوره رفتم بیمارستان گفتن قلب نمیزنه.دلم نمیخواد به بعدش فکر کنم...

من اگه بازم باردار بشم میشه سزارین سوم.کسی سزارین سوم انجام داده یا تجربه ای دارین؟

کارشناس ارشد حقوق قضایی
شینی جان منم دوماه دکترم دیدحالم بدسونونوشت وازمایش دیدرحمم جوش خورده گفته مشکلی نیست بعددوتاپریودشد ...

خدا از دهنت بشنوه.من بعد سه ماه بعضی وقتا جای بخیه هام انگار سوزن میزنن.

شما بعد دوماه از سزارین باردار شدین؟سونوگرافی نشون میده رحم زخمش خوب شده یانه؟

کارشناس ارشد حقوق قضایی
سلام، من نمیدونم چرا برام ادرس این تاپیک رو گذاشتید ولی از عنوان تاپیک حدس میزنم چیه، من پسر اولمو س ...

سلام امروز پیامتو خوندم شرمندم که ناراحت شدی تمام فکرم پیشت بود حلالم کن من خودم یه مادر درد کشیدم ومیدونم بچه مریض داشتن چه حسیه منو ببخش حلالم کن امیدوارم خدا به دوتامون دوتابچه سالم بده تا از فشاری که رومونه کم بشه میدونم الان جبهه میگیری اما به خدا نزدیک شو حالت خوب میشه عزیز جان حلالم کن

مرد کوچک آسمانی ...شیرینی حضورت چه زود به کاممان تلخ شد .

من واقعا میترسم اقدام کنم  میترسم یه بلای دیکه سرم بیاد تورخدا دعا کنید خدا راه درستو بهم نشون بده...خواهش میکنم

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
عزیزم بیماری که پسر من داره MMA CHC هست که یک بیما ی خیییلی نادر محسوب میشه ، متاسفانه برای تشخیص بی ...

خیلی بخدا سخته آدم میمونه چکار کنه من که سنو آزمایش دادم دکتر که بهترین سنوگرافیست بود گفت خانم نگران نباش بچت سالمه    

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

شینی جان منم دوماه سزارین شدم خیلی داغونم کارم به روانشناس کشیده شده دکترم دیدحالم بدمیخام حامله شم گفت سونوبده دادم ودیدگفتش جوش خورده اره توسونونشون میده گفت میتونی فقط بزاردوتاپریودشی باخودم گفتم نه نمیتونم بعدیه پریوداقدام کردم که نشد😔خیالت راحت عزیزم چرادوتاسزارین؟بازم بچه داری؟خاله من ۴تاسزارین کردمشکلی هم نداره

سلام امروز پیامتو خوندم شرمندم که ناراحت شدی تمام فکرم پیشت بود حلالم کن من خودم یه مادر درد کشیدم و ...

پسر من وقتی رفت فقط 6ماهش بود ، فقط 40روز از شروع درمانش گذشته بود، توی سی روز بستری بودن توی بیمارستان دکترا کاری باهاش کردن که فقط پیشونی و چشماشو از پارچه کفن بیرون گذاشتیم ک جیگر کسایی ک برای خداحافظی باهاش اومدن مثل ما خون نشه...خیلی تلاش کردیم بفهمیمم بیماری بچه چی بوده صد تا ازمایش ، مشاوره ، تخصص و فوق تخصص، حتی ازمایش ژنتیک دادیم  هیچ کدوم مشخص نکرد و همه جوابمون کردن ...گفتن راهی برای تشخیص بیماری نیست باید خود بیمار باشه...گفتن توکل کن به خدا ....با خودم گفتم توکل ب خدا ، بعد اینهمه درد حتما خدام دلش ب حال ما میسوزه و یه بچه سالم میده ...پسر دومم الان 2/5سالشه ...هر روز تشنج داره ....هرکاری میشد انجام دادیم بهترین دکترا بهترین داروها رو از خارج براش خریدیم ....ولی خدای لعنتی نمیذاره ...خدایا ازت متنفرم ...بکش راحتمون کن که زندگی رو برامون جهنم کردی من به هیچی اعتقاد ندارم ب هیچی پس لطفا سعی نکنید هدایتم کنید چون ممکنه حرفام باعث ناراحتیتون بشه... 

پسر من وقتی رفت فقط 6ماهش بود ، فقط 40روز از شروع درمانش گذشته بود، توی سی روز بستری بودن توی ...

الهی بمیرم برای اون طفل معصوم خدایا اخه چرا چرا باید بچه های کوچلو زجر بکشن پسر من با اینکه ۱۶ روزش بود تو چهار روز انداره ده تا آدم مسن زجر کشید چقدرررررآمپول زدن تو بدنش حتی به سرش رحم نشد بخدا من آدمهایی میبینم اطرافم که بوی از مسلمانی نبردن با سن بالا ولی حتی یه دونه قرص نخوردند   هنوز پسرم میگه مامان چرا بابا دکترو نزد داداشی آمپول زد تو دستاس    دیشب داشت میگفت خدایا منو ببر گفتم عزیزم چرا میگم برم پیش داداشی از پیش دکتر خودم بیارمش...خدایا هرآنچه که بنده ات صبر و تحمل اونو نداره بردوشش نزار

کاشکی خدا کنه گل پسرت خوب بشه تا دل خودت ودشوهرت آروم بگیره  

عزیزم محض اطلاعتون عرض میکنم من قبل بارداری مجدد تمام ازمایشات رو انجام دادم و بیشتر از اونچیزی ک می ...

عزیزم منم کاملا باهات موافقم.خدایی که بخواد با ۴ تا جمله بنده اش که خسته و مستاصل هست،ناراحت بشه که خدای الرحم الراحمین نیست...دقیقا بعضی آدما انقدر سطحی حرف میزنن که آدم هاج و واج میمونه.ولی زندگی به من درس داد و اون این بود که اگه کسی رو قضاوت کنم زمین و زمان و کائنات دست به دست هم میدن تا منو تو اون موقعیت قرار بدن..قربون دلت بشم هر چی بگی حق داری.از خدای بزرگ واست آرزوی صبر دارم و سلامتی برای خودت و فرزندت.آمین

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
عزیزم بیماری که پسر من داره MMA CHC هست که یک بیما ی خیییلی نادر محسوب میشه ، متاسفانه برای تشخیص بی ...

واقعا وحشتناکه چقدر سخته ..خدا به داد همگی برسه

من سه ماه پیش سزارین شدم بچم پر کشید دارم میمیرم میخوام زود باردار بشم فقط از بخیه داخلی و رحم میترس ...

الهی بگردم .شما هم مث من سه ماه پیش بچتو از دست دادی.متاسفم خدا بهت صبر بده.اگر خودتو تقویت کنی و تو این مدت باقی مانده ورزش کنی که جسم و روحت آماده بشه میتونی اقدام کن.به خصوص اگر سنت در محدوده ۳۳ _۳۴ باشه بعد ۶ ماه میتونی اقدام کنی.من متولد ۶۲ هستم.همه پزشکا گفتن بعد ۶ ماه اقدام کن..ولی من خودم امادگی ندارم انشالله فروردین ۹۹ اقدام میکنم